Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τo 3g  παντως την ξεφτυλιζει την μπαταρια οπως σε ολα τα κινητα ,το θεμα ειναι πως η αυτονομια του 5 ειναι πολυ καλυτερη απο τον ανταγωνισμο.

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τo 3g  παντως την ξεφτυλιζει την μπαταρια οπως σε ολα τα κινητα ,το θεμα ειναι πως η αυτονομια του 5 ειναι πολυ καλυτερη απο τον ανταγωνισμο.

Διαφωνω καθετα σε αυτο. Καμια σχεση η μπαταρια του με το σ3.

Δημοσ.

Τουλάχιστον στο σερφάρισμα, ακόμα και το Note 2 υστερεί σε αυτονομία σε σχέση με το iPhone 5 λόγω amoled. Στις κλήσεις όμως δεν πρέπει να ισχύει το ίδιο.

iphone5-vs-galaxys3-battery2.jpg

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι το SIII (αυτό θες να πεις μάλλον - δεν υπάρχει το Note 2 στον πίνακα) έχει καλύτερη αυτονομία. Μην ξεχνάμε ότι έχει Specs με το κιλό και Android λειτουργικό. Και πάλι καλά.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι το SIII (αυτό θες να πεις μάλλον - δεν υπάρχει το Note 2 στον πίνακα) έχει καλύτερη αυτονομία. Μην ξεχνάμε ότι έχει Specs με το κιλό και Android λειτουργικό. Και πάλι καλά.

Οι οποιες διαφορες στην αυτονομια των flagship android phones οφειλονται κυριως στην μεγαλη οθονη τους(που ειναι το εξαρτημα που καταναλωνει την περισσοτερη ενεργεια):

οταν το galaxy s3 εχει οθονη που ειναι 43% μεγαλυτερη(το note εχει ακομα μεγαλυτερη, γυρω στο 88%) απο το iphone 5 ειναι λογικο να μην μπορει ευκολα να εχει μεγαλυτερη αυτονομια.

Αν το s3 ειχε μικρουτσικη οθονη 4" , τοτε θα ειχε μεγαλυτερη αυτονομια.

Αλλα τοτε δεν θα ηταν το ιδιο απολαυστικο και ευχρηστο σε browsing, ταινιες, παιχνιδια κλπ.

Οπως ακριβως και το iphone 5 ειναι πιο χρηστικο απο το iphone 4 λογω της μεγαλυτερης του οθονης.

Δημοσ.

Σου διέφυγε μια ...λεπτομέρεια. Μεγαλύτερη οθόνη   (= μεγαλύτερη συσκευή)  = μεγαλύτερη μπαταρία.

iPhone 5: 1,440 mAh

S3: 2,100 mAh

Note 2: 3,100 mAh

Δεν μου διεφυγε.

Για αυτο ακριβως τον λογο τελικως οι συσκευες αυτες εχουν παρομοια αυτονομια, παρολο την πολυ μεγαλυτερη και ενεργοβορα οθονη τους: η αισθητα μεγαλυτερη μπαταρια κανει compensate την μεγαλυτερη καταναλωση της οθονης.

Μαλιστα ενδιαφερον εχει οτι η μπαταρια του s3 ειναι 45% μεγαλυτερη απο του iphone,  οσο περιπου και η διαφορα της οθονης(43%).

Δημοσ.

Σου διέφυγε μια ...λεπτομέρεια. Μεγαλύτερη οθόνη (= μεγαλύτερη συσκευή) = μεγαλύτερη μπαταρία.

iPhone 5: 1,440 mAh

S3: 2,100 mAh

Note 2: 3,100 mAh

Αυτό κάποτε είχε βγει σε ένα άρθρο στο iPhonehellas. Δεν είμαι επιστήμονας στις μπαταρίες, αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει. Η μεγαλύτερη οθόνη, καταναλώνει και περισσότερο ρεύμα. Μπορεί να είναι μία η άλλη. Θα υπάρχει γραφική παράσταση λογικά.

Σημασία έχει ότι το Software παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση της μπαταρίας και αυτό φαίνεται με το iPhone 5.

Δημοσ.

Ρε παιδια. Κατι επαθε το απστορ και οταν παω να κατεβασω αππ μου λεει "Uknown Error". Τι εγινε; Ενω βαζω σωστα κωδικο. Απο το πς με το ιδιο κωδικο συνδεθηκα στο icloud.

edit: μετα απο γκουγκλαρισμα βρηκα και εκανα διαγραφη ιστορικου δικτυου και ολα οκ.

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως τα Cellular Data & Location Services σκίζουν την μπαταρία.

Μετά βίας βγαίνει μέρα.

Μπορεί να μην έχω εξαιρετικό σήμα στο σπίτι,

οπότε ο δέκτης να δουλεύει λίγο περισσότερο,

αλλά όχι κι έτσι...

Ενα σκασμό χρήματα για 1 ημέρα είναι κοροϊδία.

Έχω κάνει ο,τι 'προβλέπεται' για καλύτερη συμπεριφορά της μπαταρίας αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο screenshot είναι η τωρινή κατάσταση.

Tragic???

Sent from my iPhone using Insomnia

post-44285-0-82516700-1359322471_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως έχουμε κανένα νεότερο με carrier update απο cosmote? Στο ράδιοφωνο σήμερα σε μία εκπομπή το πρωί άκουσα ότι πλέον και οι χρήστες iphone 5 μπορούν να "απολαύσουν" ταχύτητες 4G με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Στο site τους που κοίταξα δε λέει κάτι ακόμα πάντως για κάποιο update...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω κάρτα cosmote και ως τώρα internet μέσω 3G είχα μέσω what's up reload it. Για να έχω με τον ίδιο τρόπο 4G εφόσον γίνεται τώρα με την έκδοση 6.1 τι πρέπει να κάνω??

Τώρα μου έκανε λέει ενημέρωση φορέα και στις ρυθμίσεις δεδομένων λέει ενεργοποίηση LTE αντί για το παλιό 3G όμως πάνω δεξιά στη γραμμή κατάστασης λέει ακόμα 3G

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ έχω κάρτα cosmote και ως τώρα internet μέσω 3G είχα μέσω what's up reload it. Για να έχω με τον ίδιο τρόπο 4G εφόσον γίνεται τώρα με την έκδοση 6.1 τι πρέπει να κάνω??

Τώρα μου έκανε λέει ενημέρωση φορέα και στις ρυθμίσεις δεδομένων λέει ενεργοποίηση LTE αντί για το παλιό 3G όμως πάνω δεξιά στη γραμμή κατάστασης λέει ακόμα 3G

Παίζει και να μην δεις στους επόμενους μήνες.

Ακόμα και σε σημεία που υπάρχει 4G κάλυψη αυτή δεν μπορεί ακόμα να λειτουργήσει παράλληλα με voice. Ίσως κατα την έναρξη κάποια κλήσης να σε γυρίζει σε 3G και μετά το release της να σε γυρνά σε 4G.

Απλά έσπευσε να βγάλει το update για λόγους marketing κυρίως. ;)

Πράγμα το οποίο σημαίνει πως προς το παρόν, 4G μόνο για data SIM's και όχι για voice SIM's.

Το ζόρικο κομμάτι ειναι πως θα παίξει σωστά voice+data μαζί. Ίδωμεν...Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ.

Παίζει και να μην δεις στους επόμενους μήνες.

Ακόμα και σε σημεία που υπάρχει 4G κάλυψη αυτή δεν μπορεί ακόμα να λειτουργήσει παράλληλα με voice. Ίσως κατα την έναρξη κάποια κλήσης να σε γυρίζει σε 3G και μετά το release της να σε γυρνά σε 4G.

Απλά έσπευσε να βγάλει το update για λόγους marketing κυρίως. ;)

Πράγμα το οποίο σημαίνει πως προς το παρόν, 4G μόνο για data SIM's και όχι για voice SIM's.

Το ζόρικο κομμάτι ειναι πως θα παίξει σωστά voice+data μαζί. Ίδωμεν...Sent from my iPhone using Insomnia

Κρίμα... Και υποτίθετε η apple δεν ξεκλείδωνε το 4G για ελλάδα επειδή ήθελε να τσεκάρει ότι λειτουργεί...!!Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...