Vagos-11- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τελικα πηρα εναν Μ3 και περιμενω να ερθει ελπιζω να λυθει το προβλημα μου! Sent from my iPad using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ΑΜ3 Ποιον πήρες αν επιτρέπεις? Και ποιον είχες τελικά?
STRS1992 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Να τους ακούς λίγο παραπάνω τους καθηγητές σου. Κάτι ξέρουν... Και τρελός δεν είμαι. Και νομίζω το παρελθόν μου στο Insomnia δεν καταδεικνύει κάτι τέτοιο Δεν πρόκειται να τον κρατούσα σε αγωνία. Ήθελα να μου επιβεβαιώσει ποιον επεξεργαστή έχει (ακόμα δεν το έχει κάνει) γιατί δεν είναι σίγουρο ότι είναι από εκεί. Αν μου έλεγε AM2 θα τον έστελνα να διαβάσει την σελίδα. Συμφωνώ απολύτως, "αν δωσεις σε κάποιον ενα ψάρι , θα χορτάσει για μια μέρα, αν τον μάθεις να ψαρεύει δεν θα πεινάσει ποτέ" κινέζικη παροιμία. Τωρα βέβαια αν τα κάνεις και τα 2 ακόμα καλύτερα. 1
Vagos-11- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν ξερω ποιον ειχα ακριβως και τωρα πηρα αυτον εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559966
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα