souz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 όταν λέμε να κάνω back up πριν κάνω την ενημέρωση για την 6.1.2 είναι το αντίγραφο ασφαλείας ε; γιατί το έχει στα ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ναι. Βέβαια κάνει μόνο του πριν το Update. Καλό είναι να κάνεις και χειροκίνητα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 <p>όταν λέμε να κάνω <span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">back up πριν κάνω την ενημέρωση για την 6.1.2 είναι το αντίγραφο ασφαλείας ε; γιατί το έχει στα ελληνικά</span></p> Να κανεις ναι αλλα προσεξε, αν εισαι jailbroken ΔΕΝ κανεις επαναφορά απο back up, κανεις restore και setup as new. Και μετά συγχρονισμό των δεδομένων σου. Στο λέω για μελλοντικά. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 ωραία! όχι δεν είμαι jb, απλά μετά όταν κάνω την ενημέρωση πατάω επαναφορά αντιγράφου έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ωραία! όχι δεν είμαι jb, απλά μετά όταν κάνω την ενημέρωση πατάω επαναφορά αντιγράφου έτσι; Αν κάνεις απλή ενημέρωση δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, απλά περνάει την καινούρια έκδοση από πάνω και δε χάνεις τίποτα απολύτως. Μονο αν κάνεις επαναφορά χρειάζεται επαναφορά αντίγραφου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια ! Ενδιαφερομαι να μπω και εγω στον κοσμο της apple με την αποκτηση ενος iphone .. Χρονια τωρα τη σνομπαρα (και συνεχιζω σε ενα βαθμο να το κανω) αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Επιασα στα χερια μου ενα 4s και ειδα διαφορα με το δικο μου android. Πιο smooth , stable και στιβαρο σαν κατασκευη. Αλλος ενας λογος που θελω να το παρω ειναι γιατι εχω βλεψεις για προγραμματισμο σε iphone apps. Το θεμα ειναι , αξιζει να αγορασω ενα 5αρι iphone σε λιγο καιρο ή να περιμενω για το νεο Iphone Που οπως μαθαινω θα κυκλοφορησει προς τελη φετινου καλοκαιριου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια ! Ενδιαφερομαι να μπω και εγω στον κοσμο της apple με την αποκτηση ενος iphone .. Χρονια τωρα τη σνομπαρα (και συνεχιζω σε ενα βαθμο να το κανω) αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Επιασα στα χερια μου ενα 4s και ειδα διαφορα με το δικο μου android. Πιο smooth , stable και στιβαρο σαν κατασκευη. Αλλος ενας λογος που θελω να το παρω ειναι γιατι εχω βλεψεις για προγραμματισμο σε iphone apps. Το θεμα ειναι , αξιζει να αγορασω ενα 5αρι iphone σε λιγο καιρο ή να περιμενω για το νεο Iphone Που οπως μαθαινω θα κυκλοφορησει προς τελη φετινου καλοκαιριου ; Να το παρεις το 5, το φετεινό δε θα εχει καμία δραματική διαφορά. Και παρτο ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ αν θες jailbreak τωρα που γινεται στην 6.1.2 γιατι μετά γιοκ. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Αληθεια ;;; Ειναι οριστικο οτι δε θα γινεται jb μετα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Να το παρεις το 5, το φετεινό δε θα εχει καμία δραματική διαφορά. Και παρτο ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ αν θες jailbreak τωρα που γινεται στην 6.1.2 γιατι μετά γιοκ. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple και ειναι και στο limit down της τιμής του κατα τη γνώμη μου! https://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html +στο kaisershop πήρε ενας φιλος απο εκει, ειναι ευρωπαικό και εγγυηση από την infoquest (2-3 εργάσιμες σε σχέση με τις 2-3 εβδομάδες της arvato) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 επισης, μια ερώτηση που την ξαναέκανα κανα 2 σελιδες πριν αλλα δεν πήρα απαντηση. τα ακουστικά απο προηγούμενα μοντέλα παίζουν στο 5αρι; π.χ. http://goo.gl/mAvz8 θα δουλέυουν ? εχω βρει και τα αντίστοιχα σε γνήσια http://www.hamzatel.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3980&category_id=81&option=com_virtuemart&Itemid=1 http://www.hamzatel.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2562&category_id=81&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart (τι διαφορά εχουν τα τελευταία Προφανώς και δε με βολεύουν τα κανονικά του 5 γιατι κατα τη γνώμη μου θέλουν μεγαλα αυτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Αυτα τα μαιμου δε δουλευουν σε ολα. Γιατι ειχε φιλος. Γενικα τα ΚΑΛΑ ακουστικα δουλευουν και στο 5 και στο 4ς και σε ολα τα κινητα που εχουν αυτην την υποδοχη. Το 1ο εχει για ηχο κοντρολ πανω κλπ σα να το εχεις handsfree ενω το 2ο ειναι ακουστικα κανονικα με μικροφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Αυτα τα μαιμου δε δουλευουν σε ολα. Γιατι ειχε φιλος. Γενικα τα ΚΑΛΑ ακουστικα δουλευουν και στο 5 και στο 4ς και σε ολα τα κινητα που εχουν αυτην την υποδοχη. Το 1ο εχει για ηχο κοντρολ πανω κλπ σα να το εχεις handsfree ενω το 2ο ειναι ακουστικα κανονικα με μικροφωνο. παρηγγειλα αυτά του ebay με 2,5€ για να μην κλαιω τα 13+... Στο φινάλε και μαπα να ειναι τα πετάω σε μια τσάντα για κανονικά ακουστικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλα νταξ ναι 2.5€ ειναι δε λεω! Τα δικα μου στο iPhone 4S δουλευαν και στο Galaxy S2. Αντιθετα σε οοοολα τα αλλα κινητα κανανε παρασιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 must have cydia apps.Ακουω γνωμες Εχω το intelliscreenx,infinidock,barrelzepelin,cameratweak-sbsettings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 must have cydia apps.Ακουω γνωμες Εχω το intelliscreenx,infinidock,barrelzepelin,cameratweak-sbsettings για μένα intelliscreenX Callbar Data usage monitor CallerID Greece Barrel Springtomize Auxo Zephyr Swipeaway Unfold Twitkafly/twitkafly facebook plugin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα