snakes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Όπως γράφει ο τίτλος μαζί με την υπογραφή μου έχω μια Radeon HD6770 κάρτα.. Αυτό που παρατηρώ είναι πως η θερμοκρασίες τις δεν είναι και πολύ χαμηλές, δηλαδή όταν την αγόρασα (πριν κανένα 7 μήνες) σε idle ήταν το πολύ 40 και σε full load το πολύ 55 Τώρα παρατηρώ πως σε idle όταν έχει αρχίσει το pc είναι 50 μετά όμως αυξάνεται και σε full load χτες χτύπησε 80 βαθμούς.. !! Για να μην τα πολυλογώ η αλλαγή πάστας θα κάνει δουλειά..? Εάν αλλάξω πάστα χάνω την εγγύηση? Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω (εκτός από το να αλλάξω ψύξη.. ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Chris92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 αρχικα προσπαθησε να καθαρισεις τη ψυκτα της απο σκονες κλπ φυσωντας την με πεπιεσμενο αερα,κρατωντας ομως τον ανεμηστηρα χωρις να γυριζει διοτι χαλαει.κανονικα αν αλλαξεις παστα χανεις απο οσο ξερω την εγγυηση αλλα συνηθως δυσκολα μπορει να το καταλαβει κανεις οτι εχει αλλαχτει .παντως δεν νομιζω οτι μετα απο 7 μηνες χρηση να χρειαζεται αλλαγη παστα.απλα μονο καθαρισμα
snakes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Το θέμα είναι ότι η πάστα που έχει πάνω είναι σαν τσίχλα (κόλλα).... !!! Γι' αυτό σκέφτομαι και την αλλαγή της πάστας..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μην πειράζεις την κάρτα, μην κάνεις και καμια ζημιά. Ίδιες θερμοκρασίες έχουμε τώρα με πριν από 7 μήνες? Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου, καλοκαίρι είναι.
snakes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μην πειράζεις την κάρτα, μην κάνεις και καμια ζημιά. Ίδιες θερμοκρασίες έχουμε τώρα με πριν από 7 μήνες? Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου, καλοκαίρι είναι. Ναι αλλά και τόση μεγάλη διαφορά και ειδικά σε ένα κουτί με 5 ανεμιστήρια.. !
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Προφανώς. Με την 6870 είχα idle 35-38 το χειμώνα και τώρα βλέπω και 50-53. Το κουτί μου έχει 6 ανεμιστήρια. Δεν λέει κάτι αυτό. Δεν είναι aircondition τα ανεμιστήρια. Αν το δωμάτιο έχει ζεστό αέρα, τον ζεστό αέρα θα βάλουν στο κουτί. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει εντύπωση το 80αρι σε full load τέτοιον καιρό. Μια χαρά θερμοκρασία είναι (τηρουμένων των αναλογιών)
qweRRr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Όταν λες full load?Έτρεξες κανα bench? ή σε κανένα game?
snakes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Όταν λες full load?Έτρεξες κανα bench? ή σε κανένα game? Δεν ήταν εντελώς full load ένα game έτρεχα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις..
qweRRr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω πάντως εγώ με 6850 idle 42 με το κουτί χωσμένο στην γωνία και όλα τα φουρφουρια στις χαμηλότερες στροφές!
ninos30 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Παιδιά ότι λέει ο Dino ισχύει. Έχει να κάνει με την Ambient θερμοκρασία. Αν στο δωμάτιο έχεις 38 βαθμούς λογικό είναι να σε πηγαίνει idle στους 50. Και 30 ανεμιστήρες να έχεις όχι 5. Αν τώρα ο qweRRr έχει AC πάλι λογικό να τον ανεβάζει στους 42. Πέραν του γεγονότος πως αν βγάλεις ψύκτρα για αλλαγή πάστας, έχασες και την εγγύηση με την μία...
qweRRr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεν εχω ΑC γύρω στους 30 ειναι η θερμοκρασία δωματίου!
snakes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Τελικά κατάφερα και τις κατέβασα με ένα καλό ξεσκόνισμα/καθαρισμό και αφού έβαλα και λίγη new πάστα αφού η παλιά είχε λίγο εξαφανιστεί.. τώρα οι θερμοκρασίες είναι 45 σε idle και 53 σε load.. πιστεύω είναι καλές σε σχέση με την εποχή..! Εσείς τι λέτε?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεν είναι 53 σε load. Πάλι 80αρες θα χτυπήσει αν βάλεις πχ. το alan wake. Αλλά και πάλι είναι μια χαρά. Το γιατί ειπώθηκε παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα