Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ακούσει να χαλάσει ο ήχος μετά από αναβάθμιση. Πιστεύω ότι είναι τυχαίο. Από τη στιγμή που έκανες Restore και Hard Reset, έκανες τα πάντα.
Πήγαινε το πίσω. Έτσι και αλλιώς καινούριο θα σου δώσουν. Ανακατασκευασμένο όπως λένε. Παρόλα αυτά καινούριο σε ζελατίνα το παίρνεις. Στο εργοστάσιο γίνεται η ανακατασκευή.

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ακούσει να χαλάσει ο ήχος μετά από αναβάθμιση. Πιστεύω ότι είναι τυχαίο. Από τη στιγμή που έκανες Restore και Hard Reset, έκανες τα πάντα.

Πήγαινε το πίσω. Έτσι και αλλιώς καινούριο θα σου δώσουν. Ανακατασκευασμένο όπως λένε. Παρόλα αυτά καινούριο σε ζελατίνα το παίρνεις. Στο εργοστάσιο γίνεται η ανακατασκευή.

Δηλαδή θα πρέπει να το δώσω και να το κρατήσουν για καιρό??

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι ακυρο εχετε κανενα 4/4S σε καλη κατασταση που να το πουλατε?
ρωταω γιατι απο οτι ειδα το ι5 ειναι λιγο ακρυβο

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι ακυρο εχετε κανενα 4/4S σε καλη κατασταση που να το πουλατε?

Ναι εγώ το 4S μου 16GB το πουλάω για 500€ αν και είναι off topic η συζήτηση

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει μς το ifunbox Που κάνω μεταφορά το Highscore από το ipad στο Iphone? :(

Δημοσ.

Τα 4s παίζουν περίπου γύρω στα 380 με 400 (τα 16άρια). Μπορείς να βρεις 380 άνετα. 

Δημοσ.

Τα 4s παίζουν περίπου γύρω στα 380 με 400 (τα 16άρια). Μπορείς να βρεις 380 άνετα.

Έχω εγώ. Αλλά επειδή τώρα θα δώσω το 5άρι μου πίσω να μου δώσουν άλλο επειδή είναι ελατωματικό θα μου δώσουν αλλλο σε 15 εργάσιμες λέει οπότε σε 15 εργάσημες το πουλάωSent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...