Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα.εχω μια μητρικη asrock η οποια υποστιριζει και ddr2 και ddr3 ενω με τις 2 δουλευει κανονικα οταν αλλαξα και του εβαλα τις 3 ανοιγει αλλα δεν στελνει σημα στην οθονη.φυσικα βαζω μονο τις ddr3 πανω και ειναι στα σωστα mhz της μητρικης 1600.εχει κανεις καμια ιδεα τι γινεται;ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Λίγο πιο συγκεκριμένο μοντέλο μητρικής και μνημών;

Γενικά οι μητρικές που δέχονται DDR2 & DDR3 παρουσιάζουν συχνότερα ασυμβατότητες και έχουν περιορισμένες δυνατότητες σε O/C σε σχέση με άλλες.

Μια πρώτη κίνηση πάντως θα ήταν να δοκιμάσεις τις μνήμες σου σε άλλο μηχανάκι, για να σιγουρευτείς ότι όντως παίζουν.

Δημοσ.

Vago βαλε πανω τις ddr2 που με αυτες δεν εχει προβλημα κατεβασε το τελευταιο bios που υπαρχει για το συγκεκριμενο m/b κανε το bios update και μετα δοκιμασε με τις ddr3. Κανε και αυτο που σου λεει ο GiorgosT και αφου δεις οτι οι ddr3 δεν εχουν προβλημα , προχωρα σε bios update του board.

Δημοσ.

Παιδιά δεν μπορείτε να αντιμετωπίζετε ένα τόσο εξειδικευμένο πρόβλημα και να μην δίνετε το μοντέλο την μητρικής τουλάχιστον. Μάντες δεν είμαστε...

Τις περισσότερες φορές υπάρχει ένα jumper που πρέπει να αλλάξεις πάνω στην μητρική για να δει αντίστοιχα DDR3/DDR2 μνήμες

Δημοσ.

O ninos30 εχει δικιο πρεπει να μας πεις το μοντελο αλλιως μιλαμε στον αερα.

Ενα μοντελο που βρηκα της asrock εχει jumper που καθοριζουν τον τυπο της μνημης που εχεις βαλει

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/8082-asrock-x48turbotwins-wifi-motherboard-review-6.html

Οποτε πες μας το μοντελο για να σου απαντησουμε ακριβως.

Δημοσ.

Συγνωμη για την παραληψη το μοντελο ειναι N68C-GS UCC.Τις μνημες τις εχω δοκιμασει σε αλλον υπολογιστη και δουλευουν κανονικα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ το ξέρω... Δεν ήθελα να του το πω αλλά να το ψάξει μόνος του... Μόνο έτσι μαθαίνει κάποιος.

Τη παλεύεις..?

Μου θυμίζεις κάποιους τους καθηγητές μου στην σχολή..!

Τους κανείς μια ερώτηση και σου απαντάνε "ψαξ'το στο ιντερνετ".

Αν ήθελε το παιδί να ψάξει, δεν θα ρωτούσε στο insomnia, θα googlare..!!!

Δημοσ.

Να τους ακούς λίγο παραπάνω τους καθηγητές σου. Κάτι ξέρουν...

Και τρελός δεν είμαι. Και νομίζω το παρελθόν μου στο Insomnia δεν καταδεικνύει κάτι τέτοιο Δεν πρόκειται να τον κρατούσα σε αγωνία. Ήθελα να μου επιβεβαιώσει ποιον επεξεργαστή έχει (ακόμα δεν το έχει κάνει) γιατί δεν είναι σίγουρο ότι είναι από εκεί. Αν μου έλεγε AM2 θα τον έστελνα να διαβάσει την σελίδα.

Και θα σε παρακαλούσα να αλλάξεις το ύφος σου γιατί δεν σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα.

Δημοσ.

Να τους ακούς λίγο παραπάνω τους καθηγητές σου. Κάτι ξέρουν...

όχι φίλε μου, αυτό ειναι η ασχετοσύνη η κομπλεξισμός (δεν ξερω πιο είναι χειρότερο)...!!

Πόσο μάλλον όταν το κάνεις σε ένα forum..!!!

Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος το pc του στον τεχνικό και να του λέει ο τεχνικός "Δοκίμασες να το φτιάξεις μόνος σου..?Αν όχι, δοκίμασε και αν δεν τα καταφέρεις τότε φερ τον πάλι"

Δημοσ.

(Σε προειδοποιώ για 2η φορά να αλλάξεις το ύφος σου. Την τρίτη θα σε κάνω report σε Admin)

Φίλε μου μπερδεύεσαι. O λόγος που στο λένε οι καθηγητές σου είναι για να μάθεις να λύνεις τα προβλήματά σου μόνος σου. Σίγουρα όλα δεν λύνονται. Αλλά αν σου γίνει συνήθειο, σε πάνω από τα μισά θα τα καταφέρεις. Η μασημένη τροφή απλά σε παέι ένα βήμα παραπέρα που απλά θα ξανακολλήσεις.

Και μην μπλέκεις τους τεχνικούς και τους κάθε επαγγελματίες. Αυτή είναι η δουλειά τους και πληρώνονται για αυτό. Στα forums σίγουρα είμαστε για να βοηθάμε, αλλά και για να καθοδηγούμε κάποιους λιγότερο σχετικούς.

Γιαυτό λοιπόν μην μου προσάπτεις τίποτα από αυτά που λες. Έχω βοηθήσει με τις λίγες γνώσεις που έχω ουκ ολίγους εδώ μέσα, και όχι μόνο απαντώντας σε ένα topic ή στα PM τους. Και ο νοών νοείτω.

• Like 3
Δημοσ.

Στην περιπτωση μας μαλλον σαν φιλικη συμβουλη θα σας ελεγα να παρακολουθητε πιο συχνα το φορουμ και για πιο πολυ καιρο και μετα να αρχιζετε να χαρακτηριζετε μελη απο εδω μεσα που εχουν βοηθησει με την συμπεριφορα τους και το κανουν ακομη......

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...