Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Oυτε εγω εiχa προβλημα με το lock screen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Διαβασα ομως ρε παιδια για προβληματα με 3d party φορτιστες .. Οπως για χαλασμενο touch απο λαθος ταση και πολλα αλλα ... Οποτε ειπα να προτιμησουμε τους αυθεντικους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Διαβασα ομως ρε παιδια για προβληματα με 3d party φορτιστες .. Οπως για χαλασμενο touch απο λαθος ταση και πολλα αλλα ... Οποτε ειπα να προτιμησουμε τους αυθεντικους. Δεν είπαμε να παρεις κινεζιά απο το γιουσουρούμ. Τοσα χρονια δεν ειχα ποτέ θέμα ούτε με τους belkin φορτιστές ουτε με αλλους. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Tα Belkin ειναι αξιοπιστα ειναι γνωστη εταιρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 iPhone unlocked από αμερική τι γίνεται με την εγγύηση εδώ;ισχίει η όχι;αν ναι πιο μαγαζί αναλαμβάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlemp21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 καλησπερα παιδια,ειναι η πρωτη φορα που ποσταρο εδω και εχω ενα θεμα με το μηλοφωνο...ειμαι στην εκδοση 6.1.2 με πολλη λιγη χρηση δηλαδη καμια 10αρια μυνηματα κανενα 15λεπτο συνολο σε τηλ ..με απενεργοποιημενο το 3τζι κ και το wifi...ειναι δυνατον πχ χθες το πρωι που το εβγαλα απο φορτιση ολη την νυχτα...σημερα το πρωι δηλαδη 24ωρο να εχει 1% ενω χθες το πρωι που το εβγαλα απο την πριζα ηταν στο 100%...?το εχω ουτε μηνα...απο την στιγμη που δεν ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα κ το wifi εχει πχ θεμα με τις γνωστοποιησεις(δηλαδη να τρωει μπαταρια)?αυτο ειναι το πρωτο ερωτημα κ δευτερον ισχυει αυτο που διαβασα οτι πχ εγω το βραδυ που κοιμαμαι εκει στο κομοδινο που το εχω επειδη εχει μονο μια μπαρα σε σημα,να καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 iPhone unlocked από αμερική τι γίνεται με την εγγύηση εδώ; ισχίει η όχι; αν ναι πιο μαγαζί αναλαμβάνει; Ισχύει βάσει ΙΜΕΙ. Η arvato αναλαμβάνει (αν και δεν τα επισκευάζουν, σου δίνουν ανακατασκευασμένο) καλησπερα παιδια,ειναι η πρωτη φορα που ποσταρο εδω και εχω ενα θεμα με το μηλοφωνο...ειμαι στην εκδοση 6.1.2 με πολλη λιγη χρηση δηλαδη καμια 10αρια μυνηματα κανενα 15λεπτο συνολο σε τηλ ..με απενεργοποιημενο το 3τζι κ και το wifi...ειναι δυνατον πχ χθες το πρωι που το εβγαλα απο φορτιση ολη την νυχτα...σημερα το πρωι δηλαδη 24ωρο να εχει 1% ενω χθες το πρωι που το εβγαλα απο την πριζα ηταν στο 100%...?το εχω ουτε μηνα...απο την στιγμη που δεν ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα κ το wifi εχει πχ θεμα με τις γνωστοποιησεις(δηλαδη να τρωει μπαταρια)?αυτο ειναι το πρωτο ερωτημα κ δευτερον ισχυει αυτο που διαβασα οτι πχ εγω το βραδυ που κοιμαμαι εκει στο κομοδινο που το εχω επειδη εχει μονο μια μπαρα σε σημα,να καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια? Δε νομίζω ότι ισχύει το θέμα του σήματος στο να τρώει μπαταρία. Δες αν έχεις κάποια εφαρμογή που να τρέχει στο background για οποιοδήποτε λόγο. Απο κει και πέρα, δεν έχω δοκιμάσει με όλα κλειστά, πάντα ανοιχτά τα έχω όλα και φορτίζω τουλάχιστον μια φορά την ημέρα με βαριά χρήση. Η μπαταρία γενικώς δεν είναι καλή οπότε μην το πολυψάχνεις. Αλλά το ότι πέφτει με κλειστά όλα σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή τραβάει κάτι. Για ψάξτο λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 πάντως παιδιά σε όσους το σκεύτονται η αλλαγή από 4S σε 5 αξίζει 120% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlemp21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ισχύει βάσει ΙΜΕΙ. Η arvato αναλαμβάνει (αν και δεν τα επισκευάζουν, σου δίνουν ανακατασκευασμένο) Δε νομίζω ότι ισχύει το θέμα του σήματος στο να τρώει μπαταρία. Δες αν έχεις κάποια εφαρμογή που να τρέχει στο background για οποιοδήποτε λόγο. Απο κει και πέρα, δεν έχω δοκιμάσει με όλα κλειστά, πάντα ανοιχτά τα έχω όλα και φορτίζω τουλάχιστον μια φορά την ημέρα με βαριά χρήση. Η μπαταρία γενικώς δεν είναι καλή οπότε μην το πολυψάχνεις. Αλλά το ότι πέφτει με κλειστά όλα σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή τραβάει κάτι. Για ψάξτο λίγο. το θεμα ειναι το πως να το κοιταξω αφου δεν γνωριζω..τα εχω ολα κλειστα k sto multitasking δεν τρεχει τιποτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 xlemp21, on 20 Mar 2013 - 17:18, said: καλησπερα παιδια,ειναι η πρωτη φορα που ποσταρο εδω και εχω ενα θεμα με το μηλοφωνο...ειμαι στην εκδοση 6.1.2 με πολλη λιγη χρηση δηλαδη καμια 10αρια μυνηματα κανενα 15λεπτο συνολο σε τηλ ..με απενεργοποιημενο το 3τζι κ και το wifi...ειναι δυνατον πχ χθες το πρωι που το εβγαλα απο φορτιση ολη την νυχτα...σημερα το πρωι δηλαδη 24ωρο να εχει 1% ενω χθες το πρωι που το εβγαλα απο την πριζα ηταν στο 100%...?το εχω ουτε μηνα...απο την στιγμη που δεν ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα κ το wifi εχει πχ θεμα με τις γνωστοποιησεις(δηλαδη να τρωει μπαταρια)?αυτο ειναι το πρωτο ερωτημα κ δευτερον ισχυει αυτο που διαβασα οτι πχ εγω το βραδυ που κοιμαμαι εκει στο κομοδινο που το εχω επειδη εχει μονο μια μπαρα σε σημα,να καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια? Για να μιλάμε με στοιχεία και να ξέρουμε τι μας γίνεται, καλό είναι να μας πεις το Usage που αναφέρει το κινητό. Ρυθμίσεις Γενικά Χρήση. Όσον αφορά το σήμα, έχει επίπτωση στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Χειρότερο σήμα, μεγαλύτερη εκπομπή της κεραίας του κινητού για να πιάσει.Επίσης πολύ σημαντικό είναι να υπάρχει WiFi. Ακόμα και σε Αναμονή να είναι το κινητό, αν είναι συνδεδεμένο σε κάποιο δίκτυο WiFi, καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από το να ήταν μόνο με το 3G. Υ.Γ.: Δεν είναι δυνατόν αυτό το bug με το Site. Βγάζει συνέχεια κώδικα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 δυστηχώς εγώ παρέλαβα κινητό στην 6.1.3 και δεν έχει διακόπτη για 3G παρά μόνο LTE που δεν με ενδιαφέρει καν. (είμαι κοσμοτέ)στο myphone.gr διάβασα και κατέβασα ένα αρχείο εν ονόματι TMobile_gr_iPhone.ipcc αλλά όταν πάω να πατήσω για update δεν μου βρίσκει .ipcc αρχεία παρά μόνο ipsw. έχει καμία ρίθμηση στο macos x να αλλάζει το τυπο τον αρχείων που βρίσκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 <p>δυστηχώς εγώ παρέλαβα κινητό στην 6.1.3 και δεν έχει διακόπτη για 3G παρά μόνο LTE που δεν με ενδιαφέρει καν. (είμαι κοσμοτέ)<br><br> στο myphone.gr διάβασα και κατέβασα ένα αρχείο εν ονόματι <span style="color:rgb(50,35,17);font-family:Verdana, Geneva, Tahoma, sans-serif;font-size:12px;">TMobile_gr_iPhone.ipcc αλλά όταν πάω να πατήσω για update δεν μου βρίσκει .ipcc αρχεία παρά μόνο ipsw. έχει καμία ρίθμηση στο macos x να αλλάζει το τυπο τον αρχείων που βρίσκει;</span></p> Θελει μια εντολή τέρμιναλ για να δει στο ιτουνς το ipcc στειλε μου πμ και θα ψαξω να στη βρω γιατι δεν την εχω προχειρη. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 δυστηχώς εγώ παρέλαβα κινητό στην 6.1.3 και δεν έχει διακόπτη για 3G παρά μόνο LTE που δεν με ενδιαφέρει καν. (είμαι κοσμοτέ) στο myphone.gr διάβασα και κατέβασα ένα αρχείο εν ονόματι TMobile_gr_iPhone.ipcc αλλά όταν πάω να πατήσω για update δεν μου βρίσκει .ipcc αρχεία παρά μόνο ipsw. έχει καμία ρίθμηση στο macos x να αλλάζει το τυπο τον αρχείων που βρίσκει; Μα δεν λειτουργεί ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή με το LTE on αν έχει 3G/3.5G/4G σήμα θα το προτιμάει. Με το LTE off θα έχεις μόνο 2G/2.5G σήμα. Νομίζω έτσι λειτουργεί. Αν κάνω λάθος διορθώστε περικαλώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 αυτά με τα μισα σηματα δεν νομίζω οτι ισχίυον η θα εχει 2G η 3G με διακόπτη OFF στο LTEη θα εχει 2G ή 3G η LTE με διακόπτη στο LTE.το θέμα ειναι ότι θέλω να έχω διακόπτη για 3G για το θέμα της μπαταρίας (κατανάλωση έξτρα σε σημεία που δεν υπάρχει σημα στη προσπάθεια να πάει απο 3G σε 2G και τούμπαλιν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 αυτά με τα μισα σηματα δεν νομίζω οτι ισχίυον η θα εχει 2G η 3G με διακόπτη OFF στο LTE η θα εχει 2G ή 3G η LTE με διακόπτη στο LTE. το θέμα ειναι ότι θέλω να έχω διακόπτη για 3G για το θέμα της μπαταρίας (κατανάλωση έξτρα σε σημεία που δεν υπάρχει σημα στη προσπάθεια να πάει απο 3G σε 2G και τούμπαλιν). To iPhone απεικονίζει με 4 σύμβολα το δίκτυο δεδομένων (°,Ε,3G,LTE) ° = GPRS = 2G E = EDGE = 2.5G 3G = UMTS/HSPA = 3G/3G+ = 3G/3.5G LTE = 4G Απλά από ό,τι κατάλαβα πλέον η εναλλαγή από 2G σε 3G γίνεται αυτόματα χωρίς να μπορούμε να επέμβουμε, όπως πχ στα iPads, απλά μας δίνεται η δυνατότητα για απ/ενεργοποίηση του LTE. Ζόρικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα