alexkostas9136 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 http://store.apple.com/de/browse/home/shop_iphone/family/iphone5 Αυτό είναι το link για το γερμανικό apple store. Η τιμή είναι στα 679. Το περιμένω από εκεί για αυτο το αναφέρω!
swiftech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 σχεδον σιγουρα νομιζω ηταν 629 πριν 3 ημερες που ηθελα να το παρω αλλα ελεγε 2-3 εβδομαδες και ειπα αστο ας περιμενω το πλαισιο να δουμε ποτε θα μου το φερει! αλλα μπορει να κανω και λαθος.. οπως και να εχει τοσο επρεπε να κανει, αφου αντικαθιστα το 4s.. το ασπρο παντως δεν νομιζω να εχει μελλοντικα προβληματα με γρατζουνιες και να ξεβαφει μιας και ειναι αλουμινιο σχεδον σαν του MacBook, ειδικα το πλαισιο ειναι και γιαλισμενο οχι βαμμενο οσους ξερω με μαυρο εχουν ηδη αρκετα σημαδια στο μπροστινο πλαισιο.. απλα στα apps οπως το youtube τα μαυρα κενα που αφηνει η οθονη ειναι λιγο σπαστικα μιας και δεν εχουν προσαρμοστει ακομα στο 5
nikoskon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Την Τετάρτη είχαν παραλαβή τα καταστήματα Vodafone & οι συνεργάτες. Ως εκ τούτου, το παρέλαβα σε λευκό προχθές την Πέμπτη από Mediamarkt Περιστερίου. Απόθεμα υπάρχει αλλά μόνο σε μαύρο & κλασικά, όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε! edit: btw το δικό μου έχει Production week 43 (October). Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2012 από nikoskon
calenter2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ευτυχής κάτοχος ενός λευκού 16 GB από τις 13.11.2012
gs20309 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Aντε να δουμε ,δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενη οταν λες καταστηματα εννοεις καποια συγκεκριμενα? ολα?32αρια λευκα θα εχει αυτη η παρτιδα γνωριζεις? μας είπαν διαθεσιμότητα για 16αρι και 32άρι αλλά δεν διευκρίνησαν αν θα έρθουν και άσπρα..
nikoskon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Εφόσον μιλάμε για αγορά σκέτης συσκευής, δεν υπάρχει λόγος να περιμένει κανείς την Κοσμοτε. Sent from my iPhone using Insomnia
Fotis13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εγω συσκευη ενδιαφερομαι να αγορασω απλα δεν μπορω να το πετυχω πουθενα .Μολις μιλησα με το τηλ. κεντρο του Γερμανου απο 21/11 ειπε θα εχουν πληρη διαθεσιμοτητα σε 16-32 ,αυτη την πληροφορηση εχουν απο την αποθηκη τους,χλωμο το κοβω να ισχυει απλα το αναφερω.
nikoskon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Παίδες αφήστε τα τηλ. κέντρα. Μια βολτούλα από κατάστημα Vodafone/Μmarkt/Public κλπ ή καλέστε οι ίδιοι το κατάστημα της περιοχής/των περιοχών που είστε κοντά. Αλλώς υπομονή για μετά τα Χριστούγεννα όπως γράφεται εδώ για να το βρείτε πλέον από όλους του παρόχους μιας και εκείνη είναι μια περιόδος που περιμένουν να πουλήσουν συμβόλαια. Πάντως μηλόφωνα υπάρχουν ή τουλάχιστον υπήρχαν μέχρι την Παρασκευή(προχθές).
vasilis_g Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά εγώ σήμερα το παρελαβα από παραγγελία που είχα κάνει στο πλαίσιο. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι την Πέμπτη με πήραν τηλ να για να μ το στείλουν και τους είπα αν γίνεται να το στείλουν στο πλαίσιο καλαμαριας( Θεσσαλονίκη ) για να πάω από το κατάστημα να το πάρω και μου είπαν ότι τώρα στην αρχή δεν θα στείλουν συσκευές στα καταστήματα Sent from my iPhone using Insomnia
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μολις το παραγγειλα απο το σαιτ της Cosmote ασπρο 16 με πηραν τηλεφωνο για επιβεβαιωση ,αυριο παραλαμβανω.Τωρα ειναι μη διαθεσιμο .Οποιος ενδιαφερεται για συσκευη καλο ειναι να το κοιταει πολυ τακτικα εμφανιζουν διαθεσιμοτητα για πολυ λιγο αλλα ειναι παντα πρωτοι που βγαζουν συσκευες.
simonpro1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εγω παντως που ειχα μπει λιστα αναμονης στο γερμανο απο αρχες νοεμβρη ουτε φωνη ουτε ακροαση. Τελικα εφτασε η στιγμη που η apple στην Αμερικη το πουλαει πλεον ξεκλειδωτο και οποιος εχει ατομο εκει αξιζει να το παρει απο America.. μονο και μονο η τιμη που ειναι στα 550€ το κανει ακομα πιο ελκυστικο!!! Και κατα τη γνωμη μου τοση επρεπε να ειναι η τιμη του παντου.. worldwide!
gs20309 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εγω συσκευη ενδιαφερομαι να αγορασω απλα δεν μπορω να το πετυχω πουθενα .Μολις μιλησα με το τηλ. κεντρο του Γερμανου απο 21/11 ειπε θα εχουν πληρη διαθεσιμοτητα σε 16-32 ,αυτη την πληροφορηση εχουν απο την αποθηκη τους,χλωμο το κοβω να ισχυει απλα το αναφερω. ισχύει.. Εγω παντως που ειχα μπει λιστα αναμονης στο γερμανο απο αρχες νοεμβρη ουτε φωνη ουτε ακροαση. Τελικα εφτασε η στιγμη που η apple στην Αμερικη το πουλαει πλεον ξεκλειδωτο και οποιος εχει ατομο εκει αξιζει να το παρει απο America.. μονο και μονο η τιμη που ειναι στα 550€ το κανει ακομα πιο ελκυστικο!!! Και κατα τη γνωμη μου τοση επρεπε να ειναι η τιμη του παντου.. worldwide! εχω την υποψία ότι το δίνουν στην αμερική ακόμα μόνο με συμβόλαιο κ όχι ξεκλείδωτο..άλλαξε κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα