Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Να κανω και γω μια ερωτηση...εχει κανεις cosmote με ενεργοποιημενο 4G στο iphone 5?

Εμφανιζει εικονιδιο στο status bar 4G? εχω τρεξει καμποσα speedtests και το ανωτερο που βλεπω ειναι κοντα στα 22Mbp/s download. Εικονιδιο 3G φυσικα.

(Γνωριζω για το LTE και το approval που χρειαζεται απο apple)

Sent from my iPad using Insomnia

Μάλλον δεν γνωρίζεις για το LTE approval που ουσιαστικά είναι ένα carrier update!

Χωρίς αυτό λοιπόν το carrier update, είναι αδύνατον τα iPhone 5 με ελληνικές sim να δουν 4G.

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσο και να το παιδευεις ΔΕΝ υπαρχει καινουργιο στην ζελατινα χωρις το κουτι...

Αυτο που περιγραφεις ειναι refurbished...Ειναι κλασικη τακιτκη της Apple εδω και χρονια με 1000αδες iphone...

Ποτε κανενας δεν πηρε καινουργιο iphone με ζελατινα χωρις κουτι...

Εαν αισθανεσαι καλυτερα και θελεις να πιστευεις οτι θα σου δωσουνε ενα αχρησιμοποιητο ΟΚ αλλα κοροιδευεις τον εαυτο σου...

Αν σου διναν καινουργιο θα σου το διναν με το κουτι, δεν υπαρχει κανενας λογος να σου δωσουν καινουργιο χωρις το κουτι του...

Δεν είναι τακτική της Apple. Είναι τακτική των περισσότερων εταιριών. Παίρνουν τα χαλασμένα προϊόντα και τα ανακυκλώνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κατώτερης ποιότητας. Στο εργοστάσιο φτιάχνονται όπως φτιάχνονται και τα υπόλοιπα που μπαίνουν σε κουτιά.

Δημοσ.

Μάλλον δεν γνωρίζεις για το LTE approval που ουσιαστικά είναι ένα carrier update!

Χωρίς αυτό λοιπόν το carrier update, είναι αδύνατον τα iPhone 5 με ελληνικές sim να δουν 4G.

Και οταν με το καλο γινει αυτο το carrier update θα ενημερωθουμε πως? γινεται αυτοματα?

τωρα ειμαστε στο cosmote 13.5 σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και οταν με το καλο γινει αυτο το carrier update θα ενημερωθουμε πως? γινεται αυτοματα?

τωρα ειμαστε στο cosmote 13.5 σωστα?

Είτε θα δεις μια ειδοποίηση στην οθόνη του τηλεφώνου σου είτε κλασικά με το που το συνδέσεις στο iTunes.

Προσωπικά είμαι με Vf GR 13.0 αλλά δεν έχει να λέει αυτό.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ.

Οταν βγει με το καλο, ριξτε μια ειδοποιηση και εδω να ξερουμε...Γιατι εχω περασει ενα tweak που το carrier number μου φαινεται να ειναι το 14...και φανταζομαι οτι πρεπει να κανω restore...

Δημοσ.

παιδιά καθως το περιμένω δευτέρα-τρίτη εχω αρχίσει λιγο να ψάχνομαι...

Ποιος ειναι ο πιο αναίμακτος τροπος για να περάσω τις επαφές μου απο το Lg Optimus One (Android) στο iphone 5;

επίσης παρηγειλα αυτο το καλώδιο για να το φορτίζω στο αυτοκίνητο με universal usb charger http://www.ebay.com/itm/121044285627?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

παίζουν θέματα ασυμβατότητας;

Δημοσ.

παιδιά καθως το περιμένω δευτέρα-τρίτη εχω αρχίσει λιγο να ψάχνομαι...

Ποιος ειναι ο πιο αναίμακτος τροπος για να περάσω τις επαφές μου απο το Lg Optimus One (Android) στο iphone 5;

Χρειάζεσαι gmail account για να χρησιμοποιήσεις το google contacts...Συγχρονίζεις τις επαφές του android με google contacts και εν συνεχεία συγχρονίζεις το google contacts με τα iphone contacts

Δες εδώ και εδώ

Δημοσ.

επίσης παρηγειλα αυτο το καλώδιο για να το φορτίζω στο αυτοκίνητο με universal usb charger http://www.ebay.com/itm/121044285627?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

παίζουν θέματα ασυμβατότητας;

Nope, και γω ενα παρομοιο παραγγειλα. Μια χαρα δουλευει σε μενα. Απλα νιωθεις οτι μπαινει λιγακι πιο δυσκολα στη θυρα του τηλεφωνου απο το αυθεντικο (τουλαχιστον σε αυτο που πηρα εγω) αλλα γενικοτερα κανενα θεμα.

Δημοσ.

Nope, και γω ενα παρομοιο παραγγειλα. Μια χαρα δουλευει σε μενα. Απλα νιωθεις οτι μπαινει λιγακι πιο δυσκολα στη θυρα του τηλεφωνου απο το αυθεντικο (τουλαχιστον σε αυτο που πηρα εγω) αλλα γενικοτερα κανενα θεμα.

Ok, thanks! παρηγγειλα και ένα docking station από ebay στα 4-5 ευρώ και κατι μεμβράνες και ειμαι πλέον κομπλε... τωρα μενει να κανω φασαρία στη βοντα να μου δώσουν τη νανο σιμ δωρεαν μετα απο 10 χρονια στην εταιρεία (με τα 3 τελευταια συνδεση...)

Δημοσ.

Χρειάζεσαι gmail account για να χρησιμοποιήσεις το google contacts...Συγχρονίζεις τις επαφές του android με google contacts και εν συνεχεία συγχρονίζεις το google contacts με τα iphone contacts

Δες εδώ και εδώ

η πατατα μου δεν εχει merge (ή δε το βρίσκω) και με το συγχρονισμό δεν περνάνε... Καμια άλλη ιδεα;

Δημοσ.

To νεο iphone 5s (ή οπως αλλιως θα το λενε) για να επιστρεψει στην κορυφη χρειαζεται τα ακολουθα;

1) 4πυρηνο επεξεργαστη

2) 4.3" οθονη τουλαχιστον ετσι ωστε να ειναι λιγο πιο πλατυ

3) 2gb ram

4) 12mp οποσθια καμερα τουλαχιστον

5) 5mp εμπροσθια καμερα τουλαχιστον

6) Ανανεωμενο ios7 γιατι ο κοσμος το ψιλοβαρεθηκε

7) Καλυτερη μπαταρια που να κραταει 2 μερες καθαρα

Αν δεν εχει τα ανωτερω εγω δεν το παιρνω φετος.

Υ.Γ. Εχω iphone5

Δημοσ.

Στην κορυφή θα ήταν ακόμα και με μονοπύρηνο CPU. Το iOS είναι τόσο καλά στημένο και optimized που δεν χρειάζεται τόσα Specs.

Πως ζητάς επίσης να αλλάξει η εξωτερική του εμφάνιση τόσο πολύ αλλάζοντας ακόμα και τις διαστάσεις της οθόνης. Δεν έχουμε δει ποτέ σε S μοντέλο να αλλάζει το σουλούπι της συσκευής.

• Like 1
Δημοσ.

καλα ειδικα το εμπροσθια καμερα 5mp ειναι εντελως αχρειαστο. Για ποιο λογο για να καταναλωνει περισσοτερο bandwidth χωρις λογο; Όπως και τα 2GB αυτη τη στιγμη. Το 4.3 ισως γινει καποια στιγμη και μαλλον θα αναγκαστουν να βγαλουν και iphone mini για αυοτθς που θελουν ενα πιο φυσιολογικο smartphone. Αυτη τη στιγμη καλυπτονται απο το 4s και το 5. 

Συμφωνω πως το iphone ειναι κορυφη γιατι ακομα και το 4 στεκεται το 2013 ως ενα εξαιρετικο κινητο που τα εχει ολα

Δημοσ.

To νεο iphone 5s (ή οπως αλλιως θα το λενε) για να επιστρεψει στην κορυφη χρειαζεται τα ακολουθα;

1) 4πυρηνο επεξεργαστη

2) 4.3" οθονη τουλαχιστον ετσι ωστε να ειναι λιγο πιο πλατυ

3) 2gb ram

4) 12mp οποσθια καμερα τουλαχιστον

5) 5mp εμπροσθια καμερα τουλαχιστον

6) Ανανεωμενο ios7 γιατι ο κοσμος το ψιλοβαρεθηκε

7) Καλυτερη μπαταρια που να κραταει 2 μερες καθαρα

Αν δεν εχει τα ανωτερω εγω δεν το παιρνω φετος.

Υ.Γ. Εχω iphone5

1) Γιατί; Δεν σου αρκεί η διαφορά που έχει σε επιδόσεις από τον ανταγωνισμό; Θες να τους δώσεις και άλλο πόνο;

2) ΑΥΤΌ είναι το ΜΟΝΟ σημαντικό ζήτημα που πρέπει να "λυθεί".

3) Καλοδεχούμενο

4) Μπορεί να μείνει στα 8 και να γίνει ακόμα φωτεινότερος και συνολικά καλύτερος ο φακός;

5) Αδιάφορο

6) Ναι 100%. Πρέπει να δούμε ριζικές αλλαγές είτε στη Home screen είτε στη Lock screen. Προσωπικά, προτιμώ widgets στη Lock sreen.

7) Έχει ήδη πολύ καλή αυτονομία αλλά εδώ τα πράγματα προχωράνε αργά, γενικότερα.

ΥΓ. Η "κορυφή" τώρα πια είναι κάτι σχετικό. Μπήκαν και άλλοι στο χορό που πουλάνε τα πάντα όλα.

Δημοσ.

Ok, thanks! παρηγγειλα και ένα docking station από ebay στα 4-5 ευρώ και κατι μεμβράνες και ειμαι πλέον κομπλε... τωρα μενει να κανω φασαρία στη βοντα να μου δώσουν τη νανο σιμ δωρεαν μετα απο 10 χρονια στην εταιρεία (με τα 3 τελευταια συνδεση...)

Κλασσικα Τσιγκουνευομαστε τα 5€ της νανοσιμ ενω δωσαμε τοσα. Τεσπα εμενα με το συμβολαιο μου την δωσανε δωρεαν.. Οπως και περυσι στο 4ς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...