cris41 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια. Τι γινεται με το 5αρι μου; Οταν παω να γραψω τουιτ στο τουιτερ απο την νοτιφικατιον μπαρ που και που κολλαει το κινητο με αποτελεσμα να κανει ρισταρτ μονο του το κινητο μετα απο λιγα λεπτα. Bug του Τουιτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εχεις περάσει μέσα τίποτα περίεργο?? καναν kyayong? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εχεις περάσει μέσα τίποτα περίεργο?? καναν kyayong? Τιποτα.. Οπως ηταν το εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά πήρα το iPhone 5 και έχω παρατηρίσει ότι η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα. Είχα πρην 4S και σαν να μου φαίνετ ότι τελειώνει ποιο γρήγορα κι απ το 4S. Έχει κανείς το αντίστοιχο πρόβλημα;; Σίγουρα δεν έναι από κάποια εφαρμογή διότι έχω τις ίδιες εφαρμογές με το 4S και κάνω την ίδια χρήση αφού του έκανα set up από το αντίγραφο του 4S... Τι μπορεί να φταίει;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά πήρα το iPhone 5 και έχω παρατηρίσει ότι η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα. Είχα πρην 4S και σαν να μου φαίνετ ότι τελειώνει ποιο γρήγορα κι απ το 4S. Έχει κανείς το αντίστοιχο πρόβλημα;; Σίγουρα δεν έναι από κάποια εφαρμογή διότι έχω τις ίδιες εφαρμογές με το 4S και κάνω την ίδια χρήση αφού του έκανα set up από το αντίγραφο του 4S... Τι μπορεί να φταίει;; Sent from my iPhone using Insomnia Οτι καταναλωνει περισσοτερο το 5αρι.. Και λιγο πιο πανω το ιδιο πραγμα λεγαμε.. Απαραδεκτο βεβαια αλλα τι να κανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μα κανονικά το 5 δεν κρατάει περισότερο από το 4S?? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Υπάεχει μήπως καμια μπαταρία μαϊμού που να κρατάει περισότερο ώστε να την αλλάξω;;; Διότι δεν γίνεται κρατάει πάρα πολύ λίγο παρόλο που έχω κοιτάξει να είναι σωστάς οι ρυθμίσεις φωτηνότητα κλπ... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 εχω παρει το αιφον 5 και ειναι κλειδωμενο στην οραντζ αγγλιας.Ειπαρχει κανα εμπιστο σαιτ απ αυτα που ξεκλειδωνουν κινητα στελνωντας τους το ιμει για να το ξεκλειδωσει;Ενα σαιτ μου εκανε ριφαντ γιατι δε μπορεσε να το κανει ενω ενα αλλο λεει πως γινεται το unlock μονο αν η συσκευη ειναι jb κανενας που να χει το αιφον απο οραντζ και να το ξεκλειδωσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μα κανονικά το 5 δεν κρατάει περισότερο από το 4S?? Sent from my iPhone using Insomnia Δεν υπαρχει κανονικα για την απλ. Σου λεει "Αυτο ειναι, αν θες παρτο." Δες απο το εβαυ να παρεις μια θηκη φορτιστη(ειναι λιγο τεραστια αλλα κανει δουλεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπαρχει κανονικα για την απλ. Σου λεει "Αυτο ειναι, αν θες παρτο." Δες απο το εβαυ να παρεις μια θηκη φορτιστη(ειναι λιγο τεραστια αλλα κανει δουλεια) Όντος είναι τεράστια θα γίνει παντόφλα μετά... Άμ ήταν έτσι να έπαιρνα ένα 5ιντσο που θα κράταγε και περισότερο η μπαταρία...Επίσης η απλ λέει ότι κρατάει λίγο παραπάνω από το 4S. Αν ήξερα ότι λένε ψέματα και ειναι αυτό το χάλι δεν θα το έπαιρνα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά διάβασα στο internet ότι για το πρόβλημα με την μπαταρία του iPhone 5 ευθύνετε η έκδοση iOS 6.0.2 και ότι και άλλοι χρήστες όταν αναβάθμισεν από 6.0.1 σε 6.0.2 είδαν πρόβλημα στην μπαταρία. Γίνεται να κάνω downgrade σε 6.0.1?? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οτι διαβαζουμε στο Internet, δεν ειναι οπωσδηποτε σωστο. Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 <br><br> Οτι διαβαζουμε στο Internet, δεν ειναι οπωσδηποτε σωστο.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Μα το έγραφε σε 2-3 sites και μου φαίνεται και λογικό αφού η μπαταρία τελειώνει τρομερά γρήγορα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Τι δικό μου το εχω στην 6.0.1 και δε βλέπω πρόβλημα στην κατανάλωση. Το αντίθετο θα έλεγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Τι δικό μου το εχω στην 6.0.1 και δε βλέπω πρόβλημα στην κατανάλωση. Το αντίθετο θα έλεγα. Μπορείς να πεις αν θες πόσες περίπου φορές τη μέρα το φορτίζεις και τι χρήση του κάνεις; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα