Patrickoulis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καλησπερα, εχω ενα μικρο προβληματακι μαλλον απο δικια μου βλακεια, πριν μερικες βδομαδες πηρα απο εναν φιλο ενα laptop της Turbo-X και πεταγε, μια μερα λοιπον μου εβγαλε μερικες καθετες γραμες σαν καμενα pixel και αρχισα να κοιταω ρυθμισεις μπας και το εφτιαχνα... οποτε εκανα ενα trublshoot για την οθονη και μου πεταξε ενα παραθυρο με κατι επιλογες περι την οθονης διαλεχα μια που δεν θυμαμαι τι ελεγε(εδω ξεκιναει η βλακεια) και εκανα restart. Απο τοτε η οθονη ειναι χωρισμενη στα 2 με μια γραμμη στην μεση οριζοντιως και το κατω μερος ειναι λιγο μικροτερο απο το πανω (δεν ξερω πως να βαλω screenshot) οποτε προσπαθω να ξανακανω troubleshoot αλλα δεν βρησκει προβλημα εκτως κατι που λεει για την καρτα γραφικων πουδεν ειναι συμβατη με το Aero. εκανα και Format αλλα τιποτα ακομα και τα BIOS και ολα ειναι ετσι. δεν εχω κπιο αλλο θεμα πανω στην αποδοση μονο αυτο... ευχαριστω εκ των προτερων.
AiWaaa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 αν είναι και στο bios ετσι η γραφικών του παραδίδει πνεύμα. Αν έχει εγγύηση να το πάει στο πλαίσιο. Καλή τύχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα