brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Παιδες, παντα οταν εβλεπα ταινα τρομου δεν ξερω τι γινόταν αλλα εσκαγα στα γελια. Παλια ειχα παει στο σινεμα για να δω το Παρασκευη και 13 και με ειχε πιασει νευρικο οπου με εδιωξαν.... Ειναι λογικο; Εχει συμβει σε εσας; Προχθες εβλεπα μια αλλη βλακεια στην τηλεόραση και παλι ξύπνησε η γειτονια απ'τα γελια μου.... Τι μου συμβαινει;
tolis_01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ταινίες σαν το "παρασκευή και 13" θεωρούνται έτσι κι αλλιώς σαν "horror" - "comedy" (έτσι λέει και το imdb). Οπότε δεν είναι παράλογο να γελάς. 1
zazik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Να σου πω ένα Thriller μπας και καταφέρεις να φοβηθείς? 1) The Eye ( το κινέζικο όμως ) Ε νταξει ρε φίλε , αν βλέπεις θρίλερ με ζόμπι που κυνηγάνε (βλέπε Dawn Of The Dead , 28 Weeks Later ) , σου έρχεται και λίγο γέλιο μαζί με τον τρόμο. Αν βλεπεις Saw (1-7) και σκας στα γέλια με τον βασανιστικό τρόπο που πεθαίνουνε , ε τότε έχεις θέμα..... 2
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ταινίες σαν το "παρασκευή και 13" θεωρούνται έτσι κι αλλιώς σαν "horror" - "comedy" (έτσι λέει και το imdb). Οπότε δεν είναι παράλογο να γελάς. Ναι αλλα οταν οι αλλες ουρλιαζαν που εβγαλε το κεφαλι της Σιντι (ετσι λεγεται εαν θυμαμαι καλα) εγω ειχα νευρικο γελιο. btw μιλαω για το παλιο, αλλα γενικα μου συμβαινει σε ολες τις ταινιες τρομου Να σου πω ένα Thriller μπας και καταφέρεις να φοβηθείς? 1) The Eye ( το κινέζικο όμως ) Ε νταξει ρε φίλε , αν βλέπεις θρίλερ με ζόμπι που κυνηγάνε (βλέπε Dawn Of The Dead , 28 Weeks Later ) , σου έρχεται και λίγο γέλιο μαζί με τον τρόμο. Αν βλεπεις Saw (1-7) και σκας στα γέλια με τον βασανιστικό τρόπο που πεθαίνουνε , ε τότε έχεις θέμα..... Τα saw τα εχω δει (ναι, παλι γελια). Οσο για το The Eye θα το δω και θα σου πω.....
tolis_01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ναι αλλα οταν οι αλλες ουρλιαζαν που εβγαλε το κεφαλι της Σιντι (ετσι λεγεται εαν θυμαμαι καλα) εγω ειχα νευρικο γελιο. btw μιλαω για το παλιο, αλλα γενικα μου συμβαινει σε ολες τις ταινιες τρομου Το παλιό είναι όντως αστείο, όπως και το Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες, και γενικότερα οι ταινίες του '80-'90 αυτού του είδους. Αυτός ήταν ο σκοπός τους άλλωστε. Τα saw τα εχω δει (ναι, παλι γελια). Οσο για το The Eye θα το δω και θα σου πω..... Ε, αυτό είναι ένα θέμα
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ε, αυτό είναι ένα θέμα Δεν εχει συμβει σε καποιον απο εσας;
thermo-sifounas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δοκιμασε να δεις γαλλικο τρομο. Αν δεις τα Inside,Martyrs, Haute tension, πιστεψε με δε θα γελας καθολου, μαλλον θα χρειαστεις ψυχολογο μετα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Τι μου συμβαινει; Η απάντηση βρίσκεται πάντα στα παιδικά χρόνια. Κάνε μια εξερεύνηση στον λαβύρινθο των αναμνήσεών σου και θα βρεις μόνος σου τη λύτρωση. 8
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δοκιμασε να δεις γαλλικο τρομο. Αν δεις τα Inside,Martyrs, Haute tension, πιστεψε με δε θα γελας καθολου, μαλλον θα χρειαστεις ψυχολογο μετα Το Inside και το haute tension τα εχω δει. Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειμαι αναίσθητος διοτι συγκινούμαι σε καποιες ταινιες Η απάντηση βρίσκεται πάντα στα παιδικά χρόνια. Κάνε μια εξερεύνηση στον λαβύρινθο των αναμνήσεών σου και θα βρεις μόνος σου τη λύτρωση. Μια χαρα ηταν τα παιδικα μου χρονια. Οι αναμνησεις μου ειναι πιο καλες και απο του Σελντον
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μια χαρα ηταν τα παιδικα μου χρονια. Οι αναμνησεις μου ειναι πιο καλες και απο του Σελντον Ψάξε στο υποσυνείδητο και στις κρυμένες αναμνήσεις. Μην αναζητάς τις εύκολες λύσεις. Δε μπορεί, όλο και κάποιο ομαδικό φατούρο θα έχεις φάει στο σχολείο κι εσύ. 1
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ψάξε στο υποσυνείδητο και στις κρυμένες αναμνήσεις. Μην αναζητάς τις εύκολες λύσεις. Δε μπορεί, όλο και κάποιο ομαδικό φατούρο θα έχεις φάει στο σχολείο κι εσύ. Μπα, ποτε δεν ειχα ενοχληθεί για κατι, τουλαχιστον σοβαρο, ωστε να το θυμαμαι.... Ουτε απορρίψεις ειχα, ουτε προβλήματα με αλλα παιδια, τιποτα. Αλλα οπως ειπα και πριν αναισθητος δεν ειμαι οποτε ελεγα μηπως οι ταινιες τρομου προκαλουν γελιο και σε εσας.
twiner Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Για πες μια κωμωδία που να σου προκάλεσε γέλιο, ώστε να αποφανθούμε.
billstamaniac Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 εγώ πάλι βλέπω κωμωδίες κ φοβάμαι δες κανα ψυχολογικο θριλερ ή καμια καταρα ή κανενα εξορκιστη κ πες μας
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Για πες μια κωμωδία που να σου προκάλεσε γέλιο, ώστε να αποφανθούμε. Απο σειρες ή ταινιες; εγώ πάλι βλέπω κωμωδίες κ φοβάμαι δες κανα ψυχολογικο θριλερ ή καμια καταρα ή κανενα εξορκιστη κ πες μας Τον εξορκιστη τον εχω δει ουκ ολιγες φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα