Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

andypolitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-iPhone-5-bumper-for-Apple-iPhone-5-UK-STOCK-1st-class-post-099-only/330808024332/item

Δες εδω , αν βάλεις και στο ebay θα βρεις πολλα.

Κατι άλλο οταν έκανα αναβάθμιση στο προηγούμενο iOS είχα κάνει back up κλπ τωρα που βγήκε το καινούργιο iOS πρέπει να ξανά κάνω ή υπάρχει ????

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-iPhone-5-bumper-for-Apple-iPhone-5-UK-STOCK-1st-class-post-099-only/330808024332/item

Κατι άλλο οταν έκανα αναβάθμιση στο προηγούμενο iOS είχα κάνει back up κλπ τωρα που βγήκε το καινούργιο iOS πρέπει να ξανά κάνω ή υπάρχει ????

Πρεπει να ξανακανεις καθως ειναι σαν να ξαναπερνας το λειτοθργικο.Αν θες ομως κανεις απλη αναβαθμιση,κατι που δεν θα το προτιμουσα.

Aν εισαι jailbroken πρεπει να κανεις restore/SETUP AS NEW. Γενικά ειναι καλό να γίνεται μεσω ιτουνς γιατί μεσω ΟΤΑ είναι σα να περνάς το καινούριο απο πάνω, ενω μεσω ιτουνς ειναι σαν να κάνεις καινούρια εγκατάσταση

Ρε παιδια καθε φορα που το iphone 5 μου μπαινει σε sleep mode ή lock,χανετε το wifi,και πρεπει να ξαναπηγαινω να βαζω τον κωδικο.Επισης για να ενεργοποιησω το 4g απλα ανοιγω αυτο που λεει LTE?Επισης μπορω να παρω καποιο προγραμμα με απεριοσριστο internet για ενα μηνα απο cosmote?Υπαρχει κατι τετοιο[γαιτι 500 mb ειναι λιγο]

Ρε παιδια καθε φορα που το iphone 5 μου μπαινει σε sleep mode ή lock,χανετε το wifi,και πρεπει να ξαναπηγαινω να βαζω τον κωδικο.Επισης για να ενεργοποιησω το 4g απλα ανοιγω αυτο που λεει LTE?Επισης μπορω να παρω καποιο προγραμμα με απεριοσριστο internet για ενα μηνα απο cosmote?Υπαρχει κατι τετοιο[γαιτι 500 mb ειναι λιγο]

Καταρχάς το LTE είναι αυτό ναι. Πρόγραμμα με απεριόριστο για ένα μήνα δε νομίζω, εχεις συμβόλαιο? Αν ναι, θα πρεπει να αναβαθμίσεις όλο το πρόγραμμα, ΑΛΛΑ απότι άκουσα η Κοσμοτέ διπλασίασε τα MB όλων των πελατών, οποτε για δες το μπας και εχεις 1GB αντι 500

Καταρχάς το LTE είναι αυτό ναι. Πρόγραμμα με απεριόριστο για ένα μήνα δε νομίζω, εχεις συμβόλαιο? Αν ναι, θα πρεπει να αναβαθμίσεις όλο το πρόγραμμα, ΑΛΛΑ απότι άκουσα η Κοσμοτέ διπλασίασε τα MB όλων των πελατών, οποτε για δες το μπας και εχεις 1GB αντι 500
Αν είσαι φοιτητής, το νέο φοιτητικό στη Vodafone δίνει 4GB Internet & 300' ομιλίας με 15€.Έχεις 6.1.2 iOS;Sent from my iPhone using Insomnia

Η voda ομως δεν εχει 4g lte

edit 

εχει τελικα.Ναι την 6.1.2

Εννοείς δεν έχει βγει το carrier update για iPhone 5,

μιας έχει 4G δίκτυο(απλά δεν το διαφήμισε επιθετικά όπως η Cosmote).

To carrier update είναι θέμα μερικών εβδομάδων να βγει από όσο μαθαίνω.

Ωστόσο δε νομίζω πως αυτή τη στιγμή η 4G κάλυψη αποτελεί κριτήριο επιλογής γιατί

αφενός μεν είναι ανύπακτη και αφετέρου αν δεν καταβάζει μεγάλα αρχεία, διαφορά στην απόκριση

δεν έχεις.

Το ότι αυξάνεται το bandwidth δεν σημαίνει πως και οι σελίδες θα ανοίγουν πιο γρήγορα.

Άλλωστε το 4G δεν φτιάχτηκε για browsing αλλά πράγματα που απαιτούν μεγαλύτερες ταχύτητες,

όπως video streaming κλπ.

Anyway...

Εννοείς δεν έχει βγει το carrier update για iPhone 5,

μιας έχει 4G δίκτυο(απλά δεν το διαφήμισε επιθετικά όπως η Cosmote).

To carrier update είναι θέμα μερικών εβδομάδων να βγει από όσο μαθαίνω.

Ωστόσο δε νομίζω πως αυτή τη στιγμή η 4G κάλυψη αποτελεί κριτήριο επιλογής γιατί

αφενός μεν είναι ανύπακτη και αφετέρου αν δεν καταβάζει μεγάλα αρχεία, διαφορά στην απόκριση

δεν έχεις.

Το ότι αυξάνεται το bandwidth δεν σημαίνει πως και οι σελίδες θα ανοίγουν πιο γρήγορα.

Άλλωστε το 4G δεν φτιάχτηκε για browsing αλλά πράγματα που απαιτούν μεγαλύτερες ταχύτητες,

όπως video streaming κλπ.

Anyway...

Ετσι ακριβώς είναι, εδώ δεν υπάρχει 3G κάλυψη σε πολλές περιοχές, το 4G μας μάρανε. 

Η βόνταφον απότι μου είπανε που ρώτησα έχει υποβάλλει αίτηση στην Apple και περιμένουνε την έγκριση για να βγει η αναβάθμιση των ρυθμίσεων και να ξεκλειδώσει το iPhone 5 για LTE. Το δίκτυο έτοιμο είναι.

Πάντως για να καταλάβουμε πόσο περιττό είναι το LTE για καθημερινή χρήση όσον αφορά τις ταχύτητες,

όταν με Vodafone 3G+ πιάνω 28Mbps download & 5Mbps Upload(χωρίς να έχω full signal) γιατί να θέλω παραπάνω;

Ούτε με οικιακά aDSL δεν τα βλέπουμε αυτά.

Τέσπα.

Παρένθεση ήταν αυτό.

• Like 1

Ναι, σκοπός είναι βέβαια να έχουμε LTE σε κάποια σημεία και 3G παντού.
Δηλαδή το 3G να αντικαταστήσει το Edge/GPRS και το LTE το 3G.

<p>Ναι, σκοπός είναι βέβαια να έχουμε LTE σε κάποια σημεία και 3G παντού.<br>

Δηλαδή το 3G να αντικαταστήσει το Edge/GPRS και το LTE το 3G.</p>

Αυτό ειναι το πλάνο και παράλληλα ευρωπαϊκή οδηγία.

Sent from my iPhone using Insomnia

να τολμήσω να πω οτι στο κέντρο της αθήνας στο νοητό πολύγωνο χίλτον-καραβελ-πανεπιστημιούπολη-παπαδιαμαντοπουλου-χιλτον δεν έχουμε καλα καλα σήμα gprs για να μιλήσουμε στο κινητο με vodafone...;

(καταγεγραμένο πρόβλημα με αγνωστο χρόνο αποκαταστασης)

Αγκομαχούν τα δυσμοιρα τα τηλεφωνα να βρούν εστω και αυτό και συχνά πυκνά στο υψος των εστιών του ΕΚΠΑ κλεινει η γραμμη αν μιλάς... και θελουμε 4G?

χαχαχα! Για κλαμματα ειμαστε!

Παιδες μια ερώτηση επι του θέματος τώρα... μου εδωσαν ολοκαινουργιο απο το καταστημα καθώς εστειλα το δικό μου DOA και εχει πάνω την 6.0. Θα δω ουσιαστική διαφορά αν πάω στην 6.1.2 ή θα δημιουργήσω και κανενα προβλημα με το σήμα; :X

υ.γ. η μπαταρία με μετριο παιχνίδι/σερφινγκ μεχρι να το μάθω μου πήγε 1,5 μέρα.

να τολμήσω να πω οτι στο κέντρο της αθήνας στο νοητό πολύγωνο χίλτον-καραβελ-πανεπιστημιούπολη-παπαδιαμαντοπουλου-χιλτον δεν έχουμε καλα καλα σήμα gprs για να μιλήσουμε στο κινητο με vodafone...;

(καταγεγραμένο πρόβλημα με αγνωστο χρόνο αποκαταστασης)

Αγκομαχούν τα δυσμοιρα τα τηλεφωνα να βρούν εστω και αυτό και συχνά πυκνά στο υψος των εστιών του ΕΚΠΑ κλεινει η γραμμη αν μιλάς... και θελουμε 4G?

χαχαχα! Για κλαμματα ειμαστε!

Παιδες μια ερώτηση επι του θέματος τώρα... μου εδωσαν ολοκαινουργιο απο το καταστημα καθώς εστειλα το δικό μου DOA και εχει πάνω την 6.0. Θα δω ουσιαστική διαφορά αν πάω στην 6.1.2 ή θα δημιουργήσω και κανενα προβλημα με το σήμα; :X

υ.γ. η μπαταρία με μετριο παιχνίδι/σερφινγκ μεχρι να το μάθω μου πήγε 1,5 μέρα.

Μια χαρα ειναι η 6.1.2Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...