Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα μόνο η Wind έχει και μόνο μαύρο 16άρι και μόνο για νέα συμβόλαια;!

το ποιος έχει κ ποιος δεν έχει, έχει να κάνει με το τι θέλει να κάνει ο πελάτης, αν θέλει νέα σύνδεση μπορεί κ να βρεθεί συσκευή,

αν θέλει σκέτη συσκευή ..δε νομίζω..

αρχικά μόνο μαύρο θα παίξει απ ότι μας είπαν, λευκό θα αργήσει να έρθει αρκετά..

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατερίνα ούτε στο μαντείο τέτοια απάντηση.

Προσωπικά με νοιάζει να μαθω σε ποια καταστήματα υπάρχει απόθεμα.

Πίστεψέ με, θα βρεθεί τρόπος να αγοραστεί σκέτη συσκευή.

Το στοκ, είναι στοκ και δεν έχει να κάνει με τον πελάτη.

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημοσ.

Εγω γιατι εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχουν συσκευες ουτε για δειγμα την παρουσα στιγμη και απαντες περιμενουν την νεα παραλαβη ...

Δημοσ.

Κατερίνα ούτε στο μαντείο τέτοια απάντηση.

Προσωπικά με νοιάζει να μαθω σε ποια καταστήματα υπάρχει απόθεμα.

Πίστεψέ με, θα βρεθεί τρόπος να αγοραστεί σκέτη συσκευή.

Το στοκ, είναι στοκ και δεν έχει να κάνει με τον πελάτη.

δε με λενε κατερίνα.. το κάθε κατάστημα αποφασίζει πως θα διαχειριστεί την ή τις ελάχιστες συσκευές iphone 5 που διαθέτει με την πρώτη πενιχρή παραλαβή. αυτό εννούσα, ότι τα περισσότερα καταστήματα τις δίνουν σε προτεραιότητα στις συνδέσεις/ανανεώσεις γιαυτό και στοκ να έχει δεν θα τη δώσει σαν σκέτη συσκευή αλλα θα την κρατήσει για σύνδεση/ανανέωση. τι δεν καταλαβαίνεις?

Δημοσ.

OK

Πάω την Δευτέρα σε κατάστημα παρόχου και λέω πως θέλω το iPhone 5 εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτο σε συνδυασμό με κάποιο συμβόλαιο που παρέχει Internet.

Μου λένε ότι το έχουν.

Κάνω συμβόλαιο της τάξης των 25€ πάγιο που δεν ρίχνει την τιμή στο iPhone 5, δηλαδή δεν επιδοτούμαι ούτε για συσκευή, ούτε για μείωση παγίου.

Πληρώνω cash την συσκευή, και την επόμενη μέρα πάω ζητώ αποσύνδεση κρατάω την συσκευή που την έχω ήδη πληρώσει με μετρητά.

Αυτό το σενάριο παίζει λέτε;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω την Δευτέρα σε κατάστημα παρόχου και λέω πως θέλω το iPhone 5 εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτο σε συνδυασμό με κάποιο συμβόλαιο που παρέχει Internet.

Μου λένε ότι το έχουν.

Κάνω συμβόλαιο της τάξης των 25€ πάγιο που δεν ρίχνει την τιμή στο iPhone 5' date=' δηλαδή δεν επιδοτούμαι ούτε για συσκευή, ούτε για μείωση παγίου.

Πληρώνω cash την συσκευή, και την επόμενη μέρα πάω ζητώ αποσύνδεση κρατάω την συσκευή που την έχω ήδη πληρώσει με μετρητά.

Αυτό το σενάριο παίζει λέτε;[/quote']

παίζει, θα πληρώσεις μόνο τα αναλογικά από τα πάγια και ότι επιδότηση σου έδινε το 25, που θα είναι σχετικά μικρή, δεν υφίσταται συμβόλαιο χωρίς επιδότηση.

το έχεις παρακάνει με το όνομα..

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από gs20309
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν υφίσταται συμβόλαιο χωρίς επιδότηση;

Θέλω να πληρώνω κάθε μήνα την κανονική τιμή του προγράμματος χρήσης που επέλεξα χωρίς καμία έκπτωση.

Στην Κοσμοτέ το είχα κάνει, και το διέκοψα σε 2 μήνες χωρίς να πληρώσω €.

Τί δεν καταλαβαίνεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γιατί δεν υφίσταται συμβόλαιο χωρίς επιδότηση;

Θέλω να πληρώνω κάθε μήνα την κανονική τιμή του προγράμματος χρήσης που επέλεξα χωρίς καμία έκπτωση.

Στην Κοσμοτέ το είχα κάνει' date=' και το διέκοψα σε 2 μήνες χωρίς να πληρώσω €.

Τί δεν καταλαβαίνεις;[/quote']

αυτό είναι αορίστου χρόνου..δηλαδή δεν μετράει σαν συμβόλαιο..που σημαίνει ότι αν για να σου δώσουν iphone 5 με συμβόλαιο αορίστου ή θα έχουν μεγάλο απόθεμα ή θα θέλουν να σε ξεφορτωθούν επειδή γίνεσαι φορτικός.δεν είναι συμβόλαιο στην ουσία πληρώνεις cash τη συσκευή. το κατάστημα θέλει δέσμευση. τι δε καταλαβαίνεις;

γιατί το παίρνεις τοσο προσωπικά κ γίνεσαι επιθετικός κ κουραστικός; αν θέλεις να αναφέρεις το όνομά μου μπορείς κ σε pm να μου μιλήσεις. αν ήθελα να κάνω username με το όνομά μου θα το έκανα.

έλεος.

Επεξ/σία από gs20309
Δημοσ.

αυτό είναι αορίστου χρόνου..δηλαδή δεν μετράει σαν συμβόλαιο..που σημαίνει ότι αν για να σου δώσουν iphone 5 με συμβόλαιο αορίστου ή θα έχουν μεγάλο απόθεμα ή θα θέλουν να σε ξεφορτωθούν επειδή γίνεσαι φορτικός.δεν είναι συμβόλαιο στην ουσία πληρώνεις cash τη συσκευή. το κατάστημα θέλει δέσμευση. τι δε καταλαβαίνεις;

γιατί το παίρνεις τοσο προσωπικά κ γίνεσαι επιθετικός κ κουραστικός; αν θέλεις να αναφέρεις το όνομά μου μπορείς κ σε pm να μου μιλήσεις. αν ήθελα να κάνω username με το όνομά μου θα το έκανα.

έλεος.

Πώς είναι δυνατόν να υπογράφω συμβόλαιο αορίστου χρόνου και να μην μετράει ως συμβόλαιο;

Οι όροι χρήσης δεν αφορούν το συμβόλαιο που υπογράφει κανείς;

Συμβόλαιο που να μην "μετρά" σαν συμβόλαιο, δεν το καταλαβαίνω.

Δεν είναι προσωπικό gs20309. Κουβέντα κάνουμε.

Τα "Έλεος", "Τί δεν καταλαβαίνεις" άλλος τα εδραίωσε! :)

Θα πάω την Δευτέρα σε Κοσμοτέ(περιοχή δεν λέμε), να δούμε τί θα γίνει;

Επίσης ενδιαφέρον αποτελεί αν από νομικής πλευράς μπορούμε να καταγγείλουμε την άρνηση ενός καταστήματος

να μας πουλήσει ένα προϊόν του;

Δηλαδή αυτό έχει να κάνει με διάκριση πελατών κλπ...

Δημοσ.

στο συμβόλαιο με δέσμευση είσαι υποχρεωμένος να δηλώσεις συσκευή ή έκπτωση στα πάγια, άρα αν επιλέξεις iphone 5 είναι "υποχρεωμένος" αν το έχει ο πωλητής να στο δώσει να δεσμεύσει το ΙΜΕΙ στο συμβόλαιο σου.

στο συμβόλαιο αορίστου χρόνου δεν είχει καμία υποχρέωση να δηλώσει ούτε συσκευή ούτε έκπτωση ούτε τίποτα άρα δεν έχει κ καμία υποχρέωση να σου δώσει iphone 5 εκτός αν θέλει να σου δώσει και εαν το έχει σε άφθονες ποσότητες.

Πήγαινε κ μια βολτα στην αμερική σε apple store και πες τους να σου δώσουν σκέτο ένα iphone 5 κ θα κατάλαβεις.

απο νομικής πλευράς το κατάστημα δεν θα σου πει δεν εχω να σου δώσω γιατί δεν κάνεις σύνδεση, θα σου πει απλά δεν έχω.

οταν αναφέρεσαι ονομαστικά κ ειρωνικά σε κάποιον που σου έχει επανηλημένα πει να μην το κανεις τότε δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.

Εγω γιατι εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχουν συσκευες ουτε για δειγμα την παρουσα στιγμη και απαντες περιμενουν την νεα παραλαβη ...

έτσι ακριβώς είναι.. άντε να δούμε απο βδομάδα!! ο κόσμος έχει εξαγριωθεί θα μας φάνε!! λίστα αναμονής μεχρι στιγμής τουλάχιστον σε 30 άτομα..

εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 4s είναι πιο όμορφο από το 5..

• Like 1
Δημοσ.

στο συμβόλαιο με δέσμευση είσαι υποχρεωμένος να δηλώσεις συσκευή ή έκπτωση στα πάγια, άρα αν επιλέξεις iphone 5 είναι "υποχρεωμένος" αν το έχει ο πωλητής να στο δώσει να δεσμεύσει το ΙΜΕΙ στο συμβόλαιο σου.

στο συμβόλαιο αορίστου χρόνου δεν είχει καμία υποχρέωση να δηλώσει ούτε συσκευή ούτε έκπτωση ούτε τίποτα άρα δεν έχει κ καμία υποχρέωση να σου δώσει iphone 5 εκτός αν θέλει να σου δώσει και εαν το έχει σε άφθονες ποσότητες.

Πήγαινε κ μια βολτα στην αμερική σε apple store και πες τους να σου δώσουν σκέτο ένα iphone 5 κ θα κατάλαβεις.

απο νομικής πλευράς το κατάστημα δεν θα σου πει δεν εχω να σου δώσω γιατί δεν κάνεις σύνδεση, θα σου πει απλά δεν έχω.

οταν αναφέρεσαι ονομαστικά κ ειρωνικά σε κάποιον που σου έχει επανηλημένα πει να μην το κανεις τότε δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.

έτσι ακριβώς είναι.. άντε να δούμε απο βδομάδα!! ο κόσμος έχει εξαγριωθεί θα μας φάνε!! λίστα αναμονής μεχρι στιγμής τουλάχιστον σε 30 άτομα..

εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 4s είναι πιο όμορφο από το 5..

λιστα αναμονης και κουραφεξαλα.... εγω που μπηκα λιστα αναμονης σε καταστημα κινητης, οταν πηγα εκοψε ο υπαλληλος ενα χαρτακι και εγραψε το ονομα μου καιτο τηλ μου!!!! Ουτε καν σε σε μια βαση σε η/υ για να ξερουν τη σειρα προτεραιοτητας, να ειναι δικαιοι, να ξερουν τι τους γινεται.

Μετα απο δυο μερες ξαναπηγα στο καταστημα και ρωτησα τι νουμερο ειμαι στη λιστα αναμονης και δεν ηξερε τι να μου πει... μου ειπε οτι τα εχουν γραψει σε ενα βιβλιο και λειπει ο υπαλληλος που εχει αυτο το βιβλιο και κατι τετοια χαζα!!!!

Το τηλ θα το παρει πρωτος (με συνδεση ή χωρις) οποιος εχει τον πιο ''δυνατο'' γνωστο στα καταστηματα κινητης. Μη γελιομαστε..

Δημοσ.

λιστα αναμονης και κουραφεξαλα.... εγω που μπηκα λιστα αναμονης σε καταστημα κινητης, οταν πηγα εκοψε ο υπαλληλος ενα χαρτακι και εγραψε το ονομα μου καιτο τηλ μου!!!! Ουτε καν σε σε μια βαση σε η/υ για να ξερουν τη σειρα προτεραιοτητας, να ειναι δικαιοι, να ξερουν τι τους γινεται.

Μετα απο δυο μερες ξαναπηγα στο καταστημα και ρωτησα τι νουμερο ειμαι στη λιστα αναμονης και δεν ηξερε τι να μου πει... μου ειπε οτι τα εχουν γραψει σε ενα βιβλιο και λειπει ο υπαλληλος που εχει αυτο το βιβλιο και κατι τετοια χαζα!!!!

Το τηλ θα το παρει πρωτος (με συνδεση ή χωρις) οποιος εχει τον πιο ''δυνατο'' γνωστο στα καταστηματα κινητης. Μη γελιομαστε..

γιαυτό κάντε φίλους τους πωλητές!! :-)

το σύστημα με τα χαρτάκια είναι πιο αποδοτικό καθώς με το που έρχεται η παραλαβή κολλάς το χαρτάκι πάνω κατευθείαν στη συσκευή και ξέρεις τι σου γίνεται. απλά θα μπορούσαν να γράψουν 1,2,3 κτλ.. πάνω στο χαρτάκι (οι περισσότεροι αυτό κάνουν)

Δημοσ.

Τοτε θα κάνουμε ένα συμβόλαιο που επιδοτείται συσκευή με 10€ πχ.

Πάμε 1 μέρα μετά, το διακόπτουμε, πληρώνοντας την επιδότηση συσκευής (συσκευής).

Ούτε αυτό παίζει παίδες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...