Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

andypolitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επισης, μια ερώτηση που την ξαναέκανα κανα 2 σελιδες πριν αλλα δεν πήρα απαντηση.

τα ακουστικά απο προηγούμενα μοντέλα παίζουν στο 5αρι;

π.χ. http://goo.gl/mAvz8 θα δουλέυουν ?

εχω βρει και τα αντίστοιχα σε γνήσια 

update:

ήρθαν και λειτουργούν σε γενικές γραμμές. Δε μπορεις ωστόσο να σηκωσεις/κλεισεις το τηλεφωνο απο το κουμπί και να ρυθμίσεις την ένταση καθώς ειναι διαφορετικές οι επαφές αλλα εμενα που θέλω απλα να μιλάω ώρα χωρίς να κρατάω το τηλέφωνο με βόλευουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επισης, μια ερώτηση που την ξαναέκανα κανα 2 σελιδες πριν αλλα δεν πήρα απαντηση.

τα ακουστικά απο προηγούμενα μοντέλα παίζουν στο 5αρι;

π.χ. http://goo.gl/mAvz8 θα δουλέυουν ?

εχω βρει και τα αντίστοιχα σε γνήσια

update:

ήρθαν και λειτουργούν σε γενικές γραμμές. Δε μπορεις ωστόσο να σηκωσεις/κλεισεις το τηλεφωνο απο το κουμπί και να ρυθμίσεις την ένταση καθώς ειναι διαφορετικές οι επαφές αλλα εμενα που θέλω απλα να μιλάω ώρα χωρίς να κρατάω το τηλέφωνο με βόλευουν...

Εννοειται οτι δουλευουν τα παλιότερα ακουστικά.

Πρεπει να σταματησουμε καποια στιγμη αυτα τα  σ α τ α ν ι κ α  με τα JB ,δεν ειναι σωστο !

όσο έχουμε την εγγυηση του καινούργιου (ορισμένοι) τα σταματάμε... μετά το πριονίζουμε...  :devil:  :devil:  :devil:

Παιδιά έχω ένα θεματάκι με το iphone. Σα να κολλάει λίγο από χτες. Δυσκολεύομαι λίγο όταν γράφω μηνύματα και κάπως αργεί στα zoom in και zoom out. Τί μπορεί να φταίει; 

Παιδιά έχω ένα θεματάκι με το iphone. Σα να κολλάει λίγο από χτες. Δυσκολεύομαι λίγο όταν γράφω μηνύματα και κάπως αργεί στα zoom in και zoom out. Τί μπορεί να φταίει; 

Πρέπει να μας δώσεις και μερικές ακόμη πληροφορίες. Σε ποια έκδοση βρίσκεσαι? Είναι jailbroken? 

Στην τελευταία. Χθες έκανα το update. Προτού κάνω το update κολλούσε. Μετά έφτιαξε κ τώρα πάλι κολλάει.  Όχι φυσικά κ δεν είναι jb. 

Κοίτα, αν είχες κολληματα ΠΡΙΝ το update, τότε κακώς έκανες update, δεν φτιάχνει έτσι. Restore/SETUP AS NEW και ξανά στήσιμο από την αρχή. Μονο έτσι θα φτιάξει. 

Είναι μεν διαδικασία, αλλά όταν κάτι σκαλώνει μόνο έτσι γίνεται. ΟΧΙ restore from setup ούτε μετά το setup as new. Συγχρονισμό των δεδομένων και στήσιμο από την αρχή.

<p>Ωχ κατάλαβα.. </p>

<p> </p>

<p>Τις επαφές και τα μηνύματα πώς θα τα μεταφέρω όμως; </p>

Γιατί να μεταφέρεις τις επαφές; Δεν ειναι αποθηκευμένες στο icloud?

Για τα μηνύματα δες ενα απο τα άρθρα που έχω γράψει (ταχω ποστάρει και στην ενοτητα wiki) που λέει πώς να τραβήξεις τη βάση μηνυμάτων μέσω ifunbox και να την ξαναπεράσεις.

Θελω να κανω στο αιφον "restore as new". Αλλα μετα, επαφες εικονες κλπ τα εχω μεσω icloud θα πανε παλι με συγχρονισμο; Επισης τα αγορασμενα απο το μαρκετ που εχω το ιδιο ετσι; Τα Saves απο διαφορα παιχνιδια; Οταν παιζω ενα παιχνιδι μου κανει και συνδεση κιολας με αυτο το Game Center. 

Αν κάνεις restore as new χωρίς να επαναφέρεις κάποιο backup:

• Αν έχεις τις επαφές, τα ημερολόγια, τα reminders, τις σημειώσεις και τα bookmarks σου στο iCloud, μπορείς να τα επαναφέρεις.
  • Αν έχεις φωτογραφίες στο Photo Stream (Ροή Φωτογραφιών στα Ελληνικά), μπορείς να τις επαναφέρεις.
  • Αν έχεις φωτογραφίες σε άλλα Album ή/και Events, τις ξεχνάς.
  • Τις εφαρμογές/μουσική/ταινίες/βιβλία που έχεις κατεβάσει από το App Store (επί πληρωμή ή δωρεάν) μπορείς να τις κατεβάσεις ξανά χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Όλα τα υπόλοιπα δεδομένα των εφαρμογών (μουσική, ταινίες, μηνύματα SMS, ρυθμίσεις εφαρμογών, usernames/passwords, Save Games) τα ξεχνάς.
  • Το Game Center πιθανώς να αποθηκεύσει κάποια High Score, όχι όμως Save Games.

η 6.1.3 είναι πιο χάλια από ποτέ η μπαταρία δεν την βγάζει ούτε μια μέρα πια

ναι ρε φίλε...πραγματικά έχω μετανοιώσει για την επιλογή μου...εντωμεταξύ έχει και κάποιο κόλλημα με τα μαιλ...μετά την ενημέρωση δεν  λαμβάνω , ούτε στέλνω μαιλ με συνέπεια να έχω κάποια θεματα με δουλειά κοκ...αστα πάω για format ή αλλαγή κινητού.

Πιστεύω να βελτιωθεί με επόμενη ενημέρωση γιατί δεν παλεύεται

άραγε μόνο στο 5 γίνεται αυτό με την μπαταρία με την 6.1.3 ή και στα άλλα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...