Προς το περιεχόμενο

ιαπωνια και κορεα vs ευρωπης....

orion1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΟΦΤΗ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΟΛΑΣ! :-D

Για πες, πόσα € έχεις ρίξει στον κινητήρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πες, πόσα € έχεις ρίξει στον κινητήρα;

0 ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αν εξεραισεις τα τυπικα σερβισ.Δεν κανω πλακα,ουτε τρολαρω.Οποιος δεν το πιστευει δεν μπορω να κανω κατι παραπανω.

offtopic

Συγνωμη καθεστε και απαντατε στον τενσι;Ναι ρε φιλε αλλος φανατιζεται με το ποδοσφαιρο,αλλος με το μπασκετ,αλλος με τα κινητα,αλλος με καρτες γραφικων και γουσταρει ati απο nvidia και εμεις φανατιζομαστε με τα μπρικια που οδηγαμε.Ειτε αυτο λεγεται hyundai,ειτε lancia,ειτε honda,ειτε vw ειτε ειτε ειτε........ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ;Ηρθαμε στο θεμα σου που ζητας βοηθεια και στο χαλασαμε με τους καβγαδες μας;Ερχομαστε κατω απο το σπιτι σου και βριζομαστε και δεν σε αφηνουμε να κοιμηθεις;ΝΑΙ του nemesiskp,του vtec,του qsis,του NT1G,του nickTG,του lary7 του nik324 και ολων των αλλων που απαντησαν εδω μεσα τους αρεσει να περνανε των ελευθερο χρονο τους ετσι.ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ και "μας την λες;".Εσυ λες οτι δεν εχουμε να κανουμε τιποτα καλυτερο απο το να φανατιζομαστε και να βριζομαστε εδω μεσα.Δηλαδη εσυ που καθεσε και γραφεις οτι σου κατεβει για το παιξεις ιστορια οτι εισαι καποιος σε σχεση με εμας τους "μαλακες Μπαμπηδες",εισαι καλυτερος;Εσυ εχεις να κανεις τιποτα καλυτερο απο το να ασχολεισαι με μαλακες φανατισμενους;Αν ειχεις δεν νομιζω να εγραφες εδω.

Βγαινει ο καθενας πικραμενος στο νετ για να μου πει τι θα κανω εγω και να μου την "λεει" επειδη περναω ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ τον χρονο μου.Εμενα μπορει να μου αρεσει καθε βραδυ να πηγαινω να τραβαω μια στην ροδα του αυτοκινητου μου.ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ;

Ναι εμενα 300 στροφες παραπανω με ολοκληρωνουν σαν ανθρωπο.Οποτε,συμφωνα με τα λεγομενα,σου ντρεπεσαι που καταλαμβανω τον ιδιο χωρο με εσενα και πρεπει να φυγεις ε;Πωωω τι λες....;;;;;Και ελεγα τι με ετρωγε ολο το βραδυ.Σε παρακαλω μην φυγεις τι θα κανω χωρις τον τενσι;; :cry:

Επισης δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει,αλλα εισαι OFFTOPIC με οτι αρλουμπα εχεις κατεβασει στις τελευταιες σελιδες.Εδω μιλαμε για προτιμισεις σε αυτοκινητα.Αμα νομιζεις οτι κανουμε κατι λαθος κανε report και ασε τους μοντ να αποφασισουν.

Είσαι σε σύγχηση.Βαριέμαι να σου απαντήσω οπότε πάρε τα μηνύματά μου απο την αρχή (άπαντα),με έμφαση στην Γερμανίδα.Ξές εσύ! ;)

Παρεμπιπτόντως,όταν το πώς περνάς εσύ έρχεται σε αμεση ρήξη με το πώς περνάνε οι άλλοι,πόσο μάλλον όταν προσπαθείς να τους μειώσεις... ε ξέρεις,παίζει θέμα.

Μήν ξαγρυπνίσεις πάντως,δέν θα πάω πουθενά...

Σε συγχηση;Περασα μια υπεροχη μερα και λες να μου την χαλασει ενα ποστ απο ενα ατομο που δεν γνωριζω καν;Επισης αυτοι που "μειωνω" εχουνε στοματακι και μου απαντανε "μειωνωντας" εμενα αντιστοιχα.Τελος το πως περναω εγω δεν ερχεται σε καμια ριξη με το πως περνανε οι αλλοι,διοτι ξοδευουμε ιδιο χρονο με διαφορετικα μεσα,εξου και οι διαφωνιες.

nemesiskp εκτος απο γερμανικα αμαξια εχω ορεξη να τσακωθουμε για κινητα, ποδηλατα, μηχανακια, τροπικα ψαρια και μαρκες καπνων, να αποκτησει νοημα και η ζωη του tenshi αφου σε ενα κοσμο χωρις κοντρες θα αναγκαζονταν να προβεί στο απονενοημένο διάβημα και μετα τι θα εκανε το ινσομνια χωρις την παρουσια του...

• Like 1

nemesiskp εκτος απο γερμανικα αμαξια εχω ορεξη να τσακωθουμε για κινητα, ποδηλατα, μηχανακια, τροπικα ψαρια και μαρκες καπνων, να αποκτησει νοημα και η ζωη του tenshi αφου σε ενα κοσμο χωρις κοντρες θα αναγκαζονταν να προβεί στο απονενοημένο διάβημα και μετα τι θα εκανε το ινσομνια χωρις την παρουσια του...

Ψηστο,να πουμε οτι καναμε και ενα καλο σε αυτην την ζωη.

BTW ontopic

Την γερμανια σας μεσα ρε. :P :lol:

Αστο ρε qsis.Άστο να χαρείς!

Πραγματικά δέν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που φανατίζεστε. Φανατισμός για τις ομάδες, φανατισμός για τα αυτοκίνητα, φανατισμός ακόμα και για τα ζώα!Τόσο μικροί και ασήμαντοι αισθανόμαστε αν δέν ανήκουμε σε μια “κάστα”;Τόσο μικρή ιδέα έχουμε για τον εαυτό μας, που δέν μπορούμε να σταθούμε μονοι μας,ώς αυτοί που πραγματικά είμαστε,χωρίς διακριτικά, αλατοπίπερα και λοιπές φανφάρες για να κοσμούν την προσωπικότητά μας;So much for the Greek μαγκιά...

Κρίμα ρε μάγκες,πραγματικά κρίμα γιατί αξίζουμε κάτι παραπάνω.

Τώρα για το άν βγάζω κακία,είναι διοτι δόθηκαν δικαιώματα στο να γίνει κάτι τέτοιο.Δέν δηλώνω μητέρα Τερέζα.

μπαα εχω περασει τη φαση του φανατισμου, απλα στο ιντερνετ ολο τετοιες κοντρες βλεπεις (win/mac,intel/amd,nvidia/amd,ios/android και φυσικα τα αυτοκινητα και ομαδες)

ειναι χαζο να φανατιζεσαι για ολα αυτα , σε αυτο δεν εχεις αδικο , απλα ειναι φυσιολογικο και ο καθενας να εχει τα γουστα του

το μονο λαθος ειναι να προσπαθεις να επιχειρηματολογησεις για να πεισεις τον αλλο

εμενα πχ ποτε δε θα με πεισει κανεις ουτε iphone να παρω , ουτε ιαπωνικο και ειναι μαλλον χαζο απο μερους να προσπαθω να κανω το ιδιο

το μονο που με ενοχλει ειναι διαφορα χαζα στερεοτυπα.. τελοσπαντων τετοια τοπικα δεν εχουν και πολυ νοημα..

σπουδαιος κινητηρας για ατμοσφαιρα, απλα ειναι ατμοσφαιρα..

1600 240ps στις 13000rpm μαμά και άσε τα τουρμπάκια να ξεφυσάνε λαχανιασμένα...κακόμοιρα! ΑΕ86 Ν2

http://www.youtube.com/watch?v=mE8uokLSzzA

ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι ενας τετοιος κινητηρας δεν ειναι road legal και οτι δεν αντεχει ωστε να παραγεται μαζικα..

επισης punto gt με ιδια κεκ/αλογα ειχε γιομισει ο τοπος , μεχρι και με carrera 4s επαιζαν (μεχρι καποια χλμ γιατι μετα μιλουσαν τα κυβικα)

εγω μιλαω για κινητηρες που μπορουν σημερα να θεωρηθουν συγχρονοι , να συρουν τα βαρια συγχρονα αυτοκινητα και να βγαλουν και τουλαχιστον 300.000 χλμ, οχι αγωνιστικους

1600 240ps στις 13000rpm μαμά και άσε τα τουρμπάκια να ξεφυσάνε λαχανιασμένα...κακόμοιρα! ΑΕ86 Ν2

Ναι μαμα ειναι αυτο :P

Αντι να ριξεις τοσα λεφτα για να κανεις τον ατμοσφαιρικο 1600ρι 240 αλογα, απλα πετα το στη θαλασσα και παρε ενα turbaki να εχεις οσα αλογα θες

Όταν πρωτοβγήκε 96-97 είναι το βίντεο και αξίζει να το δεις για να καταλάβεις...Πραγματικά για αυτό το αυτοκίνητο όποιος μιλάει δεν ξέρει τίποτα...Το ζύγισμα του,ο απόλυτος F20C ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ (125ps το λίτρο) που ακόμα και η Mitsubishi παραδέχτηκε έχοντας βγάλει και αυτή διαμάντια όπως ο 4G63

4g63 και τα μυαλα στα καγκελα..

2 ειναι οι μαρκες..

η Honda η Mitsubishi. θες 2.0l turbato? πας σε Mitsubishi

θες ατμοσφαιρα? πας σε Honda.. αγαπες τρελες και τα 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...