Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) όχι ότι διαφωνώ ή υπονοώ ότι λες ψέματα, αλλά δεν είδες κι όλους τους δρόμους του πλανήτη, oύτε είσαι τόσο μεγάλος σε ηλικία (αν ισχύει αυτή του profile σου) για να πεις ότι "τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιο πάτο δεν ξαναματάδα" Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2012 από ThReSh
*Kezar* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 οσα χιλιομετρα εχω κανει εγω φιλε μου..δεν φτανουν ουτε τα 5πλασια Ποστ απο αυτα που εχεις κανει εσυ στο ινσομνια.. εχουνε δει πολλα τα ματια μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 still, δεν έχουν δει τα πάντα...
*Kezar* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 γτ εσυ εχεις δει τα παντα? και δεν ανεφερα οτι εχω δει τα παντα.. τελικα ισχυει οτι βρισκεις παντογνωστες στα φορουμς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 είδες να ισχυρίζομαι κάτι τέτοιο? αντιθέτως έγραψα ότι δεν διαφωνώ, απλά είμαι επιφυλακτικός για το πόσο ασφαλές είναι το συμπέρασμα που έβγαλες μιας και δεν είσαι κάποια στατιστική υπηρεσία...
qsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 οσα χιλιομετρα εχω κανει εγω φιλε μου..δεν φτανουν ουτε τα 5πλασια Ποστ απο αυτα που εχεις κανει εσυ στο ινσομνια.. εχουνε δει πολλα τα ματια μου. εγω εχω κανει αρκετα περισσοτερα χλμ απο τα 5πλασια ποστ του thresh και εχω δει mitshubishi να χαλαει, τι κερδιζω? YΓ ασχετο.. thresh εχεις ρεκορ ποστ σε ελληνικα forum ή δε το χεις ψαξει ? μονο εναν ξερω που σε φτανει , αλλα του ριχνεις καμια 4αρα χιλιαδες ακομα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στο adslgr υπάρχουν κάποια επίσης γερά πληκτρολόγια
qsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 δε το χω ψαξει πολυ αυτο το φορουμ , θα το κοιταξω να δω τι παιζει εγω μεχρι 24Κ εχω καταφερει να φτασω, εχω ακομα πολλα level καψιματος
nemesiskp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Αναλυσαμε διεξοδικα το θεμα,ο καθενας ειπε τις αποψεις του,βριστηκαμε και τελος το γυρισαμε στην πλακα. Αλλα ενα μικρο ξεθαματακι γιατι κατι με τρωει. Δεν ξερω τι γινεται αλλα τις δυο τελευταιες μερες εχουν συμβει οχι ενα,οχι δυο αλλα ΤΡΙΑ περισταστικα που με κανουν να υποστιριξω ακομα περισσοτερο το κολλημα μου στην προτιμηση των αυτοκινητων. Παρασκευη πρωι περιμενω στο παρκινκγ του media markt,ορθιος εξω απο το αυτοκινητο μου και σταματαει διπλα μου ενα polo.Ριχνω μια ματια στο ταμπλο και βλεπω αναμενο το λαμπακι του κινητηρα.Κλασσικα αρχισα να σκεφτομαι οτι ξανα επιβεβαιωνομαι και αλλα τετοια. Εκεινη την στιγμη επρεπε να φυγουμε οποτε μπαινω στο αμαξι,ξεπαρκαρω και ριχνω μια ματια στον τυπο με τον polo,ο οποιος ειχε ανοιξει το καπω και κατι κοιταγε,ενω ταυτοχρονα ακουσα ανεπαισθητα μια "παναγια" συνοδευομενη απο εναν "χριστο". Χθες βραδυ.Βγαινουμε με κατι φιλους για ποτακι και λοιπες μαλακιες.Πιανουμε συζητηση με εναν και μου λεει οτι οδηγησε ενα golf gti αθηνα-αιγιο.Λεει πολυ τουμπανο,επιταχυνει σαν διαολος,δεν καταλαβαινεις τιποτα και ας πας με 180,ποιοτητα δεν ακους τιποτα και αλλα τετοια "γερμανικα".Ελα ρε του λεω μπραβο κτλ.Αλλα,μου λεει,εκει που πηγαιναμε αναψε λαμπακι για λαδια.Λεει στον συνοδηγο(δικο του το αμαξι),"τι εγινε ρε"; Και ο αλλος με μεγαλη ανεση λεει "ααα τιποτα θελει λαδια,μια φορα το μηνα του συμπληρωνω" .Και απλα σταματησαν,συμπληρωσαν και συνεχισαν το ταξιδι τους. Το ιδιο βραδυ στον γυρισμο για το σπιτι,βλεπω ενα golf 5 με αναμμενα αλαρμ και δυο παλικαρια το σπρωχνανε στην ιερα οδο. Και λεω ρε παιδια,κατι γινεται δεν μπορει.Ή εγω ειμαι τοσο γκαντεμης και βλεπω μονο γερμανικα να χαλανε,ή κατι γινεται. Για να ειμαι και "αντικειμενικος",αναψε λαμπακι μοτερ στο daihatsu terios του εξαδεφλου μου.Προς στιγμη ανχωθηκα,αλλα τελικα αποδειχτηκε απο την "καλη" εγκατασταση κιτ φυσικου αεριου στο αμαξι.
lary7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 στο adslgr υπάρχουν κάποια επίσης γερά πληκτρολόγια Γιαπωνεζικα φανταζομαι...
imr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Αναλυσαμε διεξοδικα το θεμα,ο καθενας ειπε τις αποψεις του,βριστηκαμε και τελος το γυρισαμε στην πλακα. Αλλα ενα μικρο ξεθαματακι γιατι κατι με τρωει. Δεν ξερω τι γινεται αλλα τις δυο τελευταιες μερες εχουν συμβει οχι ενα,οχι δυο αλλα ΤΡΙΑ περισταστικα που με κανουν να υποστιριξω ακομα περισσοτερο το κολλημα μου στην προτιμηση των αυτοκινητων. Παρασκευη πρωι περιμενω στο παρκινκγ του media markt,ορθιος εξω απο το αυτοκινητο μου και σταματαει διπλα μου ενα polo.Ριχνω μια ματια στο ταμπλο και βλεπω αναμενο το λαμπακι του κινητηρα.Κλασσικα αρχισα να σκεφτομαι οτι ξανα επιβεβαιωνομαι και αλλα τετοια. Εκεινη την στιγμη επρεπε να φυγουμε οποτε μπαινω στο αμαξι,ξεπαρκαρω και ριχνω μια ματια στον τυπο με τον polo,ο οποιος ειχε ανοιξει το καπω και κατι κοιταγε,ενω ταυτοχρονα ακουσα ανεπαισθητα μια "παναγια" συνοδευομενη απο εναν "χριστο". Χθες βραδυ.Βγαινουμε με κατι φιλους για ποτακι και λοιπες μαλακιες.Πιανουμε συζητηση με εναν και μου λεει οτι οδηγησε ενα golf gti αθηνα-αιγιο.Λεει πολυ τουμπανο,επιταχυνει σαν διαολος,δεν καταλαβαινεις τιποτα και ας πας με 180,ποιοτητα δεν ακους τιποτα και αλλα τετοια "γερμανικα".Ελα ρε του λεω μπραβο κτλ.Αλλα,μου λεει,εκει που πηγαιναμε αναψε λαμπακι για λαδια.Λεει στον συνοδηγο(δικο του το αμαξι),"τι εγινε ρε"; Και ο αλλος με μεγαλη ανεση λεει "ααα τιποτα θελει λαδια,μια φορα το μηνα του συμπληρωνω" .Και απλα σταματησαν,συμπληρωσαν και συνεχισαν το ταξιδι τους. Το ιδιο βραδυ στον γυρισμο για το σπιτι,βλεπω ενα golf 5 με αναμμενα αλαρμ και δυο παλικαρια το σπρωχνανε στην ιερα οδο. Και λεω ρε παιδια,κατι γινεται δεν μπορει.Ή εγω ειμαι τοσο γκαντεμης και βλεπω μονο γερμανικα να χαλανε,ή κατι γινεται. Για να ειμαι και "αντικειμενικος",αναψε λαμπακι μοτερ στο daihatsu terios του εξαδεφλου μου.Προς στιγμη ανχωθηκα,αλλα τελικα αποδειχτηκε απο την "καλη" εγκατασταση κιτ φυσικου αεριου στο αμαξι. Ενω η γιαπωνια αξιοπιστια λεμε http://money.cnn.com/2012/11/14/autos/toyota-recall-prius/index.html
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Duh...το οτι είδαμε engine/ecu fault,δέν σημαίνει οτι το αμάξι θα τουμπάρει και θα ψoφίσει σάν κατσαρίδα.Το εχω δεί στο Polo9N της μάνας μου,παραπάνω φορές απ όσο μπορώ να μετρήσω ίσως.Ενα γέμιστα με σωστή βενζίνη (και όχι μαζούτ), λύνει το πρόβλημα.Ούτε κάν χρειάζεται να βάλεις vagcom για να το σβήσεις. Απο το 2004 το ρημάδι στην οικογένεια και το οδηγούν 4 άνθρωποι.Η αδερφή μου έμαθε πάνω του να οδηγάει (με ότι συνεπάγεται αυτό για τον δίσκο) και θα μπορούσα να ισχυριστώ το ίδιο και για μένα,αφού το Peugeot 305 που οδηγούσα μέχρι τότε έπαιζε στην κατηγορία τρακτέρ.Μια αλλαγή δίκου-πλατώ στα 60Κ km αστικής και μόνο χρήσης,δυο ραγισμένα ψυγεία (απο βούτες σε κρατήρες),μια ποδιά ρετάλι,4 χρονια σέρβις σε τυχάρπαστο βλάχο που είχε καταστρέψει την βαλβίδα λαδιού(!) και την είχε κολλήσει(!!) με σιλικόνη(!!!),μια πεταλούδα με τόση βρώμα που κοντράρει στα ίσα την ρυπανσή του Exxon Valdez...και το ρημάδι ακόμα πάει!Επίσης έχει διατελέσει χρέη πολιορκητικού κριού (δίς) σε παρκινγκ super market,με μεγάλους χαμένους ένα Accent και ένα Megane.Το δέ Accent την έφαγε τόσο άσχημα (κάθετη πρόσκρουση πάνω στον τροχό),που έφυγε όλο το σύστημα διέυθυνσης. Κατα τ'άλλα και αν δεχτούμε οτι η προκατάληψη=κανόνας: Γερμανικό: Σε 5* χρόνια θα ψάχνεις για κινητήρα Ιαπωνικό: Σε 5* χρόνια θα ψάχνεις για αμάξι.Και όπως είχε πεί ένας άγγλος σε Honda forum "The engine will outlive the car,easily" *disclaimer ο χρόνος αλλαγής μπορεί να διαφέρει,ανάλογα με τον οδηγό.
nemesiskp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ενω η γιαπωνια αξιοπιστια λεμε http://money.cnn.com...rius/index.html Εγω κορεατικο εχω,δεν παιρνω ιαπωνικα. Τενσι,το λαμπακι μηχανης που του ειχε αναψει μαλλον ητανε για σοβαρο λογο και οχι για βενζινη,μιας και το εβαλε στο παρκινγκ και μετα ειχε ανοιχτο το καπο και καταριοτανε.Επισης εγω γιατι μετα απο 16 χρονια κατοχης του αυτοκινητου δεν εχω δει ποτε λαμπακι να αναβει για βενζινη ειναι αποριας αξιο.Μαλλον εγω βαζω μονο σε καλα βενζιναδικα ε; Τελος,πως να μην πηγαινει το εργαλειο σας,αφου τα εχεις αλλαξει ολα.Τιποτα μαμα εχει επανω του;Και δισκο στα 60 ετσι;Και εμεις καπου εκει,πανω κατω +100k.
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω κορεατικο εχω,δεν παιρνω ιαπωνικα. Τενσι,το λαμπακι μηχανης που του ειχε αναψει μαλλον ητανε για σοβαρο λογο και οχι για βενζινη,μιας και το εβαλε στο παρκινγκ και μετα ειχε ανοιχτο το καπο και καταριοτανε. Ας ξεκινήσουμε και κάποια facts:Το "μάλλον", το δικό σου προκατειλημμένο "μάλλον", μπορεί να ερμηνευτεί με αρκετούς τρόπους. Το polo δεν πρόκειται να μείνει επειδή άναψε το λαμπάκι του engine management.Οπότε έχουμε δύο τινά,το πρώτο είναι οτι το παλικάρι απλά αγχώθηκε και κατέβηκε να ελέγξει.Το δεύτερο είναι οτι μπερδεύεις την ένδειξη με αυτή για το λάδι ή την υπερθέρμανση (κάτι που ίσως δικαιολογούσε το ανοιχτό καπό) Επισης εγω γιατι μετα απο 16 χρονια κατοχης του αυτοκινητου δεν εχω δει ποτε λαμπακι να αναβει για βενζινη ειναι αποριας αξιο.Μαλλον εγω βαζω μονο σε καλα βενζιναδικα ε; Γιατι το όχημά σου δέν είναι εξοπλισμένο με τέτοιο αισθητήρα ίσως; Τελος,πως να μην πηγαινει το εργαλειο σας,αφου τα εχεις αλλαξει ολα.Τιποτα μαμα εχει επανω του;Και δισκο στα 60 ετσι;Και εμεις καπου εκει,πανω κατω +100k. Μάϊστα...μάθαμε λοιπόν οτι ένα αμάξι αποτελείται απο ένα ψυγείο,μια βαλβίδα και έναν δίσκο,τα οποία όταν αλλάζουν ελέω φυσιόλογικής φθοράς-ατυχήματος,πάντα με αστική χρήση,έχουμε ένα brand new οχημα. Δράττοντας της ευκαιρίας και απο το αρχικό κομμάτι-διάγνωση του μηνύματός σου,θα μπορούσα...λέω τώρα....να σε αποκαλέσω ημιμαθή;Κάτσε λοιπόν καλέ μου φοιτητή με το αιώνιο Accent του μπαμπά (τα οποία είναι αθάνατα αμάξια btw) και, πρίν κάνεις προσωπικές επιθέσεις με αναφορές για ψυχολογικά προβλήματα (προ αμνημονέυτων μηνυμάτων στο παρόν νήμα),κάνε υπομονή μπάς και μαζέψεις ρευστό για να οδηγήσεις κάτι πιο σύγχρονο...τουλάχιστον να μήν ρίχνεις παπάτζες ολκής. Btw,oldschool τύπε (προφανώς απο ανάγκη και όχι απο επιλογή),πές μου προσωρινή γιατριά για δίσκο που έχει ψιλο "πάρει" και θα σε παραδεχτώ... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2012 από Tenshi 1
nemesiskp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Κάτσε λοιπόν καλέ μου φοιτητή με το αιώνιο Accent του μπαμπά (τα οποία είναι αθάνατα αμάξια btw) και, πρίν κάνεις προσωπικές επιθέσεις με αναφορές για ψυχολογικά προβλήματα (προ αμνημονέυτων μηνυμάτων στο παρόν νήμα),κάνε υπομονή μπάς και μαζέψεις ρευστό για να οδηγήσεις κάτι πιο σύγχρονο... Κλασσικη απαντηση ανθρωπου της γενιας του 80.Οι μεγαλοι(και καλα) που ειναι ανεξαρτητοι απο τους μπαμπαδες τους την "λενε" στους πιτσιρικαδες.Λες και εσεις οταν ειχατε το πρωτο σας αμαξι δεν ητανε του μπαμπα και το ειχατε βγαλει με πηλοφορι στην οικοδομη.Γνωριζω πολλα ατομα αυτης της ηλικιας και ολοι λενε τα κλασικα:"εισαι μικρος ακομη","εγω στην ηλικια σου εκανα το ταδε",οπου ταδε=οτι φιδι μπορεις να φανταστεις. Συμφωνω μαζι στο αθανατο accent.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα