Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

andypolitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κλειστο και ξανανοιξέ το , το ίδιο;

πάρε στην εταιρία σου τηλ

τιποτα, δεν εγινε... δοκιμασα με αλλη νανοσιμ (αντικατασταση), εκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, αναβάθμιση στην 6.1, τιποτα.. Το πηγα πίσω στο καταστημα για σερβις...

Παιζει ρόλο που ήταν αγγλικό; Το Α1429 ειναι, σφραγισμένο, αψογο...

Οψομεθα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερωητησ για το 4g της κοσμοτε.Πες παιρνω το 5,πρεπει να βαλω οποιο πακετο κοσμοτε internet θελω[πχ για εναν μηνα ιντερνετ με 5-7 ευρω],και θα μου δωσει 4g ταχυτητες?

Ερωητησ για το 4g της κοσμοτε.Πες παιρνω το 5,πρεπει να βαλω οποιο πακετο κοσμοτε internet θελω[πχ για εναν μηνα ιντερνετ με 5-7 ευρω],και θα μου δωσει 4g ταχυτητες?

Ναι

Αξιζει να παω απο iphone 4s σε iphone 5?Θα δω αρκετες διαφορες?

Από 4s σε 5 δε θα δεις τρομακτικές διαφορές όχι. Σε ταχύτητα κλπ τουλάχιστον. Η κάμερα είναι πιο γρήγορη, και ο σαφάρι. Τα υπόλοιπα δεν έχουν τρομερή διαφορά (το λέω γιατί είχα και 4άρι, μετά 4s και τώρα 5). Είναι πολύ ωραία η οθόνη και το βάρος του αλλά και πάλι δεν είναι τραγικά πιο γρήγορο (πχ διαφορά μεταξύ 3gs/4 και 4/5)

Eπειδη σημερα αντιμετωπισα ενα προβλημα σας δινω τη λυση. Ηθελα να συγχρονισω τις επαφες απο το gmail μου στο iphone 5 μεσω exchange αλλα επειδη η google δινει πλεον μονο επι πληρωμη τη συγκεκριμενη δυνατοτητα βρηκα αλλο κολπακι. Παμε προσθηκη εμαιλ > αλλο > λογαριασμος cardDAV. Διακομιστη βαζουμε google.com, ονομα και κωδικο οτι εχουμε στο gmail και ολα οκ. Αυτη τη δυνατοτητα την προσθεσε τελευταια η google.

Τωρα για τα email μας απλα κανουμε νεα προσθηκη gmail account.

Eπειδη σημερα αντιμετωπισα ενα προβλημα σας δινω τη λυση. Ηθελα να συγχρονισω τις επαφες απο το gmail μου στο iphone 5 μεσω exchange αλλα επειδη η google δινει πλεον μονο επι πληρωμη τη συγκεκριμενη δυνατοτητα βρηκα αλλο κολπακι. Παμε προσθηκη εμαιλ > αλλο > λογαριασμος cardDAV. Διακομιστη βαζουμε google.com, ονομα και κωδικο οτι εχουμε στο gmail και ολα οκ. Αυτη τη δυνατοτητα την προσθεσε τελευταια η google.

Τωρα για τα email μας απλα κανουμε νεα προσθηκη gmail account.

Γιατί να το κάνεις με exchange? αφού όταν προσθέτεις gmail account ή οποιοδήποτε email account στο Μαιλ, επαφές ημερολόγια, αν πας στο εμαιλ αυτό (gmail στην περίπτωσή σου) και ανοίξεις τις επαφές ON τις περνάει στο τηλέφωνο στις επαφές. 

εγώ είχα κατεβάσει το ,my contacts και μου τις έστειλε με Mail αλλά δεν μπορούσα να τις ανοίξω από το Pc Και τις άνοιξα από το κινητό μπήκα από το Mail Μου δηλαδή

Από 4s σε 5 δε θα δεις τρομακτικές διαφορές όχι. Σε ταχύτητα κλπ τουλάχιστον. Η κάμερα είναι πιο γρήγορη, και ο σαφάρι. Τα υπόλοιπα δεν έχουν τρομερή διαφορά (το λέω γιατί είχα και 4άρι, μετά 4s και τώρα 5). Είναι πολύ ωραία η οθόνη και το βάρος του αλλά και πάλι δεν είναι τραγικά πιο γρήγορο (πχ διαφορά μεταξύ 3gs/4 και 4/5)

Ψηνβομαι πολυ γιατι εχει μεγαλυερη οθονη αλλα και γιατι εχει 4g.Ειδικα για θεμα ιντερνετ περισσοτερο μιας και το iphone 4s με 3.5  Ειναι πολυ δυσκολο στο σερφαρισμα.

εγώ είχα κατεβάσει το ,my contacts και μου τις έστειλε με Mail αλλά δεν μπορούσα να τις ανοίξω από το Pc Και τις άνοιξα από το κινητό μπήκα από το Mail Μου δηλαδή

Δε μπορείς να τις ανοίξεις γιατί είναι vcf αρχείο. Μπορείς να κάνεις λογκ ιν στο icloud.com όμως απο΄τον υπολογιστή και να τις δεις εκεί γιατι συγχρονίζονται. 

Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα:

Στο σπίτι έχω wifi και έχω μόνιμα συνδεδεμένο το iPhone. Όμως όταν το αφήνω για αρκετή ώρα κλειδωμένο, για κάποιο λόγο αποσυνδέετε από το wifi και πρέπει να το ανοίξω για να συνδεθεί πάλι με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν εφαρμογές επικοινονίας όπως skype, viber κλπ. Τι να κάνω??

Sent from my iPhone using Insomnia

Κοίτα, υποτίθεται ότι το wifi απενεργοποιείται όταν κλειδώνει η συσκευή (λέω υποτίθεται γιατί έτσι έχω διαβάσει σε φόρουμ στα οποία λένε ότι τους έφαγε το τηλέφωνο πολλά ΜΒ το βράδυ και η διαπίστωση είναι ότι το γυρνάει σε 3G όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο επειδή απενεργοποιείται το wifi).

Προσωπικά δεν το έχω δει να συμβαίνει. Οσο για το skype και το viber, το μεν skype μετά από λίγη ώρα σταματάει να στέλνει ειδοποιήσεις για κάποιο λόγο, το δε viber υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή στη μπάρα μουλτιτάσκινγκ για να στείλει ειδοποιήσεις.

Ναι ανοιχτή είναι η εφαρμογή, και όταν έχω ενεργοποιημένο το 3G/4G λειτουργούν κανονικά οι ειδιποιήσεις του viber όσες ώρες και αν το αφήσω κλειδωμένο όμως αν δεν έχω ενεργοποιημένο το 3G/4G σταματάει να στέλνει ειδοποιήσεις ακριβώς επειδή το wifi απενεργοποιήτε. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θέλω να έχω ανοιχτά τα δεδομένα 3G/4G διότι μου καίνε πολύ μπαταρία δεν υπάρχει τρόπος να μην απενεργοποιήτε το wifi??Sent from my iPhone using Insomnia

Παιδιά έβαλα 4G της cosmote καλόντας το 13838 αλλά σε όποιες περιοχές και να πήγα η μεγαλήτερη ταχύτητα που έχω πιάσει ήταν τα 7.76Mbps. Γιατί αυτό? κανονικά δεν πιάνει 100mbps οπότε δεν θα έπρεπε να πιάνω τουλάχιστον 50Mbps??

Ναι ανοιχτή είναι η εφαρμογή, και όταν έχω ενεργοποιημένο το 3G/4G λειτουργούν κανονικά οι ειδιποιήσεις του viber όσες ώρες και αν το αφήσω κλειδωμένο όμως αν δεν έχω ενεργοποιημένο το 3G/4G σταματάει να στέλνει ειδοποιήσεις ακριβώς επειδή το wifi απενεργοποιήτε. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θέλω να έχω ανοιχτά τα δεδομένα 3G/4G διότι μου καίνε πολύ μπαταρία δεν υπάρχει τρόπος να μην απενεργοποιήτε το wifi??Sent from my iPhone using Insomnia

Παιδιά έβαλα 4G της cosmote καλόντας το 13838 αλλά σε όποιες περιοχές και να πήγα η μεγαλήτερη ταχύτητα που έχω πιάσει ήταν τα 7.76Mbps. Γιατί αυτό? κανονικά δεν πιάνει 100mbps οπότε δεν θα έπρεπε να πιάνω τουλάχιστον 50Mbps??

Τουλάχιστον 50? ΧΙΧΙΧΙ κάτσε εδώ δεν είναι αφενός σταθερό το δίκτυο και αφετέρου σε πολλές περιοχές δεν υποστηρίζεται καν 3g. Πολλά ζητάς, είναι βρεφικό ακόμη.

Υπάρχει ένα tweak στη συντια που δε θυμάμαι ακριβώς πώς λέγεται θα το κοιτάξω, NoSleep ή κάτι τέτοιο που είναι για wifi για να μην απενεργοποιείται, και ένα άλλο στο οποίο ρυθμίζεις εσύ τι θες να κάνει, δηλαδή πχ ρυθμίζεις να απενεργοποιείται αυτόματα το 3g/data μολις συνδεθείς σε συγκεκριμένα wifi (πχ σπιτιού), και έχει και επιλογή να μένει ανοιχτο το wifi. 

Θα το δω και θα σου πω. 

Εμένα πάντως whatsapp έρχεται και μετά από λίγο με κλειδωμένη οθόνη κανονικά, και κλήσεις viber στο άσχετο με κλειδωμένη οθόνη και χωρίς να έχω τις εφαρμογές ανοιχτές. Δεν ξέρω τί γίνεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...