giorgos1966 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Βρε παιδια δεν μπορω οταν πληκτρολογω, να βαλω τονο σε λεξεις κ τα εισαγωγικα μπαινουν πολλες φορες αναποδα!!Τι μπορει να εχει γινει;
giorgos1966 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ...φορμάτ...; Πριν 5 μερες του εκανα για πρωτη φορα μετα απο 2 χρονια που τον εχω.
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μην τον ακους, σε δουλευει Θα εχει καπου τις ρυθμισεις στον πινακα ελεγχου
washcloud Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 ...δεν τον δουλεύει καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά απάντησα "κάπως", στην ερώτηση "τί μπορεί να έχει γίνει", και του είπα μία ΟΝΤΩΣ πολύ πιθανή εκδοχή, και συνέχισα με μία από τις επικρατέστερες "λύσεις" για τέτοιου είδους προβλήματα - όσο κι αν ακούγεται "βάρβαρη" και "ριζική"... Πιο πολύ "δούλεμα", είναι, θα έλεγα το "δες τις ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου". Σαν τί να δει δηλαδή. Επιλογή "ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τους...τόνους"; Σοβαρότης, παρακαλώ... Γιώργο, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ είτε κάτι να μην πήγε καλά στην τόσο πρόσφατη εγκατάσταση που έκανες, είτε να έβαλες στο μεταξύ κάποιο σπασμένο πρόγραμμα που άνοιξε την πόρτα σε malware που έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Ή να χρησιμοποίησες έστω κάποιο USB αποθηκευτικό μέσο, (εν αγνοία σου) μολυσμένο. Πάντως, όντως υπάρχουν σκατουλάκια που κάνουν τέτοιες μαλακιούλες στο λειτουργικό, όπως αλλάζουν τα φώτα στην πληκτρολόγηση. Με δεδομένο ότι είναι τόσο φρέσκια η εγκατάσταση, εγώ θα έλεγα να την ξανακάνεις. Εκτός κι αν μέσα σε 5 μέρες πρόλαβες να εγκαταστήσεις της Παναγιάς τα φρύδια και σε χαλάει η ιδέα (...ελπίζω πάντως να την έκανες μόνος και να μην πλήρωσες κάπου). Εναλλακτικά, πριν από επανεγκατάσταση, δοκίμασε το πληκτρολόγιο σε κάποιο άλλο μηχάνημα, αν έχεις τη δυνατότητα (και τους φίλους) - αν και τζάμπα νομίζω θα το κάνεις : αλλού θα δουλεύει, στοιχηματίζω. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις σε "ασφαλή λειτουργία" του λειτουργικού. Αν είναι θέμα malware, υπό κανονικές συνθήκες ΔΕΝ θα επηρρεάσει την πληκτρολόγηση σε περιβάλλον "ασφαλούς". Και βλέπουμε...
giorgos1966 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ...δεν τον δουλεύει καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά απάντησα "κάπως", στην ερώτηση "τί μπορεί να έχει γίνει", και του είπα μία ΟΝΤΩΣ πολύ πιθανή εκδοχή, και συνέχισα με μία από τις επικρατέστερες "λύσεις" για τέτοιου είδους προβλήματα - όσο κι αν ακούγεται "βάρβαρη" και "ριζική"... Πιο πολύ "δούλεμα", είναι, θα έλεγα το "δες τις ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου". Σαν τί να δει δηλαδή. Επιλογή "ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τους...τόνους"; Σοβαρότης, παρακαλώ... Γιώργο, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ είτε κάτι να μην πήγε καλά στην τόσο πρόσφατη εγκατάσταση που έκανες, είτε να έβαλες στο μεταξύ κάποιο σπασμένο πρόγραμμα που άνοιξε την πόρτα σε malware που έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Ή να χρησιμοποίησες έστω κάποιο USB αποθηκευτικό μέσο, (εν αγνοία σου) μολυσμένο. Πάντως, όντως υπάρχουν σκατουλάκια που κάνουν τέτοιες μαλακιούλες στο λειτουργικό, όπως αλλάζουν τα φώτα στην πληκτρολόγηση. Με δεδομένο ότι είναι τόσο φρέσκια η εγκατάσταση, εγώ θα έλεγα να την ξανακάνεις. Εκτός κι αν μέσα σε 5 μέρες πρόλαβες να εγκαταστήσεις της Παναγιάς τα φρύδια και σε χαλάει η ιδέα (...ελπίζω πάντως να την έκανες μόνος και να μην πλήρωσες κάπου). Εναλλακτικά, πριν από επανεγκατάσταση, δοκίμασε το πληκτρολόγιο σε κάποιο άλλο μηχάνημα, αν έχεις τη δυνατότητα (και τους φίλους) - αν και τζάμπα νομίζω θα το κάνεις : αλλού θα δουλεύει, στοιχηματίζω. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις σε "ασφαλή λειτουργία" του λειτουργικού. Αν είναι θέμα malware, υπό κανονικές συνθήκες ΔΕΝ θα επηρρεάσει την πληκτρολόγηση σε περιβάλλον "ασφαλούς". Και βλέπουμε... Ενταξει φιλε μου ξαναεκανα φορματ απο την αρχη.Τωρα ειμαι ενταξει.ολα καλα!Ευχαριστω πολυ.
washcloud Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ...πρόσεχε μόνο τί εγκαθιστάς και τί φλασάκια/USB δίσκους τυχόν χρησιμοποιείς. Έχε κι ένα free antivirus να τρέχει όταν περνάς νέα πράγματα...(το Avast πχ). Και σίγουρα, μπροείς ν' αποφύγεις κακοτοπιές, αν έχεις το System Restore των Windows ενεργοποιημένο, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με το λειτουργικό, ώστε να ξαναγυρίσεις το σύστημα σε χρονικό σημείο που όλα ήταν εντάξει, για να μην κάνεις συνέχεια επανεγκαταστάσεις...(συνήθως δεν καλύπτει από ιούς αυτό βέβαια, καθώς πολλοί από αυτούς το αδρανοποιούν και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αλλα΄αν είναι κα΄ποιο άλλο είδος προβλήματος, μερικές φορές σώζει καταστάσεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα