nemesiskp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 παλιο γερμαναραδες.. Πεστα......Πλακωνονται στις μπυρες και μετα πανε και φτιαχνουν μοτορια.Πως να μην καψει λαδι μετα......
qsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 σαν Hitleroφιλος διαβασε εδω http://www.4tforum.g...34992&start=675 και αμα ψαξεις θα βρεις διαφορες πληροφοριες..οπως ειπα και πριν μην βαριεσαι να ψαχνεις και να διαβαζεις. μαλλον επειδη δε το επιασες πριν , στο ξαναλεω.. εκει γραφω τα τελευταια 5-6 χρονια και ξερω ολα τα παιδια, τα εχω διαβασει ολα περι vw και τα χουμε χιλιοαναλυσει και εκει και απο κοντα και στο κατω κατω δεν περιμενω απο το ιντερνετ να μαθω πραγματα που γνωριζω απο πρωτο χερι.. και τα αυτοκινητα οχι δεν ερχονται στρωμενα , το μονο που γινεται σε καποια ειδικα μοντελα (πχ τα rs της audi) ειναι να τα βγαζουν εξω με το που βγουν απο τη γραμμη παραγωγης και να τα σκιζουν για λιγο σε πιστα για να βεβαιωθουν οτι αποδιδουν σωστα οχι μονο οτι παιρνουν μπροστα και λειτουργουν τα φρενα (οπως γινεται στα περισσοτερα μοντελα παραγωγης) δες και κανα βιντεο στο youtube με γραμμες παραγωγης.. το οτι τα σκιζουν με το που βγουν απο το εργοστασιο βεβαια δε σημαινει οτι εχουν στρωθει κι ολας (αλλα ουτε και οτι θα παθουν καμια ζημια) παντως ο δικος μου κινητηρας στην αρχη εκαψε πιο πολυ λαδι απο οτι στη συνεχεια, αυτο ξερω αυτο λεω Πεστα......Πλακωνονται στις μπυρες και μετα πανε και φτιαχνουν μοτορια.Πως να μην καψει λαδι μετα...... κι επισης φορανε καλτσες με σανδαλια , πώς να εχουν μετα αισθητικη τα μοντελα τους οπως αλλωστε μου ειχε πει καποιος καποτε το kitsch ειναι γερμανικη εννοια http://en.wikipedia.org/wiki/Kitsch
nik324 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μονο το οτι ο κατασκευαστης θεωρει μισο λιτρο στα χιλια φυσιολογικη καταναλωση για λαδακι θα τρωτε κραξιμο για μια ζωη. Αμα ειναι για μισο ειναι οκ...Ακομα και το 1λιτρο/1000km το θεωρουν φυσιολογικο σε καποια συγκεκριμενα μοντελα...Μπορεις να μην γελασεις;
NickTG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μη μείνει η απορία πάντως το αμάξι που λέω είναι ένα Rav4 MK2. Και μία ερώτηση: Έστω πως έχω 25.000-30.000Ε και θέλω ένα γρήγορο και καλοστημένο μικρομεσαίο. Τι επιλογές έχω από Ιαπωνία/Κορέα μιλώντας πάντα για καινούριο αμάξι; Αμα ειναι για μισο ειναι οκ...Ακομα και το 1λιτρο/1000km το θεωρουν φυσιολογικο σε καποια συγκεκριμενα μοντελα...Μπορεις να μην γελασεις; Όπως έγραψα ήδη και στο Rav4 που έχουμε κατανάλωση 1l/1000km θεωρείτε μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια λειτουργίας.
qsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μη μείνει η απορία πάντως το αμάξι που λέω είναι ένα Rav4 MK2. scirocco r βεβαια, τι ρωτας? εκτος αν θες να εισαι πιο αργος και διαστημοβλαχος με το αντιστοιχο ιαπωνικο μοντελο (που δε κατονομαζω, αλλα ολοι ξερουμε ποιο ειναι)
nemesiskp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 κι επισης φορανε καλτσες με σανδαλια , πώς να εχουν μετα αισθητικη τα μοντελα τους οπως αλλωστε μου ειχε πει καποιος καποτε το kitsch ειναι γερμανικη εννοια http://en.wikipedia.org/wiki/Kitsch Ειδες στα λογια μου ερχεσε.Ενω ο κακομοιρης ο ιαπων τρωει το ριζακι του και μετα παει στην δουλεια.Το πολυ πολυ δηλαδη να πεσει μεσα στον θαλαμο καυσης λιγο ρυζι,το οποιο απο οτι φαινεται με τον καιρο μονωνει τους κυλινδρους και για αυτο δεν καινε λαδι.
*Kezar* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 μαλλον επειδη δε το επιασες πριν , στο ξαναλεω.. εκει γραφω τα τελευταια 5-6 χρονια και ξερω ολα τα παιδια, τα εχω διαβασει ολα περι vw και τα χουμε χιλιοαναλυσει και εκει και απο κοντα και στο κατω κατω δεν περιμενω απο το ιντερνετ να μαθω πραγματα που γνωριζω απο πρωτο χερι.. και τα αυτοκινητα οχι δεν ερχονται στρωμενα , το μονο που γινεται σε καποια ειδικα μοντελα (πχ τα rs της audi) ειναι να τα βγαζουν εξω με το που βγουν απο τη γραμμη παραγωγης και να τα σκιζουν για λιγο σε πιστα για να βεβαιωθουν οτι αποδιδουν σωστα οχι μονο οτι παιρνουν μπροστα και λειτουργουν τα φρενα (οπως γινεται στα περισσοτερα μοντελα παραγωγης) δες και κανα βιντεο στο youtube με γραμμες παραγωγης.. το οτι τα σκιζουν με το που βγουν απο το εργοστασιο βεβαια δε σημαινει οτι εχουν στρωθει κι ολας (αλλα ουτε και οτι θα παθουν καμια ζημια) παντως ο δικος μου κινητηρας στην αρχη εκαψε πιο πολυ λαδι απο οτι στη συνεχεια, αυτο ξερω αυτο λεω κι επισης φορανε καλτσες με σανδαλια , πώς να εχουν μετα αισθητικη τα μοντελα τους οπως αλλωστε μου ειχε πει καποιος καποτε το kitsch ειναι γερμανικη εννοια http://en.wikipedia.org/wiki/Kitsch ε αμα ειναι να τα γνωριζεις απο πρωτο χερι για πες μας καμμια κρυφη πληροφορια ποτε θα βγει το νεο μοτερ της Vw η καμμιας αλλης γερμανικης μαρκας γτ απο οτι φαινεται εισαι στο εργοστασιο που τα φτιαχνουνε..ασε μας ρε μεγαλε που τα ξερεις απο πρωτο χερι κιολας.. εδω καλα καλα δεν στηριζονται πουθενα αυτα που λες.. μπαρουφες Για να μη μείνει η απορία πάντως το αμάξι που λέω είναι ένα Rav4 MK2. Και μία ερώτηση: Έστω πως έχω 25.000-30.000Ε και θέλω ένα γρήγορο και καλοστημένο μικρομεσαίο. Τι επιλογές έχω από Ιαπωνία/Κορέα μιλώντας πάντα για καινούριο αμάξι; Όπως έγραψα ήδη και στο Rav4 που έχουμε κατανάλωση 1l/1000km θεωρείτε μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια λειτουργίας. για τι κυβικα μιλαμε? και η καροτσα σαν ποιο να μοιαζει? και το σημαντικοτερο για το ποσο λες?
nemesiskp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μη μείνει η απορία πάντως το αμάξι που λέω είναι ένα Rav4 MK2. Φωτογραφια δεν θα εχουμε;Αν και μπορω να το τσεκαρω γιατι ο πατερας ενος φιλου μου εχει το συγκεκριμενο.
NickTG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Οτιδήποτε σε μικρομεσαίο από 25.000-30.000Ε. Κυβικά, σχέδιο και άλλες λεπτομέρειες είναι αδιάφορες. Μόνη προϋπόθεση να μπορώ αύριο να πάω να το παραγγείλω. Φωτογραφια δεν θα εχουμε;Αν και μπορω να το τσεκαρω γιατι ο πατερας ενος φιλου μου εχει το συγκεκριμενο. Φωτογραφία όταν κατέβω πάλι κάτω. Έχει ζέστη τώρα.
nik324 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Και αυτο αφιερομενο στους γερμανο-λαγνους http://www.youtube.com/watch?v=L8mF9vRsv7s Ειστε πολυ πισω ρε...... 1
qsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ε αμα ειναι να τα γνωριζεις απο πρωτο χερι για πες μας καμμια κρυφη πληροφορια ποτε θα βγει το νεο μοτερ της Vw η καμμιας αλλης γερμανικης μαρκας γτ απο οτι φαινεται εισαι στο εργοστασιο που τα φτιαχνουνε..ασε μας ρε μεγαλε που τα ξερεις απο πρωτο χερι κιολας.. εδω καλα καλα δεν στηριζονται πουθενα αυτα που λες.. μπαρουφες δε τη παλευεις καστανο.. παω να δω καμια ταινια
nemesiskp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Να πω κατι για τα χρηματικα ορια που δινετε;Δεν σημαινουν απολυτως τιποτα.Και εγω αμα πω εχω 500 χιλ ευρω τι γερμανικο μπορω να παω να το παραγγειλω αυριο;Εστω εγω σου λεω οτι με 30κ δεν παιρνεις αξιολογο ιαπωνικο/κορεατικο.Ομως παιρνεις μια χαρα αυτοκινητο με λιγοτερα λεφτα ή με περισσοτερα λεφτα.Το οτι μια χωρα δεν εχει καποιο συγκεκριμενο μοντελο για καποια χρηματα δεν σημαινει απολυτως τιποτα.
*Kezar* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Οτιδήποτε σε μικρομεσαίο από 25.000-30.000Ε. Κυβικά, σχέδιο και άλλες λεπτομέρειες είναι αδιάφορες. Μόνη προϋπόθεση να μπορώ αύριο να πάω να το παραγγείλω. Φωτογραφία όταν κατέβω πάλι κάτω. Έχει ζέστη τώρα. alfa romeo giulietta. honda crz ιβρυδικο οικονομικο. Ηonda civic type r hundai ix35 i like it a lot.. mitsubishi ASX Diesel 1.8 Opel Isignia (λατρεια μεγαλη.) αλλα οικογενειακο. peugot 207 rc (κατα την αποψη μ δεν με τρελαινει τοσο..) Volvo c30 s40 Κλπ.
NickTG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Γενικά Κορέα και Ιαπωνία πλέον έχουν μια έλλειψη σε γρήγορα αυτοκίνητα μέχρι τις 50.000Ε που ξεκινάνε τα Evo και STi. Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τέτοια ποταπά πράγματα μια χαρά βολεύεται βέβαια αλλά το κενό στη γκάμα είναι γεγονός. Με 500.000Ε πάντως γερμανικό και γενικά ευρωπαϊκό βρίσκεις. Γιαπωνέζικο και κορεάτικο πάλι δύσκολα μιας και πέρα από το LFA ούτε στις υψηλές κατηγορίες έχουν παρουσία.
*Kezar* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 δε τη παλευεις καστανο.. παω να δω καμια ταινια αιντε πηγαινε δες ταινια εχει πολλες τσ@@@@ς στο youtube με γερμανικα να τρωνε σκονη..χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα