Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Κλασσικη απαντηση ανθρωπου της γενιας του 80.Οι μεγαλοι(και καλα) που ειναι ανεξαρτητοι απο τους μπαμπαδες τους την "λενε" στους πιτσιρικαδες. Η ποιο "ποιοτική" γεννιά by far,άλλα δέν έχει καμία σημασία επι του παρόντος. Στην τελική δέν έχει να κάνει με την διαφορά ηλικίας,αφού κάλλιστα κάποιος 20αρης με το ίδιο όχημα θα μπορούσε να υποστηρίξει ακριβώς τις ίδιες θέσεις.Εκεί θα προβληματιζόσουν επειδή κάποιος στην λέει ή επειδή είναι "μικρός"; Και περι ποιας ανεξαρτησίας μιλάμε;Δέν είναι δυο χρόνια που μένω μόνος μου,κόβοντας στα 27+ τον ομφαλιο λώρο απο την πατρική εστία και τα γκαφρά για το όχημα τα μάζεψα όσο παρασιτούσα στην πλάτη των γονιών μου.Ακόμα και σάν φοιτητής,μια δεκαετία πρίν, βρισκόμουν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση σε σχέση με το τώρα. Παρεμπιπτόντως και μόνο η νύξη στα περι ηλικίας,αποτελεί σημάδι ανοριμότητας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Αν μου την ελεγε καποιος μικρος δεν θα πεταγε με τιποτα μπηχτη για το "accent του μπαμπα",οποτε στο ποιος ξεκινησε τα περι ηλικιας αστο. Το ποιοτικη γενια το βλεπω απο τον προσωπικο μου κυκλο,οποτε αστο καλυτερα.Πηξαμε στην ποιοτητα. Αληθεια ολα αυτα τι σχεση εχουν με το "ιαπωνια,κορεα vs ευρωπης"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Λόλ όμως;Αναφέρθηκα στο Accent, προφανώς για να δείξω οτι οι γνώσεις σου πάνω σε νεότερα μοντέλα είναι ελλειπείς και περιορίζονται καθαρά σε απόψεις τρίτων.Και εγώ πάντως το αμάξι του μπαμπά (και μετέπειτα της μαμάς) οδηγούσα,δέν έχει να κάνει. Όσο για τον προσωπικό σου κύκλο...χμ...κρίμα... Επειδή όμως σε βλέπω σε σύγχυση "μικρέ" και όντας ο "μεγάλος" της συζήτησης,ας το κάνουμε αβαβά και ας επιστρέψουμε στο θέμα... Τι έλεγες περι Ιαπωνίας,Κορέας,Ευρώπης;Elaborate,μήν μας κρατάς σε αγωνία,κατα προτίμηση απο το post #372 (γιατί το #369 για τρολλάρισμα το έκοψα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Πρωτη παραγραφος:Εβγαλες δηλαδη αποψη απο εδω μεσα για τις ελλειπεις γνωσεις μου στα νεα μοντελα.Οκ εγω μενω στα βουνα και δεν ξερω τι γινεται,παμε παρακατω. Για τον προσωπικο που κυκλο,σε αυτους να τα πεις. Στα σοβαρα τωρα.Το ποστ μου που ξεθαψα το θεμα δεν ητανε καθολου τρολλαρισμα(αν θες το πιστευεις) και δεν ειχε κανενα σκοπο για να ξεκινησει ξανα τις κοκορομαχιες.Απλα μεσα σε δυο μερες μου "ετυχαν" ολα αυτα.Δηλαδη και να θελω να μην δειξω μια προκαταληψη ας το πουμε προς αυτα τα αμαξια,δεν με αφηνουν σε ησυχια απο μονα τους .Πχ στον φιλο μου που οδηγησε το γκολφ,ξερω οτι γουσταρει τα γερμανικα και δεν του ειπα τιποτα.Του ελεγα "ελα ρε,μπραβο και τετοια".Αλλα οταν μου πεταει την ατακα "σταματησαμε να συμπληρωσουμε λαδι",εκει εφαγε το γνωστο δουλεμα. Ο φιλος imr το πηρε πατριωτικα γιατι παρεξηγησαμε το εργαλειο του,και παρεθεσε το αντιστοιχο για την ιαπωνια.Το θεμα ειναι να μην τα παιρνουμε προσωπικα.Εμενα ας πουμε οτι και να πεις για το αξεντ(κουβας,σαπια λαμαρινα,πλαστικουρα στησιμο βαρκας) θα το παρω χαλαρα και θα σε αρχισω στα αντιστοιχα πειραγματα "λαδιερα με δερματινο σαλονι,αξιοπιστια πουλακι τσιου κτλ).Βεβαια μετα απο ενα σημειο χανεται η πλακα και το γυρναμε στα προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ουυυχι, δικέ μου, δέν πάμε παρακάτω.Εχεις προσωπική εμπειρία πάνω στα οχήματα που κράζεις;Μαλακία μου που δέν το κότσαρα δίπλα στο "νέας τεχνολογίας",γιατί τώρα δεν θα είχες πάτημα για το ανωτέρω post. Απλά και ξάστερα,πώς έχεις καταλήξει σε κάποια ασφαλή (?) συμπεράσματα για οχήματα τα οποία,(α) δέν κατέχεις/κατείχες και (β) αμφιβάλλω αν έχεις αφιερώσει πάνω απο μερικές ώρες σαν οδηγός.Απο εκεί και πέρα τι μένει,οι αναφορές σε φόρουμ ή/και κάποια άρθρα περιοδικών,τα πειράγματα της παρέας και η τσάμπα βόλτα απο την θέση του συνοδηγού (στην καλύτερη);Αρα δέν έχεις προσωπική άποψη και απλά οικειοποιήσαι/αναμεταδίδεις θέσεις τρίτων.Οπότε ναί,στην συγκεκριμένη περίπτωση "στα βουνά" μένεις,καλύτερα δέν θα μπορούσα να το θέσω. Επίσης τι σημαίνει προκατάληψη επειδή σου έτυχαν Χ περιπτώσεις μέσα σε Ψ μέρες;Πόσα παραδείγματα και τι έκταση μπορεί να κάποιος να δώσει πάνω σε ένα θέμα,όχι απαραίτητα έχοντας να κάνει με την αυτοκίνηση,πάντα μιλώντας για την καθημερινότητά μας; Και εν πάση περιπτώσει, αν κάποιος 3ος βάλει κάτω το δικό μου κείμενο σε αντιπαράθεση με το δικό σου,τίνος τα επιχειρήματα παρουσιάζονται ως πιο ρεαλιστικά; Δέν έχω λόγο να εμπαίξω κανέναν για το όχημα που οδηγεί,όσο παλιό και αν είναι.Αν βέβαια θέλεις να συγκρίνεις ένα παρωχημένο (πλέον) αμάξι 16ετίας,κάντο με ένα αντίστοιχα παρωχημένο αμάξι...πές το Golf3 για παράδειγμα. Over 'n out απο μένα,γιατί δέν έχει νόημα η συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Over 'n out απο μένα,γιατί δέν έχει νόημα η συζήτηση. Αρα να μην κατσω να αναλυσω ολο το κατεβατο.Καλυτερα γιατι δεν ειχα και ορεξη. Μονο δυο πραγματακια χωρις αναλυση στα γρηγορα:Πρωτα απο ολα επαναλαμβανεσαι οπως στην αρχη του τοπικ που εφαγες το αρχικο κραξιμο.Τωρα τα ιδια γιατι σκαλωνεις επειδη εγω δεν γουσταρω το γολφ(ας πουμε) και προσπαθεις να με πεισεις οτι δεν εχω εμπειρια και αλλα τετοια.Πες οτι εγω δεν εχω εμπειρια και ειμαι προκατελειμενος βλαχος.Ωραια.......οπως και στην αρχη:ΕΣΕΝΑ ΠΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ; Και δευτερον:Τα οχηματα που δεν κατεχω,τα ζω καθημερινα και ακουω εμπειριες απο ατομα-συγγενεις-φιλους που δεν εχουν κανενα λογο να μου πουνε ψεματα(θα μπορουσανε καλλιστα να μου πουνε τα αντιστοιχα για τα γαλλικα τους,τα ιαπωνικα τους,τα κορεατικα τους,τα ιταλικα τους).Και ναι εχω οδηγησει μπολικα εξ αυτων σε ταξιδια και οχι το γυρω του τετραγωνου.Οποτε και σαν συνοδηγος αλλα και σαν οδηγος εχω ζησει την εμπειρια του τι σημαινει γερμανια(και οχι μονο) στα αμαξια(για εμενα παντα).Με βλεπεις πουθενα να "κραζω" γαλλικα ή ιταλικα; Ουτε εβγαλα συμπερασμα απο το γολφ που ειδα χτες να το σπρωχνουν,ουτε απο αυτο που εκαιγε λαδακι και σταματησαν να το συμπληρωσουν.Αλλα ολως τυχαιως στην δικη μου καθημερινοτητα,ακουω-ζω-βλεπω περισσοτερα περιστατικα για τα αμαξια που αυτην την στιγμη δεν "συμπαθω",παρα για την αντιπερα οχθη.Οποτε ΕΓΩ το συμπερασμα μου το εχω βγαλει και θα το γενικευω οσο γουσταρω χωρις να εχω καποιον απο το κεφαλι μου.Γκεγκε; Αμα θες μπορεις να κανεις το ιδιο και εσυ.Οχι μονο για τα αμαξια,αλλα και για τους ανθρωπους για τους οποιους εχεις βγαλει συμπερασμα.Πες για εμενα πχ οτι ειναι ενας βλακας κολλημενος κτλ κτλ κτλ.Οποιον πεισεις επεισες.Εγω παλι ξερεις που θα σε γραψω. Την καληνυχτα μου,ελπιζω να μην σε ξαναδουμε εδω μεσα γιατι απο οτι φαινεται εσυ εχεις κολλημα με εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 με το αιώνιο Accent του μπαμπά (τα οποία είναι αθάνατα αμάξια btw) Δε θα έλεγα πως έχουν ιδιαίτερη αντοχή σε σκληρή χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δε θα έλεγα πως έχουν ιδιαίτερη αντοχή σε σκληρή χρήση. Γιατί ρε μαν...160Κ km βγάζουν με έναν δίσκο Πέρα απο την πλάκα,πώς νοείται η σκληρή χρήση,γιατί πιάνει ένα range απο κάνω αέναα χιλιόμετρα στην εθνική,έως κουβαλάω καυσόξυλα για τον χειμώνα απο το χωράφι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 απο κάνω αέναα χιλιόμετρα στην εθνική,έως κουβαλάω καυσόξυλα για τον χειμώνα απο το χωράφι. Αυτά δεν είναι σκληρή χρήση. Ίσως το δεύτερο για τις αναρτήσεις. Έχω φάει δίσκο και από hyundai και από Fiat πάντως. Δεν τα λέω έτσι. Κάνε και ένα τεστ. Βρες ένα hyundai και ξεκινά αλλαγές ταχυτήτων με τέρμα γκάζι και μισό συμπλέκτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Η παπατζα που εχει γραφτει και γραφεται σε αυτο το τοπικ οσο παει και με εκπλησσει.Ολοι ξερουν,ολοι εχουν δικιο και ολοι πρεπει να το αποδειξουν μηπως και παρει κανα χιλιοστο παραπανω το π@π@ρI τους. Χαλαρωστε ρε μαγκες,δεν ζουμε στο 1985 οπου τα ιταλικα στριβανε αλλα χαλαγανε,τα γερμανικα πηγαινανε αλλα δεν στριβανε και τα ιαπωνικα δεν στριβανε,ψευτοπηγαινανε και δεν χαλαγανε. Πλεον ολες οι εταιριες,ειτε ειναι γαλλικες,ειτε γερμανικες,ειτε ιαπωνικες,στα mainstream μοντελα τους μοιραζονται παρα πολλα μηχανικα και ηλεκτρονικα μερη απο εγκεφαλους μεχρι αντλιες βενζινες.Ως εκ τουτου,ολα τα συγχρονα αμαξια πηγαινουν/στριβουν/καινε/χαλανε περιπου το ιδιο.Οι διαφορες σε αυτους τους επιμερους τομεις δεν γινεται να ειναι μεγαλυτερες απο 10% εκτος αν μιλαμε για ελλατωματικα μοντελα.Επειδη ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν τις ιδιες απαιτησεις,αυτο το 10% ειναι στο χερι μας να το κατανειμουμε προς την απτη ποιοτητα,την αξιοπιστια ή το γκαζι ή οπου αλλου εμεις επιλεξουμε. Χαλαρωστε λοιπον,χαρειτε τα αμαξια σας και τελειωσε.Δεν χρειαζεται παντα να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι εμεις ειμαστε οι εξυπνοι και καναμε την σωστη επιλογη και ολοι οι αλλοι ειναι βλακες.Στο τελος της ημερας,το π@π@ρΙ μας το ιδιο μηκος θα εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 μικρέ απαίδευτε δημοσιογράφε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ρε δεν ξερω τι λετε εσεις,.. μετα το πεζο το 2 τα ποιο αξιοπιστα ειναι τα ιαπωνακια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα