Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγώ. Αλλά επειδή τώρα θα δώσω το 5άρι μου πίσω να μου δώσουν άλλο επειδή είναι ελατωματικό θα μου δώσουν αλλλο σε 15 εργάσιμες λέει οπότε σε 15 εργάσημες το πουλάωSent from my iPhone using Insomnia

15 μερες ε;

Αγοραζεις ενα premium product και η αντιμετωπιση δεν πλησιαζει καν...

Υπομονη...

Τόσο κάνουν δυστυχώς, και είναι κρίμα γιατί δεν φτιάχνουν τίποτα στην ουσία, απλά το αντικαθιστούν. 

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εεε... Δεν θελω να σε φρικαρω, πηγαινε το και πες μας την εμπειρια σου να ξερουμε.

Το πήγα, του έκανε ένα restore ο τύπος στο service τυπικά, είδε ότι και πάλι δεν δούλευε και το πήρε να το στείλει λέει στη vodafone που είναι ο πάροχος στην ελλάδα (ενω εγώ έχω cosmote) και σε 10-15 εργάσημες λέει θα μου έρθει καινούριο λέει στη ζελατήνα του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το πήγα, του έκανε ένα restore ο τύπος στο service τυπικά, είδε ότι και πάλι δεν δούλευε και το πήρε να το στείλει λέει στη vodafone που είναι ο πάροχος στην ελλάδα (ενω εγώ έχω cosmote) και σε 10-15 εργάσημες λέει θα μου έρθει καινούριο λέει στη ζελατήνα του.

Η cosmote το στελνει στην Vodafone?Δηλαδη h Vodafone ειναι ο κεντρικος εισαγωγεας για ολη την Ελλαδα?Περιεργο...

Δημοσ.

Αν δε κανω λαθος δε στελνουν καινουργιο αλλα refurbished.

Δημοσ.

Παίδες μια σύντομη ερωτησουλα .

Φίλος θελει να πάρει ένα πενταρι από Αγγλία ξεκλειδωτο.

Αυτό θα έχει ελληνικο μενού και υποστήριξη ελληνικων στα μηνυματα με 160 χαρακτήρες.

Γενικά δλδ θα είναι σα να το έχει αγοράσει από Ελλάδα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Παίδες μια σύντομη ερωτησουλα .

Φίλος θελει να πάρει ένα πενταρι από Αγγλία ξεκλειδωτο.

Αυτό θα έχει ελληνικο μενού και υποστήριξη ελληνικων στα μηνυματα με 160 χαρακτήρες.

Γενικά δλδ θα είναι σα να το έχει αγοράσει από Ελλάδα?

Ναι, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά (πλην του φορτιστή που έχει διαφορετική πρίζα).  

Δημοσ.

Αν δε κανω λαθος δε στελνουν καινουργιο αλλα refurbished.

Όχι καινούριο, μου το ξεκαθάρισαν.Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν το στέλνει η cosmote στη vodafone. Το iStorm το στέλνει στη vodafone εγώ από εκεί το πήρα και εκεί τους το πήγα και ναι η vodafone είναι ο κεντεικός εισαγωγέας έτσι μου είπαν

Έχω εγώ. Αλλά επειδή τώρα θα δώσω το 5άρι μου πίσω να μου δώσουν άλλο επειδή είναι ελατωματικό θα μου δώσουν αλλλο σε 15 εργάσιμες λέει οπότε σε 15 εργάσημες το πουλάωSent from my iPhone using Insomnia

15 μερες ε;

Αγοραζεις ενα premium product και η αντιμετωπιση δεν πλησιαζει καν...

Υπομονη...

Τόσο κάνουν δυστυχώς, και είναι κρίμα γιατί δεν φτιάχνουν τίποτα στην ουσία, απλά το αντικαθιστούν.
Ναι αυτό μου τη δίνει κι εμένα! Αλλά λέει ότι μέσα σε αυτές τις 10-15 μέρες θα το τσεκάρουν ότι όντος έχει πρόβλημα και ότι όντος δεν το χάλασα εγώ τυπικά...Sent from my iPhone using Insomnia

Εγω το εκανα και ειχε επιτυχια. Παρολα αυτα πηγα και την αλλαξα.

Κι εγω το έκανα και ειχε επιτυχια.

Δημοσ.

Όχι καινούριο, μου το ξεκαθάρισαν.Sent from my iPhone using Insomnia

Μεχρι περυσι εδινε Refurbished. Kαι σε φιλου στην Αγγλια που ζεσταινοταν απιστευτα το 5αρι του εδωσαν ενα Refurbished με ζελατινες κουτι ολα κανονικα, κλειστο.

Δημοσ.

Το χτύπησα σήμερα και γω. 420 ευρώ επιδότηση (+110 που έστειλα το αγαπημένο 3GS) δεν έλεγε να τα βάλω στα πάγια και να χάσω και ένα μέρος εξ' αυτών. Λευκό 16άρι, να μου ζήσει, θα το χαίρεται κυρίως η γυναίκα μου τα επόμενα έτη και επιτέλους θα βγάλει και καμιά φωτό της προκοπής (σαφώς καλύτερες από αυτές του Note 2).

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα φίλε. Και ποιος ο λόγος του να μην προσέξεις; Απλά, όποιος ψάχνει βρίσκει.
Πάρε το κινητό, κανένα πρόβλημα δεν θα έχει και ευχαριστήσου το.

:)

• Like 1
Δημοσ.

Το χρησιμοποίησα λίγο σήμερα, δεν την πολυπάλεψα με το μέγεθος της οθόνης, χρειάζεται επειγόντως μεγαλύτερη. Βέβαια, έχω το Note 2, οπότε ήταν λογικό να μου έρθει κάπως απότομα. Εννοείται ότι φυσάει ως συσκευή, σούπερ σμουθ όλα και αστραπιαία, φοβερή αίσθηση, φοβερός ήχος, άψογη κάμερα και τέλεια οθόνη, αλλά οι 4 ίντσες παρά κάτι είναι πολύ λίγες για τα σημερινά δεδομένα και νομίζω ότι είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε αυτό το πλάτος οθόνης (και λογικά και αυτή την ανάλυση).

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Να κανω και γω μια ερωτηση...εχει κανεις cosmote με ενεργοποιημενο 4G στο iphone 5?

Εμφανιζει εικονιδιο στο status bar 4G? εχω τρεξει καμποσα speedtests και το ανωτερο που βλεπω ειναι κοντα στα 22Mbp/s download. Εικονιδιο 3G φυσικα.

(Γνωριζω για το LTE και το approval που χρειαζεται απο apple)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Όχι σε εμένα θα είναι μόνο σε ζελατήνα χωρίς κουτί αλλά καινούριο.

Οσο και να το παιδευεις ΔΕΝ υπαρχει καινουργιο στην ζελατινα χωρις το κουτι...

Αυτο που περιγραφεις ειναι refurbished...Ειναι κλασικη τακιτκη της Apple εδω και χρονια με 1000αδες iphone...

Ποτε κανενας δεν πηρε καινουργιο iphone με ζελατινα χωρις κουτι...

Εαν αισθανεσαι καλυτερα και θελεις να πιστευεις οτι θα σου δωσουνε ενα αχρησιμοποιητο ΟΚ αλλα κοροιδευεις τον εαυτο σου...

Αν σου διναν καινουργιο θα σου το διναν με το κουτι, δεν υπαρχει κανενας λογος να σου δωσουν καινουργιο χωρις το κουτι του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...