cris41 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δε μου λετε. Ξερετε να χρησιμοποιειτε το Passbook; Πχ εχω κλεισει εδω και καιρο τικετς με την Λουφθανσα για Γερμανια πως θα εμφανιστουν εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Το τσεκαρα λιγακι το θεμα του LTE της Cosmote. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα σε εισερχομενη κληση. Απλα το γυρναει απο μονο του σε 3G...μιλας...και μολις κλεισεις ξαναεμφανιζεται το LTE. Δε θα ελεγα οτι με ενοχλει παντως, μικρο το κακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό είναι το θέμα όμως. Όπως τώρα, έχεις 3G data network και ταυτόχρονα μπορείς και μιλάς, θα έπρεπε να έχεις 4G data network και ταυτόχρονα να μπορείς και να μιλάς. Έτσι πρέπει να λειτουργεί δηλαδή το δίκτυο. Απλά είναι προφανές πως για εμπορικούς σκοπούς βγήκε κακήν κακώς το carrier update. Από την άλλη λες, οκ, τουλάχιστον όταν κάνω browsing θα έχω 4G όπου πιάνει. Δεν είναι άσχημο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό είναι το θέμα όμως.<br>Όπως τώρα, έχεις 3G data network και ταυτόχρονα μπορείς και μιλάς,<br>θα έπρεπε να έχεις 4G data network και ταυτόχρονα να μπορείς και να μιλάς.<br>Έτσι πρέπει να λειτουργεί δηλαδή το δίκτυο.<br><br>Απλά είναι προφανές πως για εμπορικούς σκοπούς βγήκε κακήν κακώς το carrier update.<br>Από την άλλη λες, οκ, τουλάχιστον όταν κάνω browsing θα έχω 4G όπου πιάνει.<br>Δεν είναι άσχημο... Που πιάνει όμως? μπορείτε να μου πειτε διοτι οπου εχω παει δεν εχω πιασει ουτε για 1 δευτερολεπτο 4G.. Sent from my iPhone using Insomnia Αυτό είναι το θέμα όμως.<br>Όπως τώρα, έχεις 3G data network και ταυτόχρονα μπορείς και μιλάς,<br>θα έπρεπε να έχεις 4G data network και ταυτόχρονα να μπορείς και να μιλάς.<br>Έτσι πρέπει να λειτουργεί δηλαδή το δίκτυο.<br><br>Απλά είναι προφανές πως για εμπορικούς σκοπούς βγήκε κακήν κακώς το carrier update.<br>Από την άλλη λες, οκ, τουλάχιστον όταν κάνω browsing θα έχω 4G όπου πιάνει.<br>Δεν είναι άσχημο... Που πιάνει όμως?? διότι όπου κι αν έχω παει 4G δεν έχω πιάσει ούτε για 1 δευτερόλεπτο... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Aν πιάνει*, θα πιάνει σε μεγάλα αστικά κέντρα και σε σημεία που μαζεύουν πολύ κόσμο. Βλέπε The Mall(Athens),Σύνταγμα κλπ. Είμαστε σε νηπιακό στάδιο στο 4G και θα συνεχίσουμε να είμαστε όσο υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν καν 3G κάλυψη. Ας μην ξεχνάμε πως το LTE δεν είναι ανεξάρτητο πρωτόκολλο, αλλά αποτελεί συνέχεια του 3G. *Με τον τρόπο που ανέφερε ο koumos. Όταν έρθει voice κλήση, bye bye 4G, welcome 3G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δε μου λετε. Ξερετε να χρησιμοποιειτε το Passbook; Πχ εχω κλεισει εδω και καιρο τικετς με την Λουφθανσα για Γερμανια πως θα εμφανιστουν εκει; Υποστηρίζει PassBook η Lufthansa? Αν ναι, θα έπρεπε να σου στείλουν κάποιο link ή αρχείο για να το βάλεις στο Passbook... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Passbook στην Ελλάδα; Ίσως αν έχεις εισιτήρια απευθείας με Lufthansa καταφέρεις να δεις πως δουλεύει το auto check-in. Νομίζω δεν απευθύνεται ακόμα σε μεγάλο κοινό μιας και τα apps που χρησιμοποιούν το Passbook δεν είναι και πολλά. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ναι υποστηριζει. Ειναι απο τις πρωτες αεροπορικες που υποστηριζει. Εχω κλεισει κανονικα τικετς με την Λουφθανσα. Αν τους παρω τηλ θα γνωριζουν λογικα; Ειμαι περιεργος να δω πως δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Voice over LTE δεν παίζει ακόμα. Αυτό που παίζει για ταυτόχρονη χρήση φωνής και data είναι το circuit switched fallback που γυρνάει το κινητό σε 3G και παίζουν και τα δύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρει κανεις αν υπάρχει κανένα app που να μπλοκάρει να με παιρνουν τηλέφωνο και να μου στέλνουν μηνυματα συγκεκριμενοι αριθμοί ??? στο app store οχι Cydia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Καμία εφαρμογή από το AppStore (δηλαδή εγκεκριμένη από την Apple) δεν επιτρέπεται να έχει τέτοια πρόσβαση στο τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Θέλω να κάνω ενημέρωση την 6.1, πρέπει να κάνω back up ? δεν κάνω ποτέ βασικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Θέλω να κάνω ενημέρωση την 6.1, πρέπει να κάνω back up ? δεν κάνω ποτέ βασικά Κανε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν και δε χανεις τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρεις πως κάνω ; Γιατι δεν έχω κάνει ποτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Συνέδεσε το κινητό σου με το pc σου και μπες στο itunes. Άστο να κάνει συγχρονισμό και μετά πήγαινε στο iphone και πάτα back up. Ελπίζω να χρησιμοποιείς icloud και να έχεις εκεί τις επαφές σου. Αν δεν έχεις ενεργοποίησέ το και κάνε και κει ένα back up μέσα από την συσκευή ή μέσα από το itunes. Μόλις τελειώσεις με τα back up κάνε restore πέρνα την 6.1 και μόλις γίνει πατάς restore from back up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα