Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κυκλοφορησει καποιο carrier update λογικα.

Θα πρέπει η Apple να εγκρίνει πρώτα το 4G δίκτυο και να ανοίξει το iphone για να δουλέψει με το 4G εδώ. 

Δημοσ.

Παιδιά είναι εύκολο να μετατρέψω μια Micro SIM σε Nano SIM μόνος μου?

Απο οτι εχω παρατηρησει το απο κατω της νανοσιμ ειναι πιο μικρο απο την μικροσιμ και την κανονικη σιμ, ενω της μικρο με την κανονικη ειναι το ιδιο. 

Δημοσ.

Παιδιά είναι εύκολο να μετατρέψω μια Micro SIM σε Nano SIM μόνος μου?

Υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες για τη διαδικασία, είναι λίγο μπελάς, και δε θα το ρίσκαρα γιατί αν κάνεις έστω κάτι λίγο στραβά άντε γεια η κάρτα. 5 ευρώ κοστίζει αν πας στον πάροχο για να πάρεις μια. 

Δημοσ.

Παιδιά πήρα προχθές το iPhone 5 και δούλευε τέλεια όμως σήμερα για κάποιο λόγο δεν δουλεύει καθόλου. Έκανα και επανεκκίνηση, και hard reset και πάλι τίποτα τι μπορεί να φταίει;; Στην αρχή δούλευε κανονικά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδία να προτιμήσω το άσπρο ή το μαύρο;το μαύρο μου αρέσει περισσότερο αλλά φοβάμαι για γρατζουνιές κτλ.

Δημοσ.

Παιδιά πήρα προχθές το iPhone 5 και δούλευε τέλεια όμως σήμερα για κάποιο λόγο δεν δουλεύει καθόλου. Έκανα και επανεκκίνηση, και hard reset και πάλι τίποτα τι μπορεί να φταίει;; Στην αρχή δούλευε κανονικά.

Αν δεν ανοίγει κρατώντας το Home και το Power Button, τότε κάτι παίζει. Δοκίμασε να το βάλεις για φόρτιση για μερικές ώρες και αν δεν ανοίγει κανονικά ή με τον προηγούμενο τρόπο, να το πας για αλλαγή.

Παιδία να προτιμήσω το άσπρο ή το μαύρο;το μαύρο μου αρέσει περισσότερο αλλά φοβάμαι για γρατζουνιές κτλ.

Προσωπικά μου αρέσουν και τα δύο πολύ. Τυχαία πήρα το άσπρο. Έχω σε άσπρο και το iPad, οπότε ταιριάζει. Το άσπρο γενικά μοιάζει και περισσότερο με iMac λόγω του χρώματος του αλουμινίου στο πίσω μέρος.

Ότι νομίζεις. Έτσι και αλλιώς μετά από λίγο καιρό, θα θέλει να έχεις το χρώμα που δεν πήρες λόγω συνήθειας. :)

Δημοσ.

Αν δεν ανοίγει κρατώντας το Home και το Power Button, τότε κάτι παίζει. Δοκίμασε να το βάλεις για φόρτιση για μερικές ώρες και αν δεν ανοίγει κανονικά ή με τον προηγούμενο τρόπο, να το πας για αλλαγή.

Προσωπικά μου αρέσουν και τα δύο πολύ. Τυχαία πήρα το άσπρο. Έχω σε άσπρο και το iPad, οπότε ταιριάζει. Το άσπρο γενικά μοιάζει και περισσότερο με iMac λόγω του χρώματος του αλουμινίου στο πίσω μέρος.

Ότι νομίζεις. Έτσι και αλλιώς μετά από λίγο καιρό, θα θέλει να έχεις το χρώμα που δεν πήρες λόγω συνήθειας. :)

Δεν είπ ότι δεν ανοίγει, είπα ότι δεν δουλεύει η πυξήδα αλλά από σήμερα μόνο.Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις ένα Restore. Κατέβασε επίσης από το AppStore το πρόγραμμα "HDT". Έχει ένα γρανάζι για εικονίδιο. Είναι κάτι σαν διαγνωστικό.

Δημοσ.

Ναι θα κάνω restore μόλις πάω σπίτι. Ξέρω ότι είναι καλήτερο να κάνω restore as new iPhone όμως θα χάσω διάφορα saves παιχνιδιών. Γίνεται να κάνω restore as new και μετά να κάνω επαναφορά από backup??

Επίσης το HDT δεν το έχει στο app store.

Δημοσ.

Μπορείς να επαναφέρεις οποιοδήποτε Back Up θες. Δίπλα από κάθε Back Up όταν δεν κάνεις Set up as new, θα σου βγάλει τα back up και τις ημερομηνίες αυτών.
Οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις ένα τελευταίο back up με ότι έχεις τώρα. Μετά κάνεις ένα Restore και set as new να δεις αν συνεχιστεί το πρόβλημα. Αν δεν συνεχιστεί κάνεις restore στο τελευταίο back up. Αν εμφανιστεί πάλι θα είναι λόγω του setup.

Δεν υπάρχει το HDT πράγματι. Το κατέβασαν; Ποιος ξέρει.

Δημοσ.

Μπορείς να επαναφέρεις οποιοδήποτε Back Up θες. Δίπλα από κάθε Back Up όταν δεν κάνεις Set up as new, θα σου βγάλει τα back up και τις ημερομηνίες αυτών.

Οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις ένα τελευταίο back up με ότι έχεις τώρα. Μετά κάνεις ένα Restore και set as new να δεις αν συνεχιστεί το πρόβλημα. Αν δεν συνεχιστεί κάνεις restore στο τελευταίο back up. Αν εμφανιστεί πάλι θα είναι λόγω του setup.

Δεν υπάρχει το HDT πράγματι. Το κατέβασαν; Ποιος ξέρει.

Τώρα κάνω restore να δούμε τι θα γίνει... Πάντως μου κάνει εντύπωση, διότι χθες δούλευε! Είναι δυνατόν να χάλασε από μόνο του? Διότι ούτε κάτω μου έχει πέσει, ούτε το έχω χτυπήσει καθόλου έλεος δηλαδή μιας μέρας είναι!

Λοιπόν έκανα Restore as new και τίποτα ακόμα δεν δούλευε και μετά restore from backup και πάλι δεν δούλευε!! Τι αν κάνω?? Να το πάω πίσω?? Θα μου δώσουν άλλο??

Δημοσ.

Αν είσαι μέσα στην εγγύηση, ναι.

Από που το έχεις αγοράσει;

Από το iStorm στο Wire West. Όμως δεν ξέρω μήπως το πάω άδικα, αφού στην αρχή δούλευε και εγώ δεν έκανα κάτι για να το χαλάσω, μήπως τελικά είναι κάτι άλλο. Θυμάμαι ότι ήταν στην iOS 6.0.1 και κάποια στιγμή αναβάθμισα στην 6.0.2. Δεν θυμάμαι αν δούλευε μετά την αναβάθμιση, μήπως φταίει η αναβάθμιση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...