leonidas_fs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά εχω ενα θέμα στο Mountain Lion!! Πως αλλάζουμε την γλώσσα απο Ελληνικά σε Αγγλικά και το αντίθετο? O παλιός τρόπος που υπήρχε στο OSX δεν ισχύει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Τίποτε δεν άλλαξε! Μια χαρά ισχύει. Δες εδώ τον οδηγό για την ενεργοποίηση ελληνικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 σε μενα παντως η ενναλαγη εχει προβλημα... ενω την ενεργοποιω κανονικα και δουλευει, οταν κανω restart , η επιλογη ειναι απενεργοποιημενη και πρεπει να ξανακανω τη διαδικασια απο την αρχη... μπορει να το δοκιμασει καποιος αυτο (να κανει δηλ. restart και να δει αν εχει εναλλαγη Ελληνικου-Αγγλικου μετα το restart) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εγώ δεν έχω πρόβλημα εναλλαγή γλώσσας μετά από restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα