Bytes_Knight Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σας. Στήνω ένα PC με mobo την Gigabyte GA-A75M-DH2 και θα έχω δύο sata σκληρούς σε RAID-1 (mirrored). Και θέλω για λειτουργικό να εγκαταστήσω τα Windows SBS 2003. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η εγκατάσταση των Windows 2003 δε βλέπει το RAID Controller. Η λύση είναι γνωστή. Οι drivers του RAID να μπούνε σε μια δισκέτα floppy και να πατήσω F6 κατά την έναρξη της εγκατάστασης. Τα προβλήματα που προκύπτουν όμως είναι τα εξής δύο: 1. Το mobo δεν έχει floppy και 2. και ότι δεν μπορώ να βρω ούτε στο CD της mobo, ούτε στη σελίδα της Gigabyte, ούτε στη σελίδα της AMD τους drivers για το RAID για Windows 2003. Παρακαλώ για την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ.
TheELF Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 1.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααν βρεις driver μπορείς να τον περάσεις μέσα στα αρχεία εγκατάστασης και να φτιάξεις νέο iso/cd εγκατάστασης με το nlite 2.Για να μην υπάρχουν συγκεκριμένα driver μπορεί κάποια από τα άλλα να είναι συμβατά,οπότε κατέβασε τα driver για όλα τα λειτουργικά, όχι μόνο αυτά που λένε raid αφού κατά πρώτο λόγο αυτά είναι για μέσα στα windows,αλλά και αυτά που λένε chipset, mass storage και εδώ που τα λέμε μπορείς να τα περάσεις και όλα για να μην τα περνάς μετά
Bytes_Knight Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Να είσαι καλά.
Php_freak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εδώ θα βρεις τους drivers που χρειάζεσαι για το slipstream http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3928#dl , έλεγξε και το version της m/b σου βέβαια, αλλά νομίζω αυτούς χρειάζεσαι. Κατέβασε το αρχείο SATA RAID από τον παραπάνω σύνδεσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα