Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παντως ο ξαδερφος του ξαδερφου της θειας μου ειχε ιαπωνικο και του χαλασε, αρα ολα τα ιαπωνικα πρεπει να ειναι χαλια.

Seriously τωρα γιατι πατε να υπερασπιστειτε καποια μαρκα αυτοκινητων? Καμια εταιρια δεν ειναι τελεια, καποια αξιοπιστη ιαπωνικη εταιρια ειχε προβλημα με το πενταλ του γκαζιου που κολλαγε, αυτο δεν το αναφερει κανενας, μονο για τους tsi οτι καινε λαδι.

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα και η audi,VW ειναι.

Edit:Επισης αν και αυτες οι δυο παραπανω βγαζουν premium αμαξια(βλ. κατι α5 και πανω κτλ) κανεις δεν τα παιρνει στην ελλαδα.Οχι σε μεγαλο βαθμο τουλαχιστον.Ολοι παιρνουν τα μικρης κατηγοριας (α3,golf,polo) και νομιζουν οτι εχουν παρει r8.Βλεπε και τα σχολια που εκανε ο ξαδεφλος οταν πηρε το αουντι:"τι να πειτε και εσεις με τα παμπαλαια" και αλλα τετοια.Παλια που ο πατερας του ειχε το λαντα σαμαρα δεν μιλαγε,με το που πηρε ομως την γερμανικη ποιοτητα ανεβηκε πολιτιστικο επιπεδο.Για αυτο λεω οτι ολα γινονται για την επιδειξη.Ολοι προτιμουν να παρουν κατι μουρατο για να κοκορευονται,σνομπαρονταις ταυτοχρονα ολα τα υπολοιπα.

Επισης μην νομιζεις οτι αυτες οι εταιρειες ειναι ψηλα στις πωλησεις στο εξωτερικο.Δες εδω τις πωλησεις ανα μαρκα στης αμερικη,η οποια ειναι μια τεραστια αγορα.Η VW ειναι μολις 10η και την ξεπερνανε hyundai,kia,nissan,honda.

Και η Lamborghini είναι VW όπως και η Bentley αλλά δε νομίζω να λες ότι είδες ένα VW Gallardo.

Και ξαναρωτάω. Μόνο στην Ελλάδα αγοράζουν τέτοια αμάξια για αυτό το λόγο; Έξω όσοι τα αγοράζουν δεν το κάνουν και για τη μούρη;

Πέρα από τη VW(που δεν είναι premium και που είναι και λογικό μέχρι ένα σημείο να έχεις τέτοιες πωλήσεις) ούτε στην Ελλάδα είναι τόσο ψηλά οι premium εταιρείες στα απόλυτα νούμερα. Δες τις 10 πρώτες εταιρείες για φέτος ποιες είναι.

οι τιμες που δινει ειναι υπερβολικες (για να εχουν καλυμμενο το κωλο τους, δεν ειπα οτι ειναι αγιοι και εχω ξεχεστει κι εγω μαζι τους , αλλα για αλλα θεματα ) ομως στο ιντερνετ η υπερβολη γινεται ακομα μεγαλυτερη

εδω θα μας πουν οτι το 1400αρι καιει οσο λαδι καιει ενα rx8 ή ενα evo

Το καλό είναι πως υπάρχει η εντύπωση πως τα πολύστροφα γιαπωνέζικα ατμοσφαιρικά δεν καίνε καθόλου λάδι.

Μάλλον όσους ξέρω με Type-R, Evo, S2000 και τα ρέστα που καίνε έχουν χαλασμένα μοτέρ.

Δημοσ.

Το καλό είναι πως υπάρχει η εντύπωση πως τα πολύστροφα γιαπωνέζικα ατμοσφαιρικά δεν καίνε καθόλου λάδι.

Μάλλον όσους ξέρω με Type-R, Evo, S2000 και τα ρέστα που καίνε έχουν χαλασμένα μοτέρ.

Αποκλειεται, τα γιαπωνεζικα δεν χαλανε ποτε

Δημοσ.

Οι lampo ξερεις που ακριβως φτιαχνονται;Επισης συγκρινεις vw με lampo μονο και μονο επειδη η μια εχει αγορασει την αλλην;Η μηπως το μοτερ που φοραει το r8 v10 το φτιαχνουν οι γερμανοι και οχι οι ιταλοι;

Επισης γνωριζεις κανεναν στο εξωτερικο που να αγοραζει γολφ ή sciroco(πως γραφεται) για μουρη;Εξω αμα θελουν να παρουν ακριβο θα το παρουν,απλα επειδη εδω ειμαστε φτωχομπινεδες αγοραζουμε ακριβα για εμας αυτοκινητα και το παιζουμε ιστορια.Επισης αλλο να το παιζεις ιστορια με λαμπο και αλλο με πολο,γκολφ και α3.

Δημοσ.

Οι lampo ξερεις που ακριβως φτιαχνονται;Επισης συγκρινεις vw με lampo μονο και μονο επειδη η μια εχει αγορασει την αλλην;Η μηπως το μοτερ που φοραει το r8 v10 το φτιαχνουν οι γερμανοι και οχι οι ιταλοι;

Επισης γνωριζεις κανεναν στο εξωτερικο που να αγοραζει γολφ ή sciroco(πως γραφεται) για μουρη;Εξω αμα θελουν να παρουν ακριβο θα το παρουν,απλα επειδη εδω ειμαστε φτωχομπινεδες αγοραζουμε ακριβα για εμας αυτοκινητα και το παιζουμε ιστορια.Επισης αλλο να το παιζεις ιστορια με λαμπο και αλλο με πολο,γκολφ και α3.

Ναι ενω rx8, s2000 κτλ δεν εχει αγορασει κανενας για μουρη

Δημοσ.

Ειπα ρε ανθρωπε πουθενα οτι δεν αγοραζουν αλλοι τετοια αμαξια για μουρη;Οχι πες μου ακριβως σε ποιο ποστ παραπανω το ειπα.Λετε οτι σας κατεβει μονο και μονο για να γραψετε.Εγω ειπα οτι οι περισσοτεροι που αγοραζουν τα αμαξια που αναφερω παραπανω(γκολφ κτλ) τα παιρνουν μονο και μονο για να πουλανε μουρη με γερμανικες ποιοτητες και αλλα τετοια.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Απλα μετα η συζητηση πηγε προς την αξιοπιστια.Μια χαρα συζηταμε με τα παιδια απο πανω και πεταγεται ο καθε ενας και λεει οτι να ναι.Αμα θες πες τις εμπειριες σου,τι αμαξι εχεις,γιατι το προτιμας απο τα αλλα,τι αμαξι ειχε καποιος γνωστος σου και του χαλασε,τι αμαξι εχει ο θειος απο το χωριο και του βγηκε σκυλι και οτι αλλο θες.Απλα μην πετας ολο ατακες του στυλ,τα ιαπωνικα δεν χαλανε ποτε και αλλα τετοια.

Αμα θες να συζητησεις συζητα σωστα.

Δημοσ.

Φυσικά και ξέρω. Όπως και ξέρω και που φτιάχνονται και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του ομίλου. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το βρεις.

Μούρη μπορείς να πουλήσεις με οτιδήποτε. Η "ποσότητα" αυτής εξαρτάται από το τι έχει αυτός που την πουλάς. Βασικά πράγματα, δεν είναι κάτι δύσκολο.

Και ξαναλέω στο post που έγραψες αναφέρεις για A3. Μας αρέσει ή όχι μπροστά για σήμα έχει τα 4 κυκλάκια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρεις συνέχεια το Golf και τη VW.

Φυσικά, στο εξωτερικό είναι ανώτεροι άνθρωποι. Εκεί δεν υπάρχουν φτωχομπινέδες που θα πουλήσουν μούρη ακόμα και με Golf. Έλεος....

Δημοσ.

Για τις καδενες που ειχανε προβλημα και φαγανε ενα σωρο καταγγελιες τι λετε;Και αυτο φυσιολογικο;Παλι καλα που εκει το παραδεχτηκανε και αντικαταστησανε τα προβληματικα μερη.

Μα η καδενα ειναι αναλωσιμο..Ειναι νεας τεχνολογιας...χαχαχα....

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και ξέρω. Όπως και ξέρω και που φτιάχνονται και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του ομίλου. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το βρεις.

Μούρη μπορείς να πουλήσεις με οτιδήποτε. Η "ποσότητα" αυτής εξαρτάται από το τι έχει αυτός που την πουλάς. Βασικά πράγματα, δεν είναι κάτι δύσκολο.

Και ξαναλέω στο post που έγραψες αναφέρεις για A3. Μας αρέσει ή όχι μπροστά για σήμα έχει τα 4 κυκλάκια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρεις συνέχεια το Golf και τη VW.

Φυσικά, στο εξωτερικό είναι ανώτεροι άνθρωποι. Εκεί δεν υπάρχουν φτωχομπινέδες που θα πουλήσουν μούρη ακόμα και με Golf. Έλεος....

Παμε απο την αρχη;Ωραια.

Ειπα οτι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τα παιρνουνε ΚΥΡΙΩΣ για μουρη.Ωραια;Διαφωνησα πουθενα οτι στο εξωτερικο δεν το κανουν αυτο;Ειπα πουθενα ακριβως με λογια οτι :"οχι στο εξωτερικο δεν παιρνουν τετοια αμαξια για μουρη;"Εσενα το προβλημα σου ειναι η-κατα την γνωμη μου-μουρη που τα παιρνουν ή οτι εχουνε σκισει τον κοσμο με τα προβληματα στα μοτερ τους;

Για να γελασουμε και λιγακι ενα βιντεακι απο το χοντακι του ξαδεφλου.Θυμιζω 1200 κυβικα του 89 μοντελο.Στο συγκεκριμενο βιντεο καθομαι στο πισω καθισμα.Το βαζω ειδικα για το σημειο στα 2 λεπτα του βιντεο που βαζει δευτερα απο τριτη στα 165+ χιλιομετρα.Ποσες στροφερε λετε να βαρεσε;11000,12000;Μεταξυ μας μην το βλεπετε ετσι φοραει tsi μοτερ.Απλα τρεχουμε γιατι στεγνωσε απο λαδι και ψαχνουμε βενζιναδικο να βρουμε συμπληρωμα :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=LHYdXepLJ9E&list=UUn-qG1bWde13bwxFXLIDs3g&index=17&feature=plcp

Δημοσ.

Ειπα ρε ανθρωπε πουθενα οτι δεν αγοραζουν αλλοι τετοια αμαξια για μουρη;Οχι πες μου ακριβως σε ποιο ποστ παραπανω το ειπα.Λετε οτι σας κατεβει μονο και μονο για να γραψετε.Εγω ειπα οτι οι περισσοτεροι που αγοραζουν τα αμαξια που αναφερω παραπανω(γκολφ κτλ) τα παιρνουν μονο και μονο για να πουλανε μουρη με γερμανικες ποιοτητες και αλλα τετοια.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Απλα μετα η συζητηση πηγε προς την αξιοπιστια.Μια χαρα συζηταμε με τα παιδια απο πανω και πεταγεται ο καθε ενας και λεει οτι να ναι.Αμα θες πες τις εμπειριες σου,τι αμαξι εχεις,γιατι το προτιμας απο τα αλλα,τι αμαξι ειχε καποιος γνωστος σου και του χαλασε,τι αμαξι εχει ο θειος απο το χωριο και του βγηκε σκυλι και οτι αλλο θες.Απλα μην πετας ολο ατακες του στυλ,τα ιαπωνικα δεν χαλανε ποτε και αλλα τετοια.

Αμα θες να συζητησεις συζητα σωστα.

Τι ειπες δηλαδη? οτι εδω ολοι αγοραζουν scirocco και golf για μουρη. Αν αγορασουν ιαπωνικο (μια τσελικα ρε παιδι μου η ενα s2000, ενα rx8) δεν ειναι για μουρη αλλα επειδη εχουν μοτερακλες που δεν παθαινουν τιποτα. Μονο τα vw αγοραζουν για μουρη.

Δημοσ.

Τι ειπες δηλαδη? οτι εδω ολοι αγοραζουν scirocco και golf για μουρη. Αν αγορασουν ιαπωνικο (μια τσελικα ρε παιδι μου η ενα s2000, ενα rx8) δεν ειναι για μουρη αλλα επειδη εχουν μοτερακλες που δεν παθαινουν τιποτα. Μονο τα vw αγοραζουν για μουρη.

Θελω ακριβως το σημειο που ειπα το παραπανω.Ανεφερα πουθενα καμια τσελικα η κανενα ρχ8;Ειπα οτι το vag γκρουπ κυριως τα προτιμανε λογο μουρης.Στο εξωτερικο θα το παιξουν μουρη με το ταδε vag αμαξι,αλλα το πιο πιθανο εκει ειναι να σε παρουν με τις πετρες λογο του οτι κυκλοφορουν πολυ καλυτερα αμαξια.

Για τα λαδακια και τις καδενες δεν βλεπω αποψη και αυτο με κανει να ανησυχω.Τσιμπαει καργα το γερμανικο σου ε; :P

Edit:Ελα να βγανουν τα λινκ στην φορα

http://www.autoblog.gr/2012/05/08/vw-tsi-problems-with-timing-chains/

Δημοσ.

Στην ελλαδα.H hyundai βγαζει για την αμερικανικη αγορα (ασφαλως) ενα μοτορι 5000 κυβικα το οποιο νομιζω θα το βαλει και στο genesis coupe,το οποιο ηδη εχει πει οτι θα το κυκλοφορισε και με 3800 κυβικα και με 2000 κυβικα.

Στην Ευρώπη, δεν ξέρω τι κάνουν στο αμέρικα αλλά για να πιάσουν αν πιάσουν κάτι στόχους του στύλ 95g CO2/km και κάτι euro 6+ οι βιομηχανίες τα πολλά κυβικά δεν κάνουν.

Δημοσ.

Στην Ευρώπη, δεν ξέρω τι κάνουν στο αμέρικα αλλά για να πιάσουν αν πιάσουν κάτι στόχους του στύλ 95g CO2/km και κάτι euro 6+ οι βιομηχανίες τα πολλά κυβικά δεν κάνουν.

Στην ευρωπη,μαζι σου.Αλλα η αμερικη αποτελει μια τεραστια αγορα με τους δικους της νομους,και αφου οι κατασκευαστες βλεπουν οτι πουλανε βγαζουν μεγαλα κυβικα.

Η vw(γενικα το γκρουπ) εχει κανα μεγαλο σε αυτα τα κυβικα και στυλ "σπορ";Δηλαδη εκτος s5 κτλ.Επισης εκτος του γνωστου r8.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ,απλα ρωταω.

Δημοσ.

Θελω ακριβως το σημειο που ειπα το παραπανω.Ανεφερα πουθενα καμια τσελικα η κανενα ρχ8;Ειπα οτι το vag γκρουπ κυριως τα προτιμανε λογο μουρης.Στο εξωτερικο θα το παιξουν μουρη με το ταδε vag αμαξι,αλλα το πιο πιθανο εκει ειναι να σε παρουν με τις πετρες λογο του οτι κυκλοφορουν πολυ καλυτερα αμαξια.

Για τα λαδακια και τις καδενες δεν βλεπω αποψη και αυτο με κανει να ανησυχω.Τσιμπαει καργα το γερμανικο σου ε; :P

Edit:Ελα να βγανουν τα λινκ στην φορα

http://www.autoblog....-timing-chains/

Επιμενεις οτι εδω αγοραζουν μονο vw για μουρη, εχω δει απειρα s2000 που τα εχουν μονο για μουρη.

Το δικο μου δεν καιει σταγονα λαδι, δεν εχει βγαλει προβλημα με καδενα, και ως δια μαγειας δεν εχει εκραγει ακομα. Μαλλον ειμαι τυχερος γιατι αφου δεν ειναι γιαπωνεζικο επρεπε να μην ξεκιναει καθολου απο την πρωτη μερα, η επρεπε να ειχε γινει καμια εκρηξη και να μπει ο κινητηρας σε τροχια.

ΑΑ περιμενε μου εχει καει το ενα μικρο φως πορειας, σοβαρο προβλημα, επρεπει να εχω παρει γιαπωνεζικο να ειμαι καλυμενος ρε γμτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...