souz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Thanks για τις απαντήσεις για το iMessage Κατέβασα το ifunbox αλλα πιο φάκελο μεταφέρω στο pc? Εχει πολλούς Sent from my iPad using Insomnia αυτός με τα documents δεν είναι; αλλά δεν μου πιάνει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 αυτός με τα documents δεν είναι; αλλά δεν μου πιάνει κανείς; Τί θέλετε να κάνετε ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 θέλω να είμαι στο Ιδιο Level σε ένα παιχνίδι από το Ipad στο Iphone κατέβασα το ifunbox που μου είπανε αλλά δεν μου περνιούνται τα δεδομένα στο κινητό και δεν παει στο ίδιο Level Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 θέλω να είμαι στο Ιδιο Level σε ένα παιχνίδι από το Ipad στο Iphone κατέβασα το ifunbox που μου είπανε αλλά δεν μου περνιούνται τα δεδομένα στο κινητό και δεν παει στο ίδιο Level Γίνεται αυτό, το έχω κάνει. Σε ποιά παιχνίδια προσπαθείς να το κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Στο fling συγκεκριμένα Απλα μετακινήσεις τον φάκελο αλλα δεν γίνετε τιποτα Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Με την μπαταρία τι παίζει ρε παιδιά; 3 φορές έχω προλάβει να το φορτίσω, είναι δηλαδή άστρωτη, αλλά μου φαίνεται χειρότερη από του iPhone 4 που έχω παρόλο που το τελευταίο το έχω πάνω από χρόνο. Η μπαταρία μου είναι στο 25% και έχω usage 4h 18min standby 6 24minytes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 είναι μέχρι να στρώσει..στις 15 πληρεις αποφορτίσεις έστρωσε σε φιλο που κι αυτός απο 4 πήγε στο 5 και είχε την ίδια ακριβως ανησυχια με σενα. Μην ανησυχεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Με την μπαταρία τι παίζει ρε παιδιά; 3 φορές έχω προλάβει να το φορτίσω, είναι δηλαδή άστρωτη, αλλά μου φαίνεται χειρότερη από του iPhone 4 που έχω παρόλο που το τελευταίο το έχω πάνω από χρόνο. Η μπαταρία μου είναι στο 25% και έχω usage 4h 18min standby 6 24minytes Αφου το εχεις λιωσει ρε heatspreader ,ολα ανοιχτα τα εχεις και το πειραζεις 24 ωρες το 24 ωρο μπαταρια ειναι δεν ειναι πυρηνικος αντιδραστηρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Κανουριο ειναι, παιζω λιγο. Απο την αλλη το ποσο φαινεται στα ποσοστα! Τι να κανω ρε συ; ανησυχω.., Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά ένα iPhone 5 εδώ στην Ελλάδα με κάρτα cosmote θα πιάνει 4G? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Όχι ακόμα... http://www.iphonehellas.gr/40976/iphone_5-lte-4g-ellada/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Όχι ακόμα... http://www.iphonehellas.gr/40976/iphone_5-lte-4g-ellada/ Αν όμως πάρω τώρα ένα iPhone 5 θα λειτουργεί με 3G σωστά? Και όταν η apple εγκρίνει το δίκτυο 4G στην Ελλάδα μετά θα δουλεύει το 4G στα ήδη υπάρχοντα iPhone 5 ή θα κυκλοφορήσει άλλη έκδοση στην Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Στα υπάρχοντα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Αλλαγή Logo Operator, χωρίς Jailbreak. http://www.iphonehellas.gr/41675/carriereditor/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=carriereditor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasgion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Αν όμως πάρω τώρα ένα iPhone 5 θα λειτουργεί με 3G σωστά? Και όταν η apple εγκρίνει το δίκτυο 4G στην Ελλάδα μετά θα δουλεύει το 4G στα ήδη υπάρχοντα iPhone 5 ή θα κυκλοφορήσει άλλη έκδοση στην Ελλάδα? Θα κυκλοφορησει καποιο carrier update λογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα