SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 παντως η μπαταρια σε συγκριση με το 4s ειναι πολυ καλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 παντως η μπαταρια σε συγκριση με το 4s ειναι πολυ καλυτερη Ενταξει δε βλέπω συγκλονιστική διαφορά να σου πω την αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Φαντάσου πως ήταν στο 4S δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Φαντάσου πως ήταν στο 4S δηλαδή... γάματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 παντως η μπαταρια σε συγκριση με το 4s ειναι πολυ καλυτερη Κ εγω όντως βλέπω διαφορά στη μπαταρία με το 4s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Κ εγω όντως βλέπω διαφορά στη μπαταρία με το 4s Η διαφορα ειναι οτι μετα απο μια μερα χρησης το βραδυ που θα γυρισω σπιτι το αιφον 5 εχει 20% ενω το 4ς(το κρατησα λιγο βεβαια) ειχε 12%. Αρα και τα δυο θελανε φορτιση το βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Onoma_Epi8eto Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 η μπαταρια θα επρεπε να ειναι πολυ καλυτερη. δυστυχως αν εχεις wifi και 4g ανοιχτα και κανεις επαγγελματικη χρηση σαν τηλεφωνο, θα σου φανει λιγη.απορω πως σε ενα τοσο ακριβο τηλεφωνο που θεωρειται το κορυφαιο μαζι με το σαμσουνγκ δεν αξιωθηκαννα κανουν μια καινοτομια στη μπαταρια του.σε σχεση με το 4ς παντως ειναι σε ολα αρκετα καλυτερο. Κανα καλο bumper για iphone 5?Καλο ποιοτικο αλλα οχι παρα πολυ ακριβο. belkin. ουτε πολυ χοντρο, ουτε φλουδα πλαστικουρας ομως. και προστατευει και φαινεται καλο. Καταρχάς το LTE είναι αυτό ναι. Πρόγραμμα με απεριόριστο για ένα μήνα δε νομίζω, εχεις συμβόλαιο? Αν ναι, θα πρεπει να αναβαθμίσεις όλο το πρόγραμμα, ΑΛΛΑ απότι άκουσα η Κοσμοτέ διπλασίασε τα MB όλων των πελατών, οποτε για δες το μπας και εχεις 1GB αντι 500 σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Η αλήθεια η πονεμένη είναι οτι κάλλιστα η Apple θα μπορούσε να βάλει μια πολύ καλύτερη μπαταρία. Απο την άλλη πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι πλέον τα smartphones τρώνε πάρα πολύ μπαταρία όταν τα χρησιμοποιείς στο έπακρον (εγώ το λιώνω όλη μέρα και έχω μαζί το φορτιστή στο ωδείο και τις πρόβες αν χρειαστεί και φορτίζω τουλάχιστον μια φορά τη μέρα αν όχι παραπάνω αναλογα με τη χρήση). That being said, επειδή ακούω κάποια άτομα τα οποία κάθονται και χαζεύουν τη μπαταρία και τα κλείνουν όλα για να έχουν μπαταρία, δεν πιστεύω ότι αξίζει να έχουν smartphone αν δεν χρησιμοποιείται και δεν το ευχαριστιέται κάποιος. Οπότε ας το ξεπεράσουμε και ας ευχαριστηθούμε τη συσκευή μας όποια κι αν είναι αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 That being said, επειδή ακούω κάποια άτομα τα οποία κάθονται και χαζεύουν τη μπαταρία και τα κλείνουν όλα για να έχουν μπαταρία, δεν πιστεύω ότι αξίζει να έχουν smartphone αν δεν χρησιμοποιείται και δεν το ευχαριστιέται κάποιος. Οπότε ας το ξεπεράσουμε και ας ευχαριστηθούμε τη συσκευή μας όποια κι αν είναι αυτή Έτσι ακριβώς. Επίσης είναι κάποιοι με Android που καυχιούνται για την μπαταρία. Επίσης δεν έχει νόημα αν είναι να υπάρχει χαμηλή φωτεινότητα στην οθόνη, να κλείνει μετά από μερικά δευτερόλεπτα και να είναι κλειστά τα push... Μην ξεχνάμε ότι το iOS έχει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Έτσι ακριβώς. Επίσης είναι κάποιοι με Android που καυχιούνται για την μπαταρία. Επίσης δεν έχει νόημα αν είναι να υπάρχει χαμηλή φωτεινότητα στην οθόνη, να κλείνει μετά από μερικά δευτερόλεπτα και να είναι κλειστά τα push... Μην ξεχνάμε ότι το iOS έχει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Η αλήθεια η πονεμένη είναι οτι κάλλιστα η Apple θα μπορούσε να βάλει μια πολύ καλύτερη μπαταρία. Απο την άλλη πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι πλέον τα smartphones τρώνε πάρα πολύ μπαταρία όταν τα χρησιμοποιείς στο έπακρον (εγώ το λιώνω όλη μέρα και έχω μαζί το φορτιστή στο ωδείο και τις πρόβες αν χρειαστεί και φορτίζω τουλάχιστον μια φορά τη μέρα αν όχι παραπάνω αναλογα με τη χρήση). That being said, επειδή ακούω κάποια άτομα τα οποία κάθονται και χαζεύουν τη μπαταρία και τα κλείνουν όλα για να έχουν μπαταρία, δεν πιστεύω ότι αξίζει να έχουν smartphone αν δεν χρησιμοποιείται και δεν το ευχαριστιέται κάποιος. Οπότε ας το ξεπεράσουμε και ας ευχαριστηθούμε τη συσκευή μας όποια κι αν είναι αυτή Συμφωνω και με τους 2 αλλα το σμαρτφοουν δεν ειναι μονο να το ευχαριστιεσαι με τις εφαργμοες και να μπαινεις φβ τουιτα κλπ. Εχουμε δωσει νομιζω λαθος εντυπωση. Ειναι και επαγγελματικο τηλεφωνο. Για διαχειριση διαφορων πραγματων, οπως εμαιλ, ημερολογιου, και παρα πολλα αλλα. Και εγω αναγκαστικα εχω μεσα στη τσαντα μου φορτιστη και αυτοκινητου στο αμαξι. Οπως και για το σ3 ειχα και για ολα γιατι δε ξερω που θα με πιασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εχει κανεις αποψη για αυτη την βαση ειναι καλη? Με ενδιαφερει κυριως να κουμπωνει πανω με την θηκη και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι εφικτο αυτο. Site: http://www.ebay.de/itm/Garmin-iPhone-5-Design-Car-Kit-KFZ-Halterung-NEU-OVP-/380553522076">Garmin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εχει κανεις αποψη για αυτη την βαση ειναι καλη? Με ενδιαφερει κυριως να κουμπωνει πανω με την θηκη και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι εφικτο αυτο. Site: http://www.ebay.de/itm/Garmin-iPhone-5-Design-Car-Kit-KFZ-Halterung-NEU-OVP-/380553522076">Garmin Δεν ξέρω αν η θήκη που έχεις είναι αρκετά χοντρή (λέμε τώρα, πχ silicone θήκη) ή πιο λεπτή back cover. Απο τις φωτό φαίνεται να είναι ακριβώς εφαρμογή για σκετο το τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Silicone ειναι αλλα πολυ λεπτη,αν πρεπει να βγαζω την θηκη για να χωραει στην βαση την πατησα γιατι την εχω ηδη παραγγειλει ...Απλα βγαλε- βαλε ειναι βαρετο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Silicone ειναι αλλα πολυ λεπτη,αν πρεπει να βγαζω την θηκη για να χωραει στην βαση την πατησα γιατι την εχω ηδη παραγγειλει ...Απλα βγαλε- βαλε ειναι βαρετο . το φαντάζομαι. Καλά δεν ξέρεις λογικά θα στέκεται απλά δε θα εφαρμοζει ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κανενα νεο για 5s?? γιατι δεν τα παρακολουθω καθολου τα νεα(ξερω μονο οτι η μετοχη της Apple επεσε πολυ), εχω το 4(οχι s) και θα με ενδιεφερε να αλλαξω σε λιγο καιρο.. Το 5αρι αυτη τη στιγμη δεν αξιζει καθολου οποτε κοιταω μονο για 5s η το επομενο, δε θελω να παω σε android παντως με εχει βολεψει το iPhone παρα πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα