Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά μη δει το Λε μπουφ και τρομάξει! Δες το

A Nightmare on Elm Street

Κι αμα δε τρομάξεις τότε παψε να δουλευεις κόσμο ή πάψε να βλέπεις ταινίες τρόμου γιατί εισαι εκτός κλίματος!

Απλά και εύκολα!

Δημοσ.

Σιγά μη δει το Λε μπουφ και τρομάξει! Δες το

Κι αμα δε τρομάξεις τότε παψε να δουλευεις κόσμο ή πάψε να βλέπεις ταινίες τρόμου γιατί εισαι εκτός κλίματος!

Απλά και εύκολα!

Το

Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες

Το εχω δει παρα πολλες φορες

Δοκίμασε να ακούσεις τραγούδι από Κακοφωνίξ.

Μακρυά μου, μακρυά μου!

Δημοσ.

σε καταλαβαινω οποτε βλεπω ταινιες με καποιον που σκοτωνει ενα κιλο κοσμο δεν φοβαμαι βεβαια δεν με ποιανουν και τα γελια.μονο με μεταφυσικα με πιανει φοβος.τη πρωτη φορα που ειδα το ματι(το κινεζικο γιατι στο αμερικανικο ακομα γελαω...)το ειχα δει μεσημερι και παλι τα ειχα κανει απανω ,μετα απο κανα 2 φορες που το ειδα τωρα νιωθω καπως ανετα να το δω βραδυ με δυνατα τον ηχο.

μηπως σε πιανουν τα γελια απο νευρικη αντιδραση?

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην το γελάτε καθόλου, και εγώ εχω ένα παρόμοιο πρόβλημα.

Μόνο που εγώ ξεκαρδιζόμουν στα γέλια, όταν παρακολουθούσα τα Star Wars !

• Like 1
Δημοσ.

Δες το

Απλά και εύκολα!

Σ' αυτό κι αν είχα ρίξει γέλιο μέχρι δακρύων! Το θυμάμαι χαρακτηριστικά: Με είχαν πείσει - τον ηλίθιο! - να πάμε με παρέα να το δούμε και, ενώ δεν έβλεπα, ούτε βλέπω τέτοιες «ταινίες», είπα να υποχωρήσω. Ήταν σε θερινό κινηματογράφο και, μεταξύ εφήβων που έκλειναν τα μάτια με τα χέρια τους, ούρλιαζαν ή έφευγαν από την προβολή, ξεχώριζε ένας εξωγήινος (εγώ) που είχε κατουρηθεί στο γέλιο. Νευρικό με είχε πιάσει, σε βαθμό να κοπανάω το κεφάλι μου στο μπροστινό κάθισμα!

Εν ολίγοις φίλε brickman, κατά τη γνώμη μου δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αν με τον όρο «θρίλερ» αναφέρεσαι σε ...αριστουργήματα σαν αυτό, μην ανησυχείς. Μόνο για γέλια είναι...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην το γελάτε καθόλου, και εγώ εχω ένα παρόμοιο πρόβλημα.

Μόνο που εγώ ξεκαρδιζόμουν στα γέλια, όταν παρακολουθούσα τα Star Wars !

Αυτο το λες επίτηδες σε μενα για να σε αρχισω στα καντήλια;

Δημοσ.

Σ' αυτό κι αν είχα ρίξει γέλιο μέχρι δακρύων! Το θυμάμαι χαρακτηριστικά: Με είχαν πείσει - τον ηλίθιο! - να πάμε με παρέα να το δούμε και, ενώ δεν έβλεπα, ούτε βλέπω τέτοιες «ταινίες», είπα να υποχωρήσω. Ήταν σε θερινό κινηματογράφο και, μεταξύ εφήβων που έκλειναν τα μάτια με τα χέρια τους, ούρλιαζαν ή έφευγαν από την προβολή, ξεχώριζε ένας εξωγήινος (εγώ) που είχε κατουρηθεί στο γέλιο. Νευρικό με είχε πιάσει, σε βαθμό να κοπανάω το κεφάλι μου στο μπροστινό κάθισμα!

Εν ολίγοις φίλε brickman, κατά τη γνώμη μου δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αν με τον όρο «θρίλερ» αναφέρεσαι σε ...αριστουργήματα σαν αυτό, μην ανησυχείς. Μόνο για γέλια είναι...

Να πάτε στο πόλεμο τότε! Η Συρία είναι κοντά! Εκει να δεις γέλιο που θα δείτε!

Δημοσ.

Ωραια, ειμαι μεσα!
Δημοσ.

Να πάτε στο πόλεμο τότε! Η Συρία είναι κοντά! Εκει να δεις γέλιο που θα δείτε!

Εκτός κι αν αστειεύεσαι - που το ελπίζω... - συγκρίνεις το τι συμβαίνει σ' ένα πόλεμο, με τη δράση της κακής εκδοχής του ...ψαλιδοχέρη;

Δημοσ.

Ίσως είναι άμυνα του μυαλού σου στον φόβο, και έτσι γελάς ώστε να πιστεύεις πως δεν φοβάσαι.

Γενικά αν το ψάξεις λίγο πολλές φορές κάνουμε κάτι τελείως αντίθετο με το "αναμενόμενο" και θεωρείται άμυνα του σώματος-μυαλού όπως θες πες το...

παράδειγμα, βλέπεις μικρός ένα αμάξι να πατάει ένα σκύλο και να πεθαίνει και κλαις, στεναχωριέσαι, γίνεσαι κομμάτια. Μετά από καιρό και άνθρωπο να δεις να πεθαίνει δεν τρέχει ούτε δάκρυ, είναι άμυνα του οργανισμού για να μην βιώσεις τα αρνητικά συναισθήματα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...