Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η cosmote σε ποια hz παιζει το lte της; εγω εχω το Α1428 ειμαι οκ;;

τελικά δεν αλλά who cares. αφου το LTE για άλλη χρήση πρωορίζετε ;ρ

ΑΦΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΟΝ LTE τι τον εχει αφου δεν μπορώ να μπω. 
τζίφος το manual update στα carrier settings γαμώτο.

Επεξ/σία από MostDef
  • Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η cosmote σε ποια hz παιζει το lte της; εγω εχω το Α1428 ειμαι οκ;;

τελικά δεν αλλά who cares. αφου το LTE για άλλη χρήση πρωορίζετε ;ρ

ΑΦΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΟΝ LTE τι τον εχει αφου δεν μπορώ να μπω. 

τζίφος το manual update στα carrier settings γαμώτο.

εσενα ειναι σε άλλα bands το 4G σου (πιστεψε με δε χανεις και κατι - ισα ισα κερδίζεις κ απο μπαταρία)

Δημοσ.

Συμφωνα με επισημα φορουμ digilife κλπ αναφερεται πως το νεο Iphone 5S θα ειναι διαθεσιμο σε Αμερικη στις 29 Ιουνιου. Με παραδοσεις να ξεκινουν απο τελη Μαιου. Υπολογιζουμε δηλαδη , αν οντως ετσι γινει Σε ιουλιο εμεις ! Αντε να δουμε !

Δημοσ.

img0451a.png

πως την βλέπετε τη καταναλωση τε παιδιά;

σκεύτομαι πολύ να κάνω set up as new γιατί πρόερχομαι από restore απο iPhone 4S.

εσεις σε τι κατάσταση είστε;

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι εφόσον έχει συνεχώς Cellular Data ON.

Είμαι ακριβώς στα ίδια επίπεδα με

7 emails (όλα με push και τα 2 είναι exchange)

facebook,twitter,instagram,foursquare

με Location Services ON

8 ώρες την ημέρα το iPhone είναι με WiFi

και περίπου 1 ώρα κλήσεις κάθε ημέρα

συν browsing κλπ.

Σούπερ είσαι.

Δημοσ.

Συμφωνα με επισημα φορουμ digilife κλπ αναφερεται πως το νεο Iphone 5S θα ειναι διαθεσιμο σε Αμερικη στις 29 Ιουνιου. Με παραδοσεις να ξεκινουν απο τελη Μαιου. Υπολογιζουμε δηλαδη , αν οντως ετσι γινει Σε ιουλιο εμεις ! Αντε να δουμε !

"Επίσημα" forum και website που να δίνουν τέτοιες πληροφορίες για μελλοντικά προϊόντα Apple δεν υπάρχουν. Ότι διαβάζεις είναι φήμες ή/και προσωπικές εκτιμήσεις (ή ευχολόγια) αυτού που τις γράφει.

Τίποτα δεν είναι επίσημο και σίγουρο αν δεν το δεις στην πρώτη σελίδα του apple.com ή αν δεν το πει ένας από αυτούς: apple.com/pr/bios.

• Like 2
Δημοσ.

"Επίσημα" forum και website που να δίνουν τέτοιες πληροφορίες για μελλοντικά προϊόντα Apple δεν υπάρχουν. Ότι διαβάζεις είναι φήμες ή/και προσωπικές εκτιμήσεις (ή ευχολόγια) αυτού που τις γράφει.

Τίποτα δεν είναι επίσημο και σίγουρο αν δεν το δεις στην πρώτη σελίδα του apple.com ή αν δεν το πει ένας από αυτούς: apple.com/pr/bios.

Το ξερω φιλε μου , οταν ειπα επισημα εννοουσα εγκυρα . Σημερα βλεπω πως η t-mobile κυκλοφορει ενα νεο μοντελο του Iphone 5 με μικρες αλλαγες στο hardware http://mashable.com/2013/03/26/t-mobile-iphone-5/. Οπως διαβαζω αυτο αλλαζει την κυκλοφορια του 5s που μαλλον παει για Οκτωβρη :/
Δημοσ.

"Εγκυρα" και φήμες δεν πάνε μαζί.

Το πλησιέστερο που έχω δει τα τελευταία χρόνια σε "έγκυρη φήμη" είναι όταν ο Jim Dalrymple σχολιάζει με ένα ξερό "yes" ή "no" μια φήμη στο site του (The Loop), αλλά αυτό το κάνει συνήθως λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου μοντέλου και όχι μήνες πριν.

Τελος πάντων, οι αλλαγές στο hardware του iPhone 5 έγιναν για να μπορεί να δουλεύει στις συχνότητες της T-Mobile.

Αυτό βλέπω για ποιό λόγο αυτό σημαίνει πως θα αργήσει να βγει iPhone 5S. Δεν ξέρω αν αργήσει ή όχι, αλλά απλώς πως η κυκλοφορία του στην T-Mobile δεν επηρεάζει την κυκλοφορία του 5S (ή όποιου άλλου μοντέλου).

• Like 1
Δημοσ.

πάντως έχω παράπονα γαμώτο από τους άλλους ότι δεν με ακούνε καθόλου καλά, "από το βάθος"
εγώ τους ακούω άριστα, και το σήμα είναι υπερμια χαρά. 

Δημοσ.

πάντως έχω παράπονα γαμώτο από τους άλλους ότι δεν με ακούνε καθόλου καλά, "από το βάθος"

εγώ τους ακούω άριστα, και το σήμα είναι υπερμια χαρά. 

Εχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα restore/setup as new? είσαι με jailbreak? 

Δημοσ.

οχι δεν έχω JB. μόλις βρω χρόνο θα κάνω ενα restore set up as new.

ναι για κάνε για να αποκλείσουμε καταρχάς το ενδεχόμενο software (αν και παίζει αυτό να φταίει). Οταν κάνεις setup as new, μην κάνεις μετά restore from backup, ξαναστήστο. Και πριν το ξαναστήσεις με εφαρμογές κλπ δοκίμασε κλήσεις πρώτα. 

Δημοσ.

τελικά, δεν έστρωσε ;/ και μετά από restore.

λύση τώρα μόνο η Arvato? πόση αναμονή έχει; τους παίρνω τηλέφωνο και το στέλνω; γιατί ειμαι και απο θεσσαλονικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...