Sirios8e Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Εκανα upgrade γιατι υπηρχαν καποια κατεστραμμενα αρχεια σε win7. Oταν εμπαινα πριν σε ασφαλη λειτουργια στις επιλογες αποκαταστασης μου εβγαζε και την δυνατοτητα να επαναφερω τον υπολ. στις εργοστασιακες ρυθμισεις, (αυτο ειναι απ'το e-shοp που ειχα αγορασει τον υπολ.). Τωρα μετα απ'το upgrade δεν μου βγαζει αυτην την επιλογη. Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να την επαναφερω. Ευχαριστω. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2012 από Sirios8e
Sirios8e Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχει κανενας αναλογη περιπτωση??
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Από τι έκανες upgrade σε windows 7; από άλλη έκδοση windows 7; από windows vista;
Sirios8e Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Στην ουσια δεν ειναι upgrade ειναι επιδιορθωση κατεστραμμενων αρχειων, windows 7 home premium ειχα και εχω αλλα επιδιορθωμενα. Το θεμα ειναι οτι δεν μου εμφανιζει την επιλογη αποκαταστασης (απο ασφαλη λειτουργια) στις εργοστασιακες ρυθμισεις.
Sirios8e Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Από τι έκανες upgrade σε windows 7; από άλλη έκδοση windows 7; από windows vista; Μπορεις να μου πεις την διαδικασια πως ανοιγουμε καινουργιο θεμα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα