Simos805 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ανοιχτή είναι η εφαρμογή, και όταν έχω ενεργοποιημένο το 3G/4G λειτουργούν κανονικά οι ειδιποιήσεις του viber όσες ώρες και αν το αφήσω κλειδωμένο όμως αν δεν έχω ενεργοποιημένο το 3G/4G σταματάει να στέλνει ειδοποιήσεις ακριβώς επειδή το wifi απενεργοποιήτε. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θέλω να έχω ανοιχτά τα δεδομένα 3G/4G διότι μου καίνε πολύ μπαταρία δεν υπάρχει τρόπος να μην απενεργοποιήτε το wifi??Sent from my iPhone using Insomnia Παιδιά έβαλα 4G της cosmote καλόντας το 13838 αλλά σε όποιες περιοχές και να πήγα η μεγαλήτερη ταχύτητα που έχω πιάσει ήταν τα 7.76Mbps. Γιατί αυτό? κανονικά δεν πιάνει 100mbps οπότε δεν θα έπρεπε να πιάνω τουλάχιστον 50Mbps?? Sent from my iPhone using Insomnia Τουλάχιστον 50? ΧΙΧΙΧΙ κάτσε εδώ δεν είναι αφενός σταθερό το δίκτυο και αφετέρου σε πολλές περιοχές δεν υποστηρίζεται καν 3g. Πολλά ζητάς, είναι βρεφικό ακόμη. Υπάρχει ένα tweak στη συντια που δε θυμάμαι ακριβώς πώς λέγεται θα το κοιτάξω, NoSleep ή κάτι τέτοιο που είναι για wifi για να μην απενεργοποιείται, και ένα άλλο στο οποίο ρυθμίζεις εσύ τι θες να κάνει, δηλαδή πχ ρυθμίζεις να απενεργοποιείται αυτόματα το 3g/data μολις συνδεθείς σε συγκεκριμένα wifi (πχ σπιτιού), και έχει και επιλογή να μένει ανοιχτο το wifi. Θα το δω και θα σου πω. Εμένα πάντως whatsapp έρχεται και μετά από λίγο με κλειδωμένη οθόνη κανονικά, και κλήσεις viber στο άσχετο με κλειδωμένη οθόνη και χωρίς να έχω τις εφαρμογές ανοιχτές. Δεν ξέρω τί γίνεται. Μήπως εσυ εχεις ανοιχτα τα δεδωμενα οποτε σου ερχονται μετα οι ειδοποιησεις απο δεδωμενα? Ελπιζω το tweak να μην καιει περισοτερη μπαταρια απο οταν εχω το κινητο στα δεδωμενα αλλιως το αφηνω στα δεδωμα δεν εχει νοημα... Αν το 4G δεν πιανει τις ταχυτητες που λενε τοτε ποια η διαφορα απο το 3G??Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως εσυ εχεις ανοιχτα τα δεδωμενα οποτε σου ερχονται μετα οι ειδοποιησεις απο δεδωμενα? Ελπιζω το tweak να μην καιει περισοτερη μπαταρια απο οταν εχω το κινητο στα δεδωμενα αλλιως το αφηνω στα δεδωμα δεν εχει νοημα... Αν το 4G δεν πιανει τις ταχυτητες που λενε τοτε ποια η διαφορα απο το 3G??Sent from my iPhone using Insomnia Δεν έχω ανοιχτά δεδομένα ποτέ όταν είμαι σε wifi. Τα κλείνω πάντα. η Διαφορά από το 3g είναι αρκετή, αλλά όχι τρελλή σε αυτή τη φάση τουλάχιστον. Και οι πάροχοι ιντερνετ στο σπίτι λένε ΜΕΧΡΙ 24mbps, 50 mbps κλπ, έχει πιάσει ποτέ κανεις τοσο? Δε νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως εσυ εχεις ανοιχτα τα δεδωμενα οποτε σου ερχονται μετα οι ειδοποιησεις απο δεδωμενα? Ελπιζω το tweak να μην καιει περισοτερη μπαταρια απο οταν εχω το κινητο στα δεδωμενα αλλιως το αφηνω στα δεδωμα δεν εχει νοημα... Αν το 4G δεν πιανει τις ταχυτητες που λενε τοτε ποια η διαφορα απο το 3G??Sent from my iPhone using Insomnia Δεν έχω ανοιχτά δεδομένα ποτέ όταν είμαι σε wifi. Τα κλείνω πάντα. η Διαφορά από το 3g είναι αρκετή, αλλά όχι τρελλή σε αυτή τη φάση τουλάχιστον. Και οι πάροχοι ιντερνετ στο σπίτι λένε ΜΕΧΡΙ 24mbps, 50 mbps κλπ, έχει πιάσει ποτέ κανεις τοσο? Δε νομίζω. Εε καλα ναι αλλά η διαφορά είναι πολύ λίγα mbps... Του τύπου το 3G να πιάνει 6 mbps και το 4G να πιανει 9... Τεσπα δεν μου είπες το tweak για το wifi καίει μπαταρία??Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Για να έχετε συγχρονισμό επαφών από το Gmail σας στο iPhone, απλά το σετάρετε ως exchange με διακομιστή m.google.com και τίποτα περισσότερο. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Για να έχετε συγχρονισμό επαφών από το Gmail σας στο iPhone, απλά το σετάρετε ως exchange με διακομιστή m.google.com και τίποτα περισσότερο. Sent from my iPhone using Insomnia πιο πανω ειπαμε οτι αυτο πια δεν ισχυει για δωρεαν λογαριασμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πιο πανω ειπαμε οτι αυτο πια δεν ισχυει για δωρεαν λογαριασμους Έχω 2 δωρεάν accounts gmail και τα έχω σετάρει με τον τρόπο αυτό. Σε εμένα γιατί ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εε καλα ναι αλλά η διαφορά είναι πολύ λίγα mbps... Του τύπου το 3G να πιάνει 6 mbps και το 4G να πιανει 9... Τεσπα δεν μου είπες το tweak για το wifi καίει μπαταρία??Sent from my iPhone using Insomnia Oχι δεν είχα δει κάποιο θέμα με τη μπαταρία (και πίστεψέ με τα προσέχω αυτά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Έχω 2 δωρεάν accounts gmail και τα έχω σετάρει με τον τρόπο αυτό. Σε εμένα γιατί ισχύει; Στο 4αρι και εγω μαζι σου αλλα στο 5 δεν.... και μετα απο ψαξιμο διαβασα οτι ισχυει αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Στο 4αρι και εγω μαζι σου αλλα στο 5 δεν.... και μετα απο ψαξιμο διαβασα οτι ισχυει αυτο...Μα iPhone 5 έχω... m.google.com SSL on και όλα καλά. Δώσε link από εκεί που το διάβασες. Επίσης τί σχέση έχει το μοντέλο iPhone στην όλη διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 http://www.zdnet.com/google-drops-exchange-activesync-support-for-free-email-accounts-7000008836/ υπαρχουν αρκετες σελιδες. Στο 4 το ειχα δοκιμασει παλιοτερα. Δεν εχει σχεση το μοντελο. Δεν το διατυπωσσα σωστα. A Google spokesperson confirmed via e-mail that users of free GoogleApps accounts will not be able to set up new Google Sync connectionsafter January 30, 2013. Προφανως εσυ το σεταρες πριν αυτη την ημερομηνια. Οποτε καλυτερα μην το πειραξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εχει δοκιμασει κανεις να βαλει το καινουριο 1password 4.1.2 κατεβασμενο σε jailbreak iphone 5?, το κατεβασα να το δοκιμασω να δω αν μαρεσει και αξιζει να το αγορασω γιατι εχω αγορασει και το παλιο αλλα η εφαρμογη δεν μου ανοιγει καν για στο iphone 5 , ενω στο ipad που την δοκιμασα ανοιγει κανονικα.Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το jb του evasion κάνει και για 6.1.2; Edit: κάνει. Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από nikoskon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το jb του evasion κάνει και για 6.1.2; Edit: κάνει. Sent from my iPhone using Insomnia Ναι το έκανα ρηστόρ προχτές και το πέρασα, ολα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μην κανετε JB ειναι του σατανα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μην κανετε JB ειναι του σατανα! ΛΟΛ. Απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα