nikoskon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αν έχει τις επαφές του στην μνήμη του τηλεφώνου και ενεργοποιήσει το iCloud και μετά τον συγχρονισμό επαφών στο iCloud, δεν θα χάσει τις επαφές από την μνήμη του τηλεφώνου γιατί θα συγχρονίσει με το άδειο iCloud;
thodoris20s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αν έχει τις επαφές του στην μνήμη του τηλεφώνου και ενεργοποιήσει το iCloud και μετά τον συγχρονισμό επαφών στο iCloud, δεν θα χάσει τις επαφές από την μνήμη του τηλεφώνου γιατί θα συγχρονίσει με το άδειο iCloud; όχι βέβαια. Απλά θα τις έχει και στο τηλ και στο icloud
nikoskon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αν έχει τις επαφές του στην μνήμη του τηλεφώνου και ενεργοποιήσει το iCloud και μετά τον συγχρονισμό επαφών στο iCloud, δεν θα χάσει τις επαφές από την μνήμη του τηλεφώνου γιατί θα συγχρονίσει με το άδειο iCloud; όχι βέβαια. Απλά θα τις έχει και στο τηλ και στο icloudΘες να πεις πως γίνεται merge των επαφών κατά την πρώτη ενεργοποίηση του iCloud από το μενού της συσκευής.Υπάρχει κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει;Sent from my iPhone using Insomnia
thodoris20s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Θες να πεις πως γίνεται merge των επαφών κατά την πρώτη ενεργοποίηση του iCloud από το μενού της συσκευής.Υπάρχει κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει;Sent from my iPhone using Insomnia Δεν γίνεται κάποιου είδους συγχώνευση φίλε μου. ότι επαφές έχεις στην μνήμη του τηλεφώνου σου τις κάνει απλά back up στο icloud και τις έχεις και εκεί
souz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 back up το λεει κάπου στο Itunes και θα το πατήσω; υπάρχουν στο Icloud οι επαφές μου
thodoris20s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ναι το λέει στο itunes. Αν δεν το βρίσκεις πάτα δεξί κλικ στο iphone και θα έχει επιλογή.
nikoskon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Το Siri που πήγε, οέο; Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Θες να πεις πως γίνεται merge των επαφών κατά την πρώτη ενεργοποίηση του iCloud από το μενού της συσκευής.Υπάρχει κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει;Sent from my iPhone using Insomnia Αυτό ισχύει, εγώ αυτό που έκανα για να μαι σίγουρη σε τηλέφωνο που σετάρισα για φίλο ο οποίος δεν είχε icloud, τράβηξα ένα vcf τις επαφές μέσα από το τηλέφωνο με το Contacts XL και πήγα στο www.icloud.com και πάτησα επαφές, μετά το γρανάζι κάτω αριστερά και IMPORT και έκανα import το vcf.
nikoskon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μαρίνα την ίδια διαδικασία ακολούθησα και εγώ απλά έχοντας αρχικά τις επαφές μου σε Gmail. Θενξ ενιγουέι! Sent from my iPhone using Insomnia
Simos805 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα: Στο σπίτι έχω wifi και έχω μόνιμα συνδεδεμένο το iPhone. Όμως όταν το αφήνω για αρκετή ώρα κλειδωμένο, για κάποιο λόγο αποσυνδέετε από το wifi και πρέπει να το ανοίξω για να συνδεθεί πάλι με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν εφαρμογές επικοινονίας όπως skype, viber κλπ. Τι να κάνω?? Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα: Στο σπίτι έχω wifi και έχω μόνιμα συνδεδεμένο το iPhone. Όμως όταν το αφήνω για αρκετή ώρα κλειδωμένο, για κάποιο λόγο αποσυνδέετε από το wifi και πρέπει να το ανοίξω για να συνδεθεί πάλι με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν εφαρμογές επικοινονίας όπως skype, viber κλπ. Τι να κάνω?? Sent from my iPhone using Insomnia Κοίτα, υποτίθεται ότι το wifi απενεργοποιείται όταν κλειδώνει η συσκευή (λέω υποτίθεται γιατί έτσι έχω διαβάσει σε φόρουμ στα οποία λένε ότι τους έφαγε το τηλέφωνο πολλά ΜΒ το βράδυ και η διαπίστωση είναι ότι το γυρνάει σε 3G όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο επειδή απενεργοποιείται το wifi). Προσωπικά δεν το έχω δει να συμβαίνει. Οσο για το skype και το viber, το μεν skype μετά από λίγη ώρα σταματάει να στέλνει ειδοποιήσεις για κάποιο λόγο, το δε viber υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή στη μπάρα μουλτιτάσκινγκ για να στείλει ειδοποιήσεις.
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά sos. Μολις πήρα το 5αρι και εχω θέμα... αλλαξα τη σιμ, ενεργοποιήθηκε κανονικα, πηρα κανα 2 τηλεφωνα και εκτοτε εχει χάσει το σήμα, κανει αναζητηση και γρταφει καμια υπηρεσία... Που κ που ερχεται μια γραμμη και φευγει. Τι παιζει;
souz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 κλειστο και ξανανοιξέ το , το ίδιο; πάρε στην εταιρία σου τηλ
flyer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 update carrier settings? (ελληνικοί χαρακτήρες)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αξιζει να παω απο iphone 4s σε iphone 5?Θα δω αρκετες διαφορες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα