paylidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Κλασσικα Τσιγκουνευομαστε τα 5€ της νανοσιμ ενω δωσαμε τοσα. Τεσπα εμενα με το συμβολαιο μου την δωσανε δωρεαν.. Οπως και περυσι στο 4ς. ναι ισχύει... αλλα ρε βοντα, στα σκαω καθε μήνα, επιδότηση δεν παίρνω επειδη εχω μικρό προγραμμα, μια νανο σιμ σου ζητησα και ζητας κ χρήματα...; παιδιά για το άλλο θέμα καμια ιδέα (μεταφορά απο optimus one - android 2.3.3 στο iphone)
cris41 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 ναι ισχύει... αλλα ρε βοντα, στα σκαω καθε μήνα, επιδότηση δεν παίρνω επειδη εχω μικρό προγραμμα, μια νανο σιμ σου ζητησα και ζητας κ χρήματα...; παιδιά για το άλλο θέμα καμια ιδέα (μεταφορά απο optimus one - android 2.3.3 στο iphone) Aμα εχεις συμβολαιο ειναι υποχρεωμενοι να σου την δωσουν δωρεαν. Οποτε μη σκας. Δεν μπορεις να μεταφερεις τις επαφες στο gmail;
paylidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Aμα εχεις συμβολαιο ειναι υποχρεωμενοι να σου την δωσουν δωρεαν. Οποτε μη σκας. Δεν μπορεις να μεταφερεις τις επαφες στο gmail; και εγω αυτό πιστευω οτι πρεπει να γίνει και γι'αυτό μου ειπαν να παω στο καταστημα να παρουμε τηλεφωνο απο εκει την εξυπηρετηση πελατών... δεν εχει επιλογή merge οπως βρήκα στους διάφορους οδηγούς και με το συγχρονισμό δεν περνάνε... αν τα περάσω και επειτα κόψω την τωρινή sim θα τα δει;
cris41 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 και εγω αυτό πιστευω οτι πρεπει να γίνει και γι'αυτό μου ειπαν να παω στο καταστημα να παρουμε τηλεφωνο απο εκει την εξυπηρετηση πελατών... δεν εχει επιλογή merge οπως βρήκα στους διάφορους οδηγούς και με το συγχρονισμό δεν περνάνε... αν τα περάσω και επειτα κόψω την τωρινή sim θα τα δει; Τι ειναι αυτο το "merge"; Απλα πηγαινε και κανε αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=65w5HtK87HM android 2.3 εχεις υπαρχει σαν επιλογη απο οτι θυμαμαι απο το σ2 μου.
paylidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Τι ειναι αυτο το "merge"; Απλα πηγαινε και κανε αυτο εδω android 2.3 εχεις υπαρχει σαν επιλογη απο οτι θυμαμαι απο το σ2 μου. ναι, δεν κανει τιποτα... :@
NoD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 7) Έχει ήδη πολύ καλή αυτονομία αλλά εδώ τα πράγματα προχωράνε αργά, γενικότερα. Η αυτονομία του είναι απαράδεκτη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λέτε ότι έχει καλή αυτονομία, όταν με μέτρια χρήση κρατάει 1.5 μέρα, εκτός κι αν μιλάμε για χρήση χωρίς 3g,wifi,gps.
cris41 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Η αυτονομία του είναι απαράδεκτη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λέτε ότι έχει καλή αυτονομία, όταν με μέτρια χρήση κρατάει 1.5 μέρα, εκτός κι αν μιλάμε για χρήση χωρίς 3g,wifi,gps. 1.5 μερα; Καλα εισαι.. Εμενα ουτε μερα...
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Το έχω από 25 Δεκέμβρη και βλέπω ότι η αυτονομία του είναι σαν του iPhone 4. Τα έχω όλα ανοιχτά, wifi, 3g, push mail, κλπ και την φωτεινότητα ένα τσικ παραπάνω από τη μέση με αυτόματη ρύθμιση. Δεν έχω κάνει Set as new και το σετάρισμα που φοράω το έχω περίπου ένα χρόνο. Θα πει κάποιος ότι για τα Specs που έχει είναι φοβερή η μπαταρία. Εγώ θα πω ότι για τα λεφτά που έχει, έπρεπε να κρατάει 3 μέρες η μπαταρία. Δυστυχώς όλα τα smartphones έχουν θέμα στην μπαταρία. Ακόμα και το Galaxy που παινεύονται κάποιοι. Αν είναι να έχουν τα πάντα κλειστά, κάθε τόσο να κλείνουν εφαρμογές και την οθόνη να την έχουν να σβήσει στα 20 Seconds, δεν έχει νόημα. Ας περιμένουμε λοιπόν το xPhone. http://www.youtube.com/watch?v=r0RqPhr-hdA&feature=youtu.be
cris41 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Και εγω το εχω απο 2/11 και πηγα μετα απο το σ3. Σε συγκριση με το σ3 με ιδια χρηση οπως εσυ και ολα αυτα ανοιχτα το σ3 μου κραταγε περιπου 6-7 ωρες παραπανω απο το 5αρι.
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Οπότε το ίδιο. Σημασία έχει να κρατάει μία μέρα γεμάτη παραπάνω για να πεις ότι έχει διαφορά. Όταν γυρίσεις σπίτι και πέσεις για ύπνο τι να έχει 12% μπαταρία, τι να έχει 35%, πρακτικά είναι το ίδιο. Θα το βάλεις για φόρτιση ώστε να σου κρατήσει την επόμενη μέρα και στις δύο περιπτώσεις. Διαφορά θα είχε αν γύριζες σπίτι και η συσκευή είχε 65-75% μπαταρία, όπου εκεί λες ότι θα σε βγάλει την επόμενη μέρα, χωρίς να το φορτίσεις. Σήμερα παρέλαβα μία θήκη - πορτοφόλι, Golla που αγόρασα από Amazon. Πολύ καλή! 1
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Και εγω το εχω απο 2/11 και πηγα μετα απο το σ3. Σε συγκριση με το σ3 με ιδια χρηση οπως εσυ και ολα αυτα ανοιχτα το σ3 μου κραταγε περιπου 6-7 ωρες παραπανω απο το 5αρι. Στο iPhone μου η οθόνη κλείνει μετά από 2 λεπτά. Εσένα μήπως κλείνει μετά από 20 δευτερόλεπτα;
cris41 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Στο iPhone μου η οθόνη κλείνει μετά από 2 λεπτά. Εσένα μήπως κλείνει μετά από 20 δευτερόλεπτα; Δεν εχω παρατηρησει. Το κλεινω παντα απο το κουμπακι.
Skia11 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Απο το S3 πάντως κατά τη γνώμη μου σαφώς καλύτερα είναι με τη μπαταρία του Iphone so far. Με το s3 επειδή κάνω βαρια χρήση σε όλα τα ενεργοβόρα features, είχα αναγκαστεί να πάρω 2η μπαταρία για να βγάζω τη μέρα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει με το 5άρι, το λιώνω και μου μένει και ένα 20% στο τέλος τη ημέρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα