iMarilina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κανενα νεο για 5s?? γιατι δεν τα παρακολουθω καθολου τα νεα(ξερω μονο οτι η μετοχη της Apple επεσε πολυ), εχω το 4(οχι s) και θα με ενδιεφερε να αλλαξω σε λιγο καιρο.. Το 5αρι αυτη τη στιγμη δεν αξιζει καθολου οποτε κοιταω μονο για 5s η το επομενο, δε θελω να παω σε android παντως με εχει βολεψει το iPhone παρα πολυ.. Απο 4 σε 5 αξίζει και μια χαρά. Το 5s δε θα έχει τρελλές διαφορές με το 5 (οπως το 4 με το 4s), αναβαθμισμένο επεξεργαστή, και flash enhancing (για φωτογραφίες). Αποτι λένε τον Ιούνιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγω ειχα διαβαει(παλιοτερα βεβαια) για IGZO οθονη, fingerprint sensor, 3d photos, tags δεν νομιζω να ειναι μονο αυτες οι αλλαγες αλλιως γιατι να το παρει καποιος εναντι του 5?? Αν δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω και εχει μονο αυτα που λες βλεπω την τιμη της μετοχης να πεφτει αλλο τοσο.. Ενας λογος που δεν θελω 5 ειναι λογο οθονης, θελω μεγαλυτερη αναλυση και οχι μια σαν του 4 stretched.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγω ειχα διαβαει(παλιοτερα βεβαια) για IGZO οθονη, fingerprint sensor, 3d photos, tags δεν νομιζω να ειναι μονο αυτες οι αλλαγες αλλιως γιατι να το παρει καποιος εναντι του 5?? Αν δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω και εχει μονο αυτα που λες βλεπω την τιμη της μετοχης να πεφτει αλλο τοσο.. Ενας λογος που δεν θελω 5 ειναι λογο οθονης, θελω μεγαλυτερη αναλυση και οχι μια σαν του 4 stretched.. Για τον ίδιο λόγο για τον οποίο βγήκε το 4s. Πολλές φήμες υπάρχουν αλλά με βάση το 4s δεν θα γίνει αυτό που λες για τέτοιες σημαντικές αναβαθμίσεις. Να πάρεις το 5άρι είναι η άποψή μου, είναι πάρα πολύ καλό σε όλα του και σε ανάλυση. Ο λόγος που δε θα βγει μεγάλη αναβάθμιση είναι κυρίως γιατί θα έχει χρόνο η Apple να κάνει μεγάλη αναβάθμιση του χρόνου, και επίσης υπάρχουν οι φήμες για το iPhone που θα είναι low cost το οποίο θα το κυκλοφορήσει και αυτό τον Ιούνιο μαζί με το iOS 7. Ετσι κι αλλιώς μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αναβαθμίσεις κάθε 2 χρόνια (βλέπε 3g - 3GS, 4-4S) Οτι και να λένε για τις μετοχές της κλπ, ολοι τρέχουν κάθε φορά που βγαίνει κάτι και το ξέρουμε πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Η αναλυση ιδια αναλογικα με του 4 ειναι, απλα κανει scale λογο μεγαλυτερης οθονης. Αν δεν εχει σημαντικες αναβαθμισεις(περισσοτερο η οθονη με ενδιαφερει) θα παρω το 5 που θα πεσει και η τιμη.. Ολα καλα με το hardware της Apple μου αρεσει και εμενα αλλα αυτο που λες οτι θα τρεξουν να το αγορασουν δεν ισχυει και τοσο μακροχρονια, αν δεν βγαλει innovation και νεα features ποσο καιρο θα την συντηρουν τα fanboys της? Η μετοχη επεσε απο τα 715 νομιζω στα 420 αυτη τη στιγμη, μιλαμε για 70% πτωση μεσα σε 5 μηνες περιπου πραγμα που σημαινει οτι κατι δεν παει καλα και θελει αλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Η αναλυση ιδια αναλογικα με του 4 ειναι, απλα κανει scale λογο μεγαλυτερης οθονης. Αν δεν εχει σημαντικες αναβαθμισεις(περισσοτερο η οθονη με ενδιαφερει) θα παρω το 5 που θα πεσει και η τιμη.. Ολα καλα με το hardware της Apple μου αρεσει και εμενα αλλα αυτο που λες οτι θα τρεξουν να το αγορασουν δεν ισχυει και τοσο μακροχρονια, αν δεν βγαλει innovation και νεα features ποσο καιρο θα την συντηρουν τα fanboys της? Η μετοχη επεσε απο τα 715 νομιζω στα 420 αυτη τη στιγμη, μιλαμε για 70% πτωση μεσα σε 5 μηνες περιπου πραγμα που σημαινει οτι κατι δεν παει καλα και θελει αλλαγη. Πολύ καιρό θα τη συντηρούν πιστεύω. Γιατί αφενός το iOS και το δέσιμό του με το hardware, αφετέρου η ποιότητα κατασκευής που είναι αξεπέραστη μέχρι στιγμής. Απο κει και πέρα δεν είναι ίδιο με του 4 την οθονη ειδικά από πλευράς contrast και χρωμάτων κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εχει κανεις αποψη για αυτη την βαση ειναι καλη? Με ενδιαφερει κυριως να κουμπωνει πανω με την θηκη και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι εφικτο αυτο. Garmin Θα σου πρότεινα καλύτερα την Exomount της Exogear. Έχει τρομερά καλή βεντούζα και επειδή πιάνει το τηλέφωνο σαν μανταλάκι, δεν έχει πρόβλημα αν το έχεις σε θήκη ή αν κάποια στιγμή αλλάξεις κινητό (υποστηρίζει κινητά με μέχρι 5" οθόνη). Στην Ελλάδα τη βρίσκεις γύρω στα 30 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Η αναλυση ιδια αναλογικα με του 4 ειναι, απλα κανει scale λογο μεγαλυτερης οθονης. Αν δεν εχει σημαντικες αναβαθμισεις(περισσοτερο η οθονη με ενδιαφερει) θα παρω το 5 που θα πεσει και η τιμη.. Ολα καλα με το hardware της Apple μου αρεσει και εμενα αλλα αυτο που λες οτι θα τρεξουν να το αγορασουν δεν ισχυει και τοσο μακροχρονια, αν δεν βγαλει innovation και νεα features ποσο καιρο θα την συντηρουν τα fanboys της? Η μετοχη επεσε απο τα 715 νομιζω στα 420 αυτη τη στιγμη, μιλαμε για 70% πτωση μεσα σε 5 μηνες περιπου πραγμα που σημαινει οτι κατι δεν παει καλα και θελει αλλαγη. to 5 εκανε τις περισσοτερς πωλησεις απο ολα τα αλλα κινητα apple .Πως γινετε να το λες αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 παιδιά κανένα οικονομικό Bluetooth Hands Free για το 5αρι; Εχει καταντησει αηδία αυτο το πραγμα καθε 2 χρονια καινουργιο bt handsfree. Επίσης, απορία... τα ακουστικά του 4/4S (π.χ. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=36483) ταιριάζουν κανονικά στο 5? Δε με βολεύουν καθόλου τα καινούργια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα σου πρότεινα καλύτερα την Exomount της Exogear. Έχει τρομερά καλή βεντούζα και επειδή πιάνει το τηλέφωνο σαν μανταλάκι, δεν έχει πρόβλημα αν το έχεις σε θήκη ή αν κάποια στιγμή αλλάξεις κινητό (υποστηρίζει κινητά με μέχρι 5" οθόνη). Στην Ελλάδα τη βρίσκεις γύρω στα 30 ευρώ. Mου χαλασες την εβδομαδα, καλυτερη να μην μου την εδειχνες πρωτον γιατι μου αρεσει πολυ και δευτερον την αλλη την εχω ηδη παραγγειλει και ειναι και πιο ακριβη η δικια μου. Επειδη με ξερω θα παω να αγορασω και αυτη,μας κατεστρεψες. Y.Γ βγαινει και σε ασπρο κολαση ειναι ! Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2013 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 to 5 εκανε τις περισσοτερς πωλησεις απο ολα τα αλλα κινητα apple .Πως γινετε να το λες αυτο? Δεν το λεω εγω για την τιμη της μετοχης ειναι μια πραγματικοτητα, η αγορα το λεει... Εγω θυμαμαι οτι το 4s εκανε καλυτερες πωλησεις απο το 5 τωρα αν αλλαξαν δραματικα τα πραγματα δεν ξερω και βαριεμαι να το γκουγκλαρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Mου χαλασες την εβδομαδα, καλυτερη να μην μου την εδειχνες πρωτον για μου αρεσει πολυ και δευτερον την αλλη την εχω ηδη παραγγειλει και ειναι και πιο ακριβη η δικια μου. Επειδη με ξερω θα παω να αγορασω και αυτη,μας κατεστρεψες. Y.Γ βγαινει και σε ασπρο κολαση ειναι ! υπαρχει και σε κοπια στο ebay με 3-4$ παρόμοια αλλα δεν την παρηγγειλα λογω αμβιβολιών σταθερότητας... (μην πεσω σε καμια λακούβα στη Μεσογείων και βρεθεί το iPhone στο απεναντι ρευμα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Θα σου πρότεινα καλύτερα την Exomount της Exogear. Έχει τρομερά καλή βεντούζα και επειδή πιάνει το τηλέφωνο σαν μανταλάκι, δεν έχει πρόβλημα αν το έχεις σε θήκη ή αν κάποια στιγμή αλλάξεις κινητό (υποστηρίζει κινητά με μέχρι 5" οθόνη). Στην Ελλάδα τη βρίσκεις γύρω στα 30 ευρώ. Πολύ καλή! μπορώ αν την αγοράσω από την Αμερική και να μην πληρώσω τελωνείο όμως; Yπάρχει και στην Ελλάδα; ΩΠ! Βρήκα! στο golden-i ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Καθε i-phone θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων. Είναι νόμος της φύσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 υπαρχει και σε κοπια στο ebay με 3-4$ παρόμοια αλλα δεν την παρηγγειλα λογω αμβιβολιών σταθερότητας... (μην πεσω σε καμια λακούβα στη Μεσογείων και βρεθεί το iPhone στο απεναντι ρευμα ) Ε ενταξει ,κοπιες και τετοια απλα δεν ασχολουμε η΄θα το παρω οπως πρεπει η' δεν το παιρνω καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Θα σου πρότεινα καλύτερα την Exomount της Exogear. Έχει τρομερά καλή βεντούζα και επειδή πιάνει το τηλέφωνο σαν μανταλάκι, δεν έχει πρόβλημα αν το έχεις σε θήκη ή αν κάποια στιγμή αλλάξεις κινητό (υποστηρίζει κινητά με μέχρι 5" οθόνη). Στην Ελλάδα τη βρίσκεις γύρω στα 30 ευρώ. Φοβερη,κανει και για καφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα