Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν και κινητήρες που σπάει ο ιμάντας χωρίς να διαλυθεί το σύμπαν.

Λίγοι βέβαια αλλά υπάρχουν.

Κατι τετοιο λεει το βιβλιαρακι στο punto sporting του θειου μου.Λεει οτι σε περιπτωση που κοπει ο ιμαντας ανοιγουν αυτοματα ολες οι βαλβιδες για να μην τις ξυρισει.

Δημοσ.

εγω ξερω το αλλο που λεει το μν σου φλογες βγαζει,λες να ειναι πετρογκαζι?

xaxaxaxa

Μα το προβλημα με την καδενα δεν ειναι οτι κοβεται, πχ στα TSI που το βρηκαν ολοι οτι χαλαει η καδενα το προβλημα ειναι οτι χαλαρωνει και "πηδαει" δοντια.

Χαλαρωμενη καδενα κανει παρα πολυ θορυβο οποτε μπορεις να την αλλαξεις πριν κανει ζημια, (θεωρητικα τουλαχιστον επρεπε να το βρισκουν αν εχει προβλημα ευκολα σε ολα τα service απο τον ηχο που κανει στο ξεκινημα).

Αν κοπει ειτε ιμαντας ειναι ειτε καδενα θα κανει τρομερη ζημια,

χαλαρωνει η καδενα και πηδαει δοντια? εαν ειναι δυνατον. σαν να λεμε ξεχασα να βαλω βαλβιδα εξαγωγης..

δεν νομιζω ρε παιδια να χαλαρωνει πολυ δυσκολο κατι μαλακια αλλη εχουνε κανει.

παντως η καδενα θορυβο κανει..αλλα ειναι και ωραιος.χεχε

Δημοσ.

xaxaxaxa

χαλαρωνει η καδενα και πηδαει δοντια? εαν ειναι δυνατον. σαν να λεμε ξεχασα να βαλω βαλβιδα εξαγωγης..

δεν νομιζω ρε παιδια να χαλαρωνει πολυ δυσκολο κατι μαλακια αλλη εχουνε κανει.

παντως η καδενα θορυβο κανει..αλλα ειναι και ωραιος.χεχε

Τι αλλο μπορει να παθει μια καδενα εκτος απο το να χαλαρωσει?, δεν κοβεται γιαυτο την προτιμουν απο τον ιμαντα.

Δημοσ.

Κατι τετοιο λεει το βιβλιαρακι στο punto sporting του θειου μου.Λεει οτι σε περιπτωση που κοπει ο ιμαντας ανοιγουν αυτοματα ολες οι βαλβιδες για να μην τις ξυρισει.

Καποιες απο τις μηχανες της φιατ ειχαν τετοια σχεδιαση ωστε κατω απο οποιαδηποτε συνθηκη οι βαλβιδες δεν θα ακουμπησουν το πιστονι. Κατι ηξεραν οι ιταλοι...

Μα το προβλημα με την καδενα δεν ειναι οτι κοβεται, πχ στα TSI που το βρηκαν ολοι οτι χαλαει η καδενα το προβλημα ειναι οτι χαλαρωνει και "πηδαει" δοντια.

Ειδες πουθενα να πηδανε δοντια και να βγαζουν βλαβη; Η καδενα λογικο ειναι με τον καιρο να κανει παραπανω θορυβο, ειναι μια απο τις αιτιες που πηγαν να καταργηθουν, αλλα οχι και να πηδανε δοντια η να κοβονται. Και ο θορυβος που κανουν στα vw ειναι στην εκκινηση, προφανως μεχρι να πανε τα λαδια στην καδενα και να ηρεμησει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχήν δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο.

Αν ο πατέρας μου και ο κάθε πατέρας ζητάει τη καλύτερη δυνατή λύση για ένα οικογενιακό αμάξι με μεγάλους χώρους και φλόρικο μοτερ για να καίει ελάχιστα(που δεν θα καίει ελάχιστα) θα του πω πατέρα τσίμπα ενα π.χ οπελ αστρα ατμόσφαιρα να βρεις αυτό που ψάχνεις.Το αστρα που λετε το g για την ακρίβεια του 02 μοντέλο έχει 185.560 χιλιόμετρα με τη μόνη βλάβη ο θερμοστάτης !!! Θελω να επισημάνω οτι τα οπελ vw κτλ τα θεωρώ ξεφτιλισμένες εταιρίες για ευνόητους λόγους.

Εμένα που μαρέσει να πηγένω με γρήγορους ρυθμούς θα επιλέξω ιαπονικό άλογο!!! Τωρα για ιταλικα ούτε λόγος !!!!!χχαχαχαχαχα

Υ.Γ οποιος κάνει αγορά γκρουπ βαγκ θα το μετανιώσει πικρά....

Δημοσ.
Καταρχήν δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο.

Αν ο πατέρας μου και ο κάθε πατέρας ζητάει τη καλύτερη δυνατή λύση για ένα οικογενιακό αμάξι με μεγάλους χώρους και φλόρικο μοτερ για να καίει ελάχιστα(που δεν θα καίει ελάχιστα) θα του πω πατέρα τσίμπα ενα π.χ οπελ αστρα ατμόσφαιρα να βρεις αυτό που ψάχνεις.Το αστρα που λετε το g για την ακρίβεια του 02 μοντέλο έχει 185.560 χιλιόμετρα με τη μόνη βλάβη ο θερμοστάτης !!! Θελω να επισημάνω οτι τα οπελ vw κτλ τα θεωρώ ξεφτιλισμένες εταιρίες για ευνόητους λόγους.

Εμένα που μαρέσει να πηγένω με γρήγορους ρυθμούς θα επιλέξω ιαπονικό άλογο!!! Τωρα για ιταλικα ούτε λόγος !!!!!χχαχαχαχαχα

Με ιαπωνικό άλογο πώς θα πας με γρήγορους ρυθμούς ?

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

Tι εχουν τα ιταλικα? Ενημερωτικα ρωταω ε.

Δημοσ.

Χαλάνε, σκουριάζουν, καίνε λάδια και μετά τα 100.000 χιλιόμετρα ανατινάζονται καταστρέφοντας παράλληλα 1 οικοδομικό τετράγωνο.

Επίσης είναι άσχημα, αργά και με άθλια φρένα. Μακριά σου λέω...

Δημοσ.

για τα Μησουσβήσει λες?

ενα περιεργο πραγμα ρε παιδι μου..δεν εχω δει ποτε mitsubishi να μενει στον δρομο..παρα μονο κατι γερμανους... τυχαιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...