nikoskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά εγώ έχω κάρτα cosmote και ως τώρα internet μέσω 3G είχα μέσω what's up reload it. Για να έχω με τον ίδιο τρόπο 4G εφόσον γίνεται τώρα με την έκδοση 6.1 τι πρέπει να κάνω?? Τώρα μου έκανε λέει ενημέρωση φορέα και στις ρυθμίσεις δεδομένων λέει ενεργοποίηση LTE αντί για το παλιό 3G όμως πάνω δεξιά στη γραμμή κατάστασης λέει ακόμα 3G Παίζει και να μην δεις στους επόμενους μήνες.Ακόμα και σε σημεία που υπάρχει 4G κάλυψη αυτή δεν μπορεί ακόμα να λειτουργήσει παράλληλα με voice. Ίσως κατα την έναρξη κάποια κλήσης να σε γυρίζει σε 3G και μετά το release της να σε γυρνά σε 4G. Απλά έσπευσε να βγάλει το update για λόγους marketing κυρίως. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως προς το παρόν, 4G μόνο για data SIM's και όχι για voice SIM's. Το ζόρικο κομμάτι ειναι πως θα παίξει σωστά voice+data μαζί. Ίδωμεν...Sent from my iPhone using Insomnia Κρίμα... Και υποτίθετε η apple δεν ξεκλείδωνε το 4G για ελλάδα επειδή ήθελε να τσεκάρει ότι λειτουργεί...!!Sent from my iPhone using InsomniaΣε ορισμένα κεντρικά σημεία ίσως να το έχουν φτιάξει.Αυτο θα το μάθουμε μόνο απο παιδιά που το χρησιμοποιούν. ;)Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά εγώ έχω κάρτα cosmote και ως τώρα internet μέσω 3G είχα μέσω what's up reload it. Για να έχω με τον ίδιο τρόπο 4G εφόσον γίνεται τώρα με την έκδοση 6.1 τι πρέπει να κάνω?? Τώρα μου έκανε λέει ενημέρωση φορέα και στις ρυθμίσεις δεδομένων λέει ενεργοποίηση LTE αντί για το παλιό 3G όμως πάνω δεξιά στη γραμμή κατάστασης λέει ακόμα 3G Παίζει και να μην δεις στους επόμενους μήνες.Ακόμα και σε σημεία που υπάρχει 4G κάλυψη αυτή δεν μπορεί ακόμα να λειτουργήσει παράλληλα με voice. Ίσως κατα την έναρξη κάποια κλήσης να σε γυρίζει σε 3G και μετά το release της να σε γυρνά σε 4G. Απλά έσπευσε να βγάλει το update για λόγους marketing κυρίως. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως προς το παρόν, 4G μόνο για data SIM's και όχι για voice SIM's. Το ζόρικο κομμάτι ειναι πως θα παίξει σωστά voice+data μαζί. Ίδωμεν...Sent from my iPhone using Insomnia Κρίμα... Και υποτίθετε η apple δεν ξεκλείδωνε το 4G για ελλάδα επειδή ήθελε να τσεκάρει ότι λειτουργεί...!!Sent from my iPhone using InsomniaΣε ορισμένα κεντρικά σημεία ίσως να το έχουν φτιάξει.Αυτο θα το μάθουμε μόνο απο παιδιά που το χρησιμοποιούν. ;)Sent from my iPhone using InsomniaΣήμερα θα παω αιγάλεο οπότε θα τσεκάρω κι αν πιάνει εκεί 4G.Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον το update το εκανα χθες το βραδυ. Καταρχας οσοι εχετε προβλημα ενω ειστε σε περιοχη καλυψης 2 ειναι τα τινα. Ειτε δεν εχετε ενεργοποιησει το κουμπακι LTE ειτε θελει ενα switch off kai on αμεσως. Σε μενα ετσι δουλεψε.Απο κει και περα οσον αφορα τις ταχυτητες...Σπιτι μου μεσα Κυψελη, με κακο σημα (2 μπαρες) 20MBps. Το πρωι προς βορεια που πηγαινα στη δουλεια....43MBps!! Τουλαχιστον εντυπωσιακη εμπειρια χρησης του iphone 5.Κατα τ αλλα, αυτο το θεματακι με φωνη και data ταυτοχρονα δεν το εχω τσεκαρει ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Το θέμα είναι πως από όσο μπορώ να γνωρίζω, όταν είμαι σε 4G κάλυψη, όταν έρθει/κάνω κλήση ή την χάνω ή γυρίζω σε 3G για να μπορώ να την λάβω/πραγματοποιήσω. Και αυτό δεν είναι θέμα του iPhone αλλά του παρόχου. Σε ώριμα 4G δίκτυα, δεν χάνει το 4G connectivity όταν έχει και voice παράλληλα. Όπως επίσης και τα 40άρια bitrates, με το που εξαπλωθεί λίγο περισσότερο το δίκτυο θα κοπούν με μαχαίρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Σε ποια μέροι της αθήνας τώρα πιάνει κανονικό 4G?? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ε ενταξει δε νομιζω να μην μπορω να κανω κληση αν ειμαι σε LTE. Θα ηταν πολυ σοβαρο προβλημα για να δωσει η apple το approval. Αλλα θα το δοκιμασω κιολας σημερα να δουμε τι θα γινει...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εξερχόμενη κλήση λογικά μπορεί να γίνει κόβοντας η συσκευή το data , στην εισερχόμενη δείτε αν υπάρχει πρόβλημα την ώρα που υπάρχει σύνδεση 4g ενεργή (θα λάβετε και μήνυμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Beta testing για λογαριασμό της Cosmote μου φαίνεται, αλλά anyway... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Που ειναι το κουμπάκι 3G on-of ΟΕΟ;;;;;;;;;; 6.1 cosmote προστέθηκε διακόπτης LTE χάθηκε διακόπτης 3G. Δεν γυρνάει σε 2G. Ρουφάει μπαταρία αβέρτα. Mια χαρα Άντε να δούμε με το jb και sbsettings θα μπορούμε να το γυρίσουμε.; Όλο μαμακιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Που ειναι το κουμπάκι 3G on-of ΟΕΟ;;;;;;;;;; 6.1 cosmote προστέθηκε διακόπτης LTE χάθηκε διακόπτης 3G. Δεν γυρνάει σε 2G. Ρουφάει μπαταρία αβέρτα. Mια χαρα Άντε να δούμε με το jb και sbsettings θα μπορούμε να το γυρίσουμε.; Όλο μαμακιες Εμενα παλι καλα που την εβαλα εχει μεινει το 3G. (vodafone εχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Με ota και cosmote ( που έχει LTE -4g) αντί καταστεί το διακόπτη 3g με τον LTE. Σε άλλους παροχείς όχι. Ξανακάνω μια restore as new από iTunes να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Εγω που δεν έχω cosmote και έχω vf και δεν εχει ακόμα 4g να μην κάνω την ενημέρωση ; Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά δεν έχω καταλάβει, γιατί το iPhone δεν έχει ραδιόφωνο όπως ολλα τα smartphones??? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά δεν έχω καταλάβει, γιατί το iPhone δεν έχει ραδιόφωνο όπως ολλα τα smartphones??? Sent from my iPhone using Insomnia Γιατι οταν θα σταματησει το ραδιοφωνο να λειτουργει, να πουνε "Κααατι ηξερε η μαμαπλ που δεν εβαζε ραδιοφωνο!!".. Κατι σαν τον flash player. Εχει τελειωσει εχει τελειωσει αλλα ακομα χρησιμοποιειται παντου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά δεν έχω καταλάβει, γιατί το iPhone δεν έχει ραδιόφωνο όπως ολλα τα smartphones??? Sent from my iPhone using Insomnia Ναι. Είναι για να μας σπάει τα νεύρα η Apple. Το έχει αυτό. Εδώ δεν έβαλε Retina στο iPad Mini, θες να βάλει και ραδιόφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα