ex3Lmei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Κι αμα δε τρομάξεις τότε παψε να δουλευεις κόσμο ή πάψε να βλέπεις ταινίες τρόμου γιατί εισαι εκτός κλίματος! Εκτός κι αν αστειεύεσαι - που το ελπίζω... - συγκρίνεις το τι συμβαίνει σ' ένα πόλεμο, με τη δράση της κακής εκδοχής του ...ψαλιδοχέρη; Να πάτε στο πόλεμο τότε! Η Συρία είναι κοντά! Εκει να δεις γέλιο που θα δείτε! Αναφέρεσαι για τις γελοιότητες που κανανε μετα από το 1! Όπως ανέφερα, είστε εκτός κλιματος όταν βλέπετε ταινίες τρόμου!
deesnider Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ίσως είναι άμυνα του μυαλού σου στον φόβο, και έτσι γελάς ώστε να πιστεύεις πως δεν φοβάσαι. Γενικά αν το ψάξεις λίγο πολλές φορές κάνουμε κάτι τελείως αντίθετο με το "αναμενόμενο" και θεωρείται άμυνα του σώματος-μυαλού όπως θες πες το... παράδειγμα, βλέπεις μικρός ένα αμάξι να πατάει ένα σκύλο και να πεθαίνει και κλαις, στεναχωριέσαι, γίνεσαι κομμάτια. Μετά από καιρό και άνθρωπο να δεις να πεθαίνει δεν τρέχει ούτε δάκρυ, είναι άμυνα του οργανισμού για να μην βιώσεις τα αρνητικά συναισθήματα. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά: Στη μεν μία περίπτωση βλέπεις κάτι στενάχωρο που όντως συμβαίνει, ή είναι πιθανό να συμβεί (σκύλος που τον πατάει αμάξι, άνθρωπος που πεθαίνει κ.τ.λ.) και στην άλλη τα αποκυήματα της φαντασίας του κάθε ηλίθιου, μέσω των οποίων προσπαθεί να σε κάνει να φοβηθείς, ενώ το περισσότερο που θα ήταν λογικό να συμβεί, είναι να νιώσεις σιχαμάρα (και πάλι πολύ είναι...)
ex3Lmei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Υπάρχει μια σημαντική διαφορά: Στη μεν μία περίπτωση βλέπεις κάτι στενάχωρο που όντως συμβαίνει, ή είναι πιθανό να συμβεί (σκύλος που τον πατάει αμάξι, άνθρωπος που πεθαίνει κ.τ.λ.) και στην άλλη τα αποκυήματα της φαντασίας του κάθε ηλίθιου, μέσω των οποίων προσπαθεί να σε κάνει να φοβηθείς, ενώ το περισσότερο που θα ήταν λογικό να συμβεί, είναι να νιώσεις σιχαμάρα (και πάλι πολύ είναι...) Το πιο γελοίο ήταν το Drag me to Hell εκει γέλασα με τη Λαμια να μας κυνηγα ηλίθια! Εκει εχω γελάσει απίστευτα και το θεωρώ ηλίθια ταινία! Αλλες ταινιες τρόμου δε τις θεωρώ ηλίθιες ! Αλλο κακη εκδοχή ταινιας τρόμου κι αλλο ωραια ταινια τρόμου που θα σιχαθεις τελικώς! Αυτός λεει οτι ότι και να δω γελάω! Γιαυτό τι τα βλέπεις αφού δε σε πιάνει το κλίμα!
deesnider Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αναφέρεσαι για τις γελοιότητες που κανανε μετα από το 1! Όπως ανέφερα, είστε εκτός κλιματος όταν βλέπετε ταινίες τρόμου! Δε μάντεψες σωστά! Αναφέρομαι στις γελοιότητες του πρωτότυπου «αριστουργήματος», που δείχνει το link του imdb που παρέθεσες. Το γεγονός ότι υπήρξαν και συνέχειες, είναι αντικείμενο έρευνας ιδιαιτέρως έμπειρων και ικανών ψυχιάτρων... Παρεμπιπτόντως, το «εντός κλίματος όταν βλέπεις ταινίες "τρόμου"», πως ακριβώς επιτυγχάνεται; Αυθυποβάλλεσαι προκειμένου να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτό που θα δεις είναι τρομακτικό;
ex3Lmei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δε μάντεψες σωστά! Αναφέρομαι στις γελοιότητες του πρωτότυπου «αριστουργήματος», που δείχνει το link του imdb που παρέθεσες. Το γεγονός ότι υπήρξαν και συνέχειες, είναι αντικείμενο έρευνας ιδιαιτέρως έμπειρων και ικανών ψυχιάτρων... Παρεμπιπτόντως, το «εντός κλίματος όταν βλέπεις ταινίες "τρόμου"», πως ακριβώς επιτυγχάνεται; Αυθυποβάλλεσαι προκειμένου να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτό που θα δει είναι τρομακτικό; Οχι θεωρείς οτι βλέπεις σκερτσάκια και γελας και είσαι εντός κλίματος τότε! Τι να πω μάγκα μου!
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ίσως είναι άμυνα του μυαλού σου στον φόβο, και έτσι γελάς ώστε να πιστεύεις πως δεν φοβάσαι. Γενικά αν το ψάξεις λίγο πολλές φορές κάνουμε κάτι τελείως αντίθετο με το "αναμενόμενο" και θεωρείται άμυνα του σώματος-μυαλού όπως θες πες το... παράδειγμα, βλέπεις μικρός ένα αμάξι να πατάει ένα σκύλο και να πεθαίνει και κλαις, στεναχωριέσαι, γίνεσαι κομμάτια. Μετά από καιρό και άνθρωπο να δεις να πεθαίνει δεν τρέχει ούτε δάκρυ, είναι άμυνα του οργανισμού για να μην βιώσεις τα αρνητικά συναισθήματα. Αλλο αυτο και αλοο τα θριλερ που ξερω οτι ειναι ψευτικα
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Οχι θεωρείς οτι βλέπεις σκερτσάκια και γελας! λολ απλα μου προκαλουν γελιο
deesnider Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Παρεμπιπτόντως, το «εντός κλίματος όταν βλέπεις ταινίες "τρόμου"», πως ακριβώς επιτυγχάνεται; Αυθυποβάλλεσαι προκειμένου να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτό που θα δεις είναι τρομακτικό; Οχι θεωρείς οτι βλέπεις σκερτσάκια και γελας και είσαι εντός κλίματος τότε! Τι να πω μάγκα μου! Την εννοούσα την ερώτηση, χωρίς πλάκα. Πρέπει να έχω «κλειδώσει» το μυαλό μου σε προκαθορισμένες αντιδράσεις; Πριν πάω π.χ. να δω ένα δράμα, να είμαι αποφασισμένος ότι θα βάλω τα κλάματα (ακόμα κι αν πρόκειται για σενάριο ...άρλεκιν), ή ότι σε μια κωμωδία θα γελάσω ντε και καλά (ακόμα κι αν είναι κακή); Στην προκείμενη περίπτωση, δε θεωρώ ούτε ότι βλέπω σκερτσάκια, ούτε τίποτε άλλο. Απλώς γελάω, σκεπτόμενος ότι κάποιοι πίστεψαν πως θα με κάνουν να τρομάξω μ' αυτές τις τρίχες...
ex3Lmei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Στην προκείμενη περίπτωση, δε θεωρώ ούτε ότι βλέπω σκερτσάκια, ούτε τίποτε άλλο. Απλώς γελάω, σκεπτόμενος ότι κάποιοι πίστεψαν πως θα με κάνουν να τρομάξω μ' αυτές τις τρίχες... Γιαυτό επειδή είπαμε τόσα και τόσα ακόμα και saw είπαμε, εγω λεω οτι είναι θέμα χρόνου να σας πιάσει μια ταινία τρόμου! Οταν μια έστω ξαφνική σκηνή δε σας τρόμαξε είστε αλλοι τόσοι που λενε ότι δε με τρόμαζει τιποτα και όταν είδαμε "τη κάθοδο"(ταίνια) ή παρομοια ταινια να δω τις εκφράσεις τους, λίγες φόρες τυναχτίκαν και στο τελος μου είπαν "Ενταξει φίλε αυτή η ταινιά ήταν για γελοια ενώ τα κάναν πανω τους σε μια σκηνή έστω! Υπαρχουν και τυποι που το παίζουν οτι δε με πιανει τπτ για μαγκιά! Αλλιως, η Συρια είναι κοντά για να πιασετε το κλίμα!
deesnider Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αρχίζοντας ανάποδα: - Τι κόλλημα είναι αυτό που έχεις με τη Συρία και γενικότερα με το να πιστεύεις ότι η πραγματική φρίκη ενός αληθινού πολέμου, έχει θέση σε μια συζήτηση για σπλατεροειδείς ανοησίες; Για να σε καλμάρω όμως, θα σου πω το εξής: Ημερομηνία: Αύγουστος 2008 Χώρα: Γεωργία Πόλη: Γκόρι Συμβάν: Πενθήμερος βομβαρδισμός πόλεων (κατοικημένων περιοχών) και λιμανιών της Γεωργίας από ρωσικά αεροπλάνα (η ανωτέρω πόλη, μέτρησε τις μεγαλύτερες απώλειες) Βρισκόμουν φιλοξενούμενος σε σπίτι συγγενούς στη συγκεκριμένη πόλη μαζί με τη γυναίκα μου και - δεδομένου ότι λόγω συνθηκών δε λειτουργούσε κανένα είδος συγκοινωνίας - επί πέντε μέρες, είχα τα «δωράκια εξ ουρανού» σε απόσταση μέχρι και 300 μέτρων, από την υπόγα που είχα χωθεί. Εκεί, φυσικά έκλασα μέντες. Πρέπει ντε και καλά να πάω ...Συρία, πως το βλέπεις; - Όποιος δηλώνει ότι δεν τρομάζει με ανοησίες, αυτομάτως θεωρείς ότι «το παίζει ότι δεν τον πιάνει τίποτα». Το να μην τρομάζει όντως με ανοησίες, δεν υφίσταται καν ως ενδεχόμενο στο μυαλό σου... Ενδιαφέρον!
ex3Lmei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 - Όποιος δηλώνει ότι δεν τρομάζει με ανοησίες, αυτομάτως θεωρείς ότι «το παίζει ότι δεν τον πιάνει τίποτα». Το να μην τρομάζει όντως με ανοησίες, δεν υφίσταται καν ως ενδεχόμενο στο μυαλό σου... Ενδιαφέρον! Οταν λέω εκτός κλίματος ταινίας πρέπει και να σε πιάσει ή πλοκή,σενάριο ! Υπάρχουν και το έχω κάνει κι εγω στο The Eye γελάσαμε με τη παρέα και πετούσα κα γω μερκιά για να γελασει η παρέα και αλλοι τσαντιστικαν λίγο διοτι τους χαλασαμε το κλίμα! Το Eye δε το θεωρώ ταινια τρόμου τόσο όσο το The ring! Το έχω δει και μόνος μου! Αλλα το The ring με επιασε η πλοκή το σενάριο ότι παρομοιαζει παιδιά που εχουν μεγαλωσει σε κακουχιες! Τη θεωρώ εξαιρετική ταινία θρίλερ (δε με τρόμαξε σχεδον καθόλου ομως) παρότι το αστείο της υπόθεσης για το ότι βλέπεις μια κασέτα και πεθαινεις σε ενα χρονικό διαστημα! Όμως αυτό που πέρασε σα μηνυμα με αγγιξε!
Ahigh_forvalue Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 εγω παντως πρωτη δευτερα γυμνασιου ειχα δει το the ring το ιαπωνικο..ειχα χεστει πανω μου για κανα μηνα δεν μπορουσα να κοιμηθω σε δωματιο με τηλεοραση..απο τοτε δεν νοιωθω μια με τα χορρορ.. παντως μερικες ταινιες πραγμτατικα δεν ειναι για μικρα παιδια,το ρινγκ το ειχα δει με τις αδερφες μου οι οποιες ειναι μικροτερες απο μενα και αν εγω ειχα χεστει μια φορα φαντασου αυτες.. απο την αλλη εχω φιλους συνομιλικους μου που φοβουντε να δουνε χορρορ.. επισης στο θεμα χεσιματος θυμαμαι πολυ την εχουν πατησει με τον εξορκιστη.. δες αυτες τις δυο και αν ακομα γελας τοτε ειναι ανιατη η περιπτωση σου..
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 εγω παντως πρωτη δευτερα γυμνασιου ειχα δει το the ring το ιαπωνικο..ειχα χεστει πανω μου για κανα μηνα δεν μπορουσα να κοιμηθω σε δωματιο με τηλεοραση..απο τοτε δεν νοιωθω μια με τα χορρορ.. παντως μερικες ταινιες πραγμτατικα δεν ειναι για μικρα παιδια,το ρινγκ το ειχα δει με τις αδερφες μου οι οποιες ειναι μικροτερες απο μενα και αν εγω ειχα χεστει μια φορα φαντασου αυτες.. απο την αλλη εχω φιλους συνομιλικους μου που φοβουντε να δουνε χορρορ.. επισης στο θεμα χεσιματος θυμαμαι πολυ την εχουν πατησει με τον εξορκιστη.. δες αυτες τις δυο και αν ακομα γελας τοτε ειναι ανιατη η περιπτωση σου.. Τις εχω δει και γενικα νομιζω οτι το να τρομαζετε επειδη εχει ψευτικες αιματοχυσίες ειναι πιο γελοιο και απο ταινια μιστερ μπιν
ex3Lmei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 εγω παντως πρωτη δευτερα γυμνασιου ειχα δει το the ring το ιαπωνικο.. Να μια καλή περίπτωση! Να δουμε μαζί το ιαπωνικό The ring που δεν τη έχω δει αλλα την αμερικανικη εκδοχη! Τις εχω δει και γενικα νομιζω οτι το να τρομαζετε επειδη εχει ψευτικες αιματοχυσίες ειναι πιο γελοιο και απο ταινια μιστερ μπιν Σοβαρες αιματοχυσιες στη Συρια παλικάρι!
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Σοβαρες αιματοχυσιες στη Συρια παλικάρι! Μονο που εδω μιλαμε για ταινιες και ειμαστε στην κατηγορια Κινηματογράφος & Τηλεόραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα