ΑΝΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω το εξής.Αν κάποιος ξέρει το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ σε ένα forum και με ψάξει στο google γίνεται με κάποιον τρόπο να κάνω τα στοιχεία και τα posts μου μη ορατά σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλον κάνει αναζήτηση?
antreaslam Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 πως θα μπορούσε να γίνει αυτό? μιλάμε για google, και όχι για αποκλεισμό ενός χρήστη σε ένα φόρουμ, που πιθανώς και να σου δίνει τη δυνατότητα του μπλοκ.
isay Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω το εξής.Αν κάποιος ξέρει το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ σε ένα forum και με ψάξει στο google γίνεται με κάποιον τρόπο να κάνω τα στοιχεία και τα posts μου μη ορατά σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλον κάνει αναζήτηση? Ο μόνος τρόπος για να εξαφανίσεις τα ίχνη σου ειναι να ζητήσεις απο το συγκεκριμένο forum να σβήσει τα μηνύματα σου και μετά να περιμένεις μερικές μέρες ώστε να σβηστούν και απο την cache του google.
theomalegan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δεν νομίζω να γίνεται αν κάποιες από αυτές τις σελίδες τις έχει κάνει indexing το google δεν υπάρχει τρόπος να σβηστούν.
Bourdoulas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Επίσης θα μπορούσες να χρησιμοποιείς... ψευδώνυμο.
ΑΝΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Επίσης θα μπορούσες να χρησιμοποιείς... ψευδώνυμο. Για αλλο forum προκειται,εδω δεν εχω να κρυψω τιποτα. Πάντως βρηκα τη λυση. Ευχαριστω Ο μόνος τρόπος για να εξαφανίσεις τα ίχνη σου ειναι να ζητήσεις απο το συγκεκριμένο forum να σβήσει τα μηνύματα σου και μετά να περιμένεις μερικές μέρες ώστε να σβηστούν και απο την cache του google. ευχαριστω πολυ ακολουθησα τη συμβουλή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα