Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπιτελους το εχω στα χερια μου. Πρωτες εντυπωσεις πολυ γρηγορο,εκπληκτικη καμερα, ποιοτικη οθονη. Η μεταβαση απο το 4 στο 5 ειναι σαν την μερα με την νυχτα!

Sent from my iPhone5 using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Έπιτελους το εχω στα χερια μου. Πρωτες εντυπωσεις πολυ γρηγορο,εκπληκτικη καμερα, ποιοτικη οθονη. Η μεταβαση απο το 4 στο 5 ειναι σαν την μερα με την νυχτα!

Sent from my iPhone5 using Insomnia

καλορίζικοοοοο!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε οντως η διαφορα του με το 5 ειναι η μερα με τη νυχτα στα παραπανω στοιχεια που ανεφερε ο Fotis.Το μονο πραγμα που παραμενει ιδιο και απαραλλαχτο ειναι το ios :P

Φωτη καλοριζικο!

Τοση διαφορα ε?

Δημοσ.

Φωτη καλοριζικο!

Τοση διαφορα ε?

Ευχαριστω.

Ναι τονιζω ομως σε σχεση με το 4 που ειχα εγω ειναι πολυ μεγαλη διαφορα ,σε σχεση με το 4ς φανταζομαι θα ειναι μικροτερη.

Δημοσ.

Καλορίζικο !!!!

Σε σχέση με το 4S ούτε εγώ πιστεύω ότι θα έχει σημαντικές διαφορές..εξάλλου για'αυτό βγάζουν το S που είναι κάθε φορά ταχύτερο από τον προκάτοχό του..

Δημοσ.

Το εχω παρει εδω και 2 βδομαδες.. Αποφασισα να το γραψω τωρα μετα απο 2 εβδομαδες χρησης να πω και εγω.. Ημουν κατοχος 4ς και το εδωσα για το σ3. Και τωρα εδωσα το σ3 και ειμαι του 5αριου για αυτον τον καιρο. Ενταξει. Αναμενομενα πραγματα. Παναλαφρο αλλα με εκνευριζει οτι ειναι μακροστενο.

Δημοσ.

Έχουμε βρει κανένα φθηνό docking station που να έχει θέση landscape για το iPhone 5;

Ολα όσα βρίσκω μέχρι στιγμής είναι για όρθια θέση...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ρε παιδιά πως μπορώ ένα παιχνίδι που 'εχω στο Ipad και το κατεβάζω στο Iphone να είναι στο ίδιο επίπεδο ;

Δημοσ.

σιγουρα πολυ ελαφρυ και πολυ γρηγορο ιδιως το 3g του πεταει αλλα ενα μεγαλο αλλα πλεον η χρηση με το ενα χερι οτι και να λεει η αππλε δε γινεται τοσο ευκολα

κοινως παντοφλε με τις 4 μακροστενες ιντσες του και πλεον δε βλεπω πια καινοτομιες απλα βελτιωνει την αρχικη ανακαλυψη και που θα παει αυτη η βαλιτσα με τη τιμη που σε καθε μοντελο ανεβαινει δηλαδη στο 6 ποσο θα παει 1000 ευρω για ενα κινητο?

Δημοσ.

Αν μπειτε στο γερμανικο,γαλλικο apple store θα διαπιστωσετε οτι το iphone 5 εχει 679 ευρο.

Εδω στο ελλαδισταν παρολλο την χρεοκωπεια την κατασταση της χωρας τελικα δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΕ..739 ευρο 60 ευρο νταβατζιλικι στον ελληνα αντιπροσωπο.Αυτη η χωρα δεν θα αλλαξει ποτε μα ΠΟΤΕ.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά πως μπορώ ένα παιχνίδι που 'εχω στο Ipad και το κατεβάζω στο Iphone να είναι στο ίδιο επίπεδο ;

Νομίζω αυτό γίνεται μόνο αν το παιχνίδι υποστηρίζει icloud και κάνει save εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...