cris41 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 <p></p><blockquote class='ipsBlockquote'data-author="cris41" data-cid="5134741" data-time="1355760749"><p><br /> http://www.imei.info/ και http://www.s-url.ro/</p></blockquote><p></p> Κάτι που να μην πληρώσω; Το http://www.s-url.ro/ ειναι δωρεαν. Το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Το μοντέλο το οποίο έχει εισαχθεί στην Ελλάδα από τους παρόχους είναι το Α1429 και υποστηρίζει LTE(4G) στην μπάντα των 1800 που θα παίξουν οι πάροχοι. Συνεπώς το Α1429 είναι ένα από αυτά που ψάχνεις. Ύστερα υπάρχει ένα μοντέλο της Verizon που υποστηρίζει και αυτό LTE στα 1800Mhz αλλά επειδή είναι από Αμερική θα πρέπει να το βρεις ξεκλειδωμένο από την Verizon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε cris41 δεν μου δουλεύει, οπότε ελπίζω η απάντηση του nikoskon να είναι σωστή.Ψάχνω με λίγα λόγια στο κουτί από κάτω, να γράφει A1429. Edit: Δουλεύει τελικά το Site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Λυσαξες ρε heatspreader ,παρτο λεμε το εργαλειο τα σπαει ειναι παρα πολυ γρηγορο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μωρέ το ξέρω, θα δούμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Το μοντέλο το οποίο έχει εισαχθεί στην Ελλάδα από τους παρόχους είναι το Α1429και υποστηρίζει LTE(4G) στην μπάντα των 1800 που θα παίξουν οι πάροχοι. Συνεπώς το Α1429 είναι ένα από αυτά που ψάχνεις. Ύστερα υπάρχει ένα μοντέλο της Verizon που υποστηρίζει και αυτό LTE στα 1800Mhz αλλά επειδή είναι από Αμερική θα πρέπει να το βρεις ξεκλειδωμένο από την Verizon. Και η Verizon το A1429 πουλάει και μάλιστα είναι GSM Unlocked. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια. Ζεστενεται και το δικο σας 5αρι; Και το δικο μου και του κολλητου μου ζεστενεται υπερβολικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα δεν ζεσταινεται καθολου μηπως λιωνεται στα games 1361732 ωρες την μερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ο αλλος δε ξερω. Εγω προσωπικα καθολου. Ανοιχτο 3G ολη τη μερα εχω και μπαινω ελαχιστα φβ και τουιτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδιά θέλω να στείλω σε μια φίλη μου μήνυμα αλλά μου βγάζει όταν παω να το στείλω Imessage γιατί έχει και αυτή iphone αλλά εγώ δεν θέλω να της το στείλω σε imessage αλλά κανονικό μήνυμα! Πως θα το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδιά θέλω να στείλω σε μια φίλη μου μήνυμα αλλά μου βγάζει όταν παω να το στείλω Imessage γιατί έχει και αυτή iphone αλλά εγώ δεν θέλω να της το στείλω σε imessage αλλά κανονικό μήνυμα! Πως θα το κάνω; Το ιδιο ειναι.. Απλα με το iMessage σου ερχεται και αναφορα παραδοσης αν διαβαστηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδιά θέλω να στείλω σε μια φίλη μου μήνυμα αλλά μου βγάζει όταν παω να το στείλω Imessage γιατί έχει και αυτή iphone αλλά εγώ δεν θέλω να της το στείλω σε imessage αλλά κανονικό μήνυμα! Πως θα το κάνω; Δεν υπάρχει λόγος να μην της στο στείλεις με iMessage, εκτός αν θέλεις να χρεωθείς. Αν επιμένεις μπορείς να τα απενεργοποιήσεις. Ρυθμίσεις > Μηνύματα > iMessage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Thanks για τις απαντήσεις για το iMessage Μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα. Θα πρέπει να βρεις κάποια εφαρμογή για το Mac (ή το PC) σου που να μπορεί να βλέπει τα αρχεία του iPhone / iPad Μέσω USB. Υπάρχουν αρκετές τέτοιες εφαρμογές (για παράδειγμα, τα i-FunBox, DiskAid, iDevice Manager, iExplore). Η συσκευή σου δεν χρειάζεται να είναι jailbroken. Μέσα από την εφαρμογή αυτή μπορείς να δεις τα "έγγραφα" που δημιουργεί κάθε iOS εφαρμογή. Αρχικά, θα συνδέσεις το iPhone, θα πας (μέσα από το i-FunBox ή κάποιο αντίστοιχο) στο φάκελο του παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει, και θα κάνεις copy όλα τα αρχεία στο PC σου. Λογικά, ένα από αυτά θα περιέχει το high score και τα level που έχεις παίξει. Μετά θα συνδέσεις το iPad και θα κάνεις το αντίστροφο. Θα πάρεις τα αρχεία από το PC σου και θα τα ρίξεις στο φάκελο της εφαρμογής. Το είχα κάνει παλιότερα με το Angry Birds και το κόλπο είχε δουλέψει μια χαρά. Κατέβασα το ifunbox αλλα πιο φάκελο μεταφέρω στο pc? Εχει πολλούς Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Το μοντέλο το οποίο έχει εισαχθεί στην Ελλάδα από τους παρόχους είναι το Α1429 και υποστηρίζει LTE(4G) στην μπάντα των 1800 που θα παίξουν οι πάροχοι. Συνεπώς το Α1429 είναι ένα από αυτά που ψάχνεις. Ύστερα υπάρχει ένα μοντέλο της Verizon που υποστηρίζει και αυτό LTE στα 1800Mhz αλλά επειδή είναι από Αμερική θα πρέπει να το βρεις ξεκλειδωμένο από την Verizon. http://www.apple.com/iphone/LTE/ Πρέπει να λέει GSM στο χαρτάκι από κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το πήρα και εγώ τελικά σήμερα σε λευκό.Εντάξει είναι απίστευτο. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι το βάρος του. Σε δεύτερη φάση το ότι είναι παγωμένο όταν το κρατάς λόγω του αλουμινίου. Από εκεί και πέρα το bezel με τη λίγο μεγαλύτερη οθόνη το κάνουν πιο luxury, αλλά ταυτόχρονα όχι κιτς.Η ταχύτητα του είναι πολύ καλή πάντως.Από το παιδί που το πήρα, δεν το πήρα σφραγισμένο, αλλά το είχε 5-6 μέρες αχρησιμοποίητο με τις ζελατίνες του. Ο φορτιστής, τα ακουστικά, κλπ, ήταν σφραγισμένα δηλαδή. Έχει ένα πάρα πολύ μικρό σημαδάκι το bezel από τη δεξιά μεριά, ακριβώς στη μέση και ακόμα ένα πιο μικρό τσικ στο αλουμίνιο πίσω. Σαν γρατζουνιά, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Είναι πολύ πολύ λίγο.Τα παραπάνω είναι από το εργοστάσιο όπως λένε ή όχι; https://discussions.apple.com/thread/4326970?start=0&tstart=0 Ευχαριστημένος δηλώνω πάντως. Νομίζω ότι άξιζε η αλλαγή. Στο site που δείχνει αν είναι κλειδωμένο ή όχι, το δείχνει να είναι κλειδωμένο. Πως γίνεται αυτό; Δουλεύει κανονικά. http://www.s-url.ro Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2012 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα