Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας ειμαι καινουργιοσ στο forum :) !!!

εχω ενα προβλημα με μια παλια 8800gts..... την εβαλα χθεσ για δοκιμη ομωσ νομιζω οτι εχει προβλημα με εκανε στην αρχη μολισ ανοιξα το pc 2-3 mpimp και εβγαζε πολυ αερα απο το ανεμιστηρακι ειναι χαλασμενη ???? ευχαριστω :D

my sustem

cpy e8400(non oc)

mobo asys p5q

ram 4gb 1066

gpy gts 450

Δημοσ.

Μπορει να ειναι και θεμα μητρικης.δοκιμασες την μητρικη με αλλη καρτα γραφικων?η την καρτα σε αλλο συστημα?επισης ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?

Δημοσ.

προβλημα με τν mobo ??? asys p5q εχω δν εχει προβλημα τωρα εχω πανω την gts 450 και δουλεβει μια χαρα δν εχει κανενα προβλημα για τροφοτικο εχω corsair 750wat ουτε εκει υπαρχει προβλημα :)

Δημοσ.

Μάλλον έληξαν τα MTBF hours όλων των 8800 μου φαίνεται. Έχω βαρεθεί να διαβάζω για χαλασμένες 8800 το τελευταίο τετράμηνο...

Πάντως δοκίμασέ την και σε άλλο PC αν μπορείς. Αν δεν παίξει και εκεί, δεν έχουμε κάτι να σου πούμε εκτός από το περιβόητο ψήσιμο που δεν στο συνιστώ. Πάντως σε κάποιες περιπτώσεις δουλεύει.

Δημοσ.

Μάλλον έληξαν τα MTBF hours όλων των 8800 μου φαίνεται. Έχω βαρεθεί να διαβάζω για χαλασμένες 8800 το τελευταίο τετράμηνο...

Πάντως δοκίμασέ την και σε άλλο PC αν μπορείς. Αν δεν παίξει και εκεί, δεν έχουμε κάτι να σου πούμε εκτός από το περιβόητο ψήσιμο που δεν στο συνιστώ. Πάντως σε κάποιες περιπτώσεις δουλεύει.

πρόσφατα δημοσίευσα ένα ανάλογο τόπικ κ έγω αναφορικά με ψήσιμο.

Γιατι όμως λες πως δεν το συνιστάς?

http://www.insomnia.gr/topic/455309-%CE%BD%CE%B1-%CF%88%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...