Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

andypolitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Apple αναγνωρίζει ότι η μπαταρία στο 5 και το 4s "πεθαίνει" γρήγορα μετά το τελευταίο update του λογισμικού, λέγοντας πως με το ανερχόμενο iOS update θα λυθεί. Μένει να δούμε αν το update λύσει το πρόβλημα, αν όχι ίσως κοιτάξει και το hardware τους perhaps; λέω εγώ τώρα...

Ίδωμεν 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να πεις αν θες πόσες περίπου φορές τη μέρα το φορτίζεις και τι χρήση του κάνεις;

Sent from my iPhone using Insomnia

Η γυναίκα μου το χρησιμοποιεί, όχι τρομερή χρήση. Με wifi και data ανοιχτά συνεχώς, κάνει κάποιες κλήσεις, σερφάρει λίγο, παίζουμε κάνα παιχνιδάκι, facebook, whatsapp, τέτοια πράγματα. Το θέμα είναι ότι βγάζει για πλάκα 2 μέρες. Βασικά βλέπω κάθε πρωί πόσο έχει χάσει και νομίζω ότι 4 με 5% είναι πολύ καλά.

<p>Από 3G. Πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση.</p>

Ναι όντος το παρατήρισα κι εγώ μόλις τώρα. Για να πω την αλήθεια όταν είμαι από wifi με τη χρήση που του κάνω μου κρατάει γύρο στις 6 ώρες που είναι αρκετό για μένα. Το κακό αρχίζει με το 3G που καίει μπαταρία σαν τρελό!! Και δυστυχώς το 3G το έχω όταν είμαι εκτώς σπιτιού που τότε θέλω να μου κρατάει η μπαταρία.. Το θέμα είναι μπορεί να μου πει κα εις που ξέρει αν αυτό θα διορθωθεί με ενημέρωση??? διότι είναι εξοφρενηκό δηλαδή όταν το έχω σε 3G, σχεδόν κάθε 2 λεπτά πέφτει και 1% της μπαταρίας!!

Η γυναίκα μου το χρησιμοποιεί, όχι τρομερή χρήση. Με wifi και data ανοιχτά συνεχώς, κάνει κάποιες κλήσεις, σερφάρει λίγο, παίζουμε κάνα παιχνιδάκι, facebook, whatsapp, τέτοια πράγματα. Το θέμα είναι ότι βγάζει για πλάκα 2 μέρες. Βασικά βλέπω κάθε πρωί πόσο έχει χάσει και νομίζω ότι 4 με 5% είναι πολύ καλά.

2 μέρες?????? το δικό μου με την ίδια περίπου χρήση ζήτημα να βγάλει 5 ώρες!! Άρα ή είναι χαλασμένη η μπαταρία μου που δεν νομίζω... ή φταίει το iOS 6.0.2

5 ώρες είναι υπερβολικά λίγο. Στην αναμονή στο 8ωρο πόσο % πέφτει η μπαταρία;

Συνδεδεμένο σε wifi το είχα αφήσει αναμονή για 11 ώρες και από 100% πήγε 95%. Όταν λέω 5 ώρες εννοώ το πολύ και με δεδομένα μέσω 3G. Αν είναι μέσω wifi φτάνει τις 7 ώρες

WTF; Και εμενα με αυτην την χρηση το μαξ μια μερα... Το βραδυ θελει φορτωση! Και στην αναμονη που το εχω με ανοιχτο το 3G την τρωει αερα τη μπαταρια.. Με 4G θα εχει περισσοτερη καταναλωση;

Κατι ακυρο. Οταν εχω ανοιχτα δεδομενα(απεριοριστα εχω) και ανοιγω το wifi σπιτι για λογους ταχυτητας με ανοιχτα δεδομενα, τοτε εχει προτεραιοτητα το WIFI; Λειτουργει αυτο δηλαδη και οχι τα δεδομενα;

Μιλάω για μικρή χρήση 2 μέρες, όχι τη βαριά χρήση που κάνει ένας άντρας συνήθως. Με βαριά χρήση 1 μέρα θα βγάλει, εννοείται. Στην αναμονή, πάντως, τρώει πολύ λίγη μπαταρία, καμία σχέση με αυτά τα 15% πτώση το βράδυ που διαβάζω (wifi ανοιχτό, ναι έχει προτεραιότητα).

Οκ παιδιά από όσα λέτε μάλλον αυτό που διάβασα στο internet είναι το οποίο το είπαν και στα apple support communities, ότι δηλαδή το iOS 6.0.2 έχει κάποιο bug και κάνει υπερβολική κατανάλωση και λογικά θα το διορθώσουν σε ερχώμενο update...<br><br>

WTF; Και εμενα με αυτην την χρηση το μαξ μια μερα... Το βραδυ θελει φορτωση! Και στην αναμονη που το εχω με ανοιχτο το 3G την τρωει αερα τη μπαταρια.. Με 4G θα εχει περισσοτερη καταναλωση;

Κατι ακυρο. Οταν εχω ανοιχτα δεδομενα(απεριοριστα εχω) και ανοιγω το wifi σπιτι για λογους ταχυτητας με ανοιχτα δεδομενα, τοτε εχει προτεραιοτητα το WIFI; Λειτουργει αυτο δηλαδη και οχι τα δεδομενα;

Ναι, προτεραιότητα παίρνει το WiFi.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...