alexkoukou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, όπως ξέρετε τα Xperia έχουν αυτόν τον τύπο κλειδώματος έχω το εξής πρόβλημα....ξέχασα τον κωδικό και την ερώτηση επαναφοράς....μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να το ξεκλειδώσω?
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μην κλέβεται κινητά από τον κόσμο..εεε να σε βοηθήσουμε ήθελα να πω (χουμορ χουμορ) Σύνδεσαι το κινητό με τον υπολογιστή με το καλώδιο,και ξαναπέρασε το λογισμικό του κινητό,νομίζω το επαναφέρει.(σα φορματ ένα πράγμα) αλλιώς κάνε: Turn the power off. If your Sony Ericsson Xperia X10 mini is frozen, pull the battery out and reinsert it Hold the Left and right buttons located beneath the display Press and release the Power button Follow the on-screen instructions to hard reset your phone http://www.knowyourc...a_x10_mini.html ή αυτό: 1
alexkoukou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 όχι δεν είναι κλεψημεικο συρτάρωμα είχε φάει και γιαυτό το ξέχασα... από ανάγκη το πήρα πάλι.... άμα γίνει τίποτα θα σε ενημερώσω....
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 πλάκα έκανα καλέ!προς θεου! Δοκίμασε από αυτούς θα τα σβήσει όλα από μέσα. 1
alexkoukou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 γινετε απο καποιο προγραμμα στον υπολογιστη? γιατι ειναι λιγο μπερδεμα
alexkoukou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) ευχαριστω πολυ....φτιαχτηκε..! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2012 από alexkoukou
Theocar Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Εγω που το επαθα σε Samsung GT-C3300K τι μπορω να κανω? Ειναι επειγον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα