Caiden Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Θα ηθελα την γνωμη σας για την συνθεση ενος νεου PC ενος φιλου μου (νεος φοιτητης). Καταρχην το μπατζεκ που διαθετει ειναι στα 800 ευρω μαζι με αγορα οθονης. Ο υπολογιστης θα χρησιμοποιειται για σερφαρισμα στο ιντερνετ, χρηση του office, βιντεακια στο youtube και για κανενα παιχνιδακι οπως football manager, pes 2013 (οταν με το καλο βγει) και εννιοτε κανενα cod. Πληκτρολογιo, ποντικι ηδη εχει αρα δεν χρειαζετε. Για οθονη θα προτιμουσε να ειναι monitor tv απο 22 inces και πανω (αρα δεν χρειαζεται και ηχεια αφου θα εχει τα ενσωματωμενα της τηλεορασης). Εγω εχω την http://www.multirama...91&catid=060100 και αφου ειμαι πολυ ικανοποιημενος λεω να του προτεινω αυτην. Τωρα ο υπολογιστης θα ηθελα να γινει απο το καταστημα αρα τα κομματια να ειναι απο το ιδιο μαγαζι. Περιοχη Πατρα και Αθηνα. Λειτουργικο δεν χρειαζεται εχει και θα βαλει τα Win 7 Ultimate. Περιμενω τις προτασεις και αποψεις σας.
ninos30 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Για την οθόνηTV συμφωνώ. ΑΛΛΑ, 600 ευρώ που απομένουν για ένα PC που πρέπει να παίζει FM (CPU intensive) και COD (GPU Intensive) κομματάκι δύσκολο. Εκτός αν μιλάμε για αρκετές παραδοχές στο gaming.
Caiden Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Για την οθόνηTV συμφωνώ. ΑΛΛΑ, 600 ευρώ που απομένουν για ένα PC που πρέπει να παίζει FM (CPU intensive) και COD (GPU Intensive) κομματάκι δύσκολο. Εκτός αν μιλάμε για αρκετές παραδοχές στο gaming. Καλα μην φανταστεις οτι θελει και φουλ αποδοση απλα να παιζουν αρκετα ικανοποιητικα τα παιχνιδια. Ισως μπορει να δωσει και κατι παραπανω 50-100 ευρω ακομα αν εχουμε ενα καλυτερο συστημα που φυσικα να αξιζει τα λεφτα του. Δηλαδη να εχουμε μια συνθεση με τις καλυτερες δυνατες δυνατοτητες για αυτα τα λεφτα. Αρα το συστημα χωρις την οθονη να παει μεγιστο μεχρι 700 ευρω
ninos30 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Λόγω FM πρέπει να πας σε ι5. Και τώρα που άρχισε να φθηναίνει η 7850, χωράει οριακά στο budget. Καλό είναι κάποια στιγμή να βάλει κι έναν SSD στα 120GB για να μπορέσει να βάλει το FM εκεί. Τα άλλα games δεν κάνουν access στον δίσκο πέρα από το loading.
Caiden Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Για τον SSD του ειπα και εγω οτι θα πρεπει να βαλει αλλα λιγο αργοτερα. Οσο για το FM δεν ειναι και φανατικος απλα μπορει να παιξει μια στο τοσο. Απλα το ανεφερα για να μπορει το PC να σηκωνει τετοιου ειδους παιχνιδια. Εγω σκεφτομουνα αντι για i5 και intel να βαλει τον AMD Phenom II x4 965 3.4GHz μιας και διαβασα οτι θα πεσουν οι τιμες του και εγω που τον χρησιμοποιω εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος εδω και 3 χρονια. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2012 από Caiden
ninos30 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Προφανώς διαβάζεις κι εσύ πως τον 965 τον προτείνουμε σε αρκετά συστήματα. Ειδικά εκεί που πρέπει να χωρέσουμε διάφορα. Απλά σίγουρα δεν είναι i5. Αν αποφασίσει να πάρει τον 965 δρόμο, τότε με αυτήν την ΜΒ για να μπορεί αργότερα να βάλει και τους enhanced BD, η διαφορά που θα προκύψει είναι περίπου στα 70 ευρώ κάτω: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26299&cat=3&sub=374&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Με την κλασσική http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29859&cat=3&sub=374&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined το πιθανότερο δεν θα υποστηρίζει τους νέους BD αλλά είναι και άλλα 30 ευρώ κάτω
Caiden Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αυτο με τον επεξεργαστη θα το κοιταξω και εγω λιγο για να δουμε τελικα τι θα αποφασισει αλλα μαλλον θα καταληξει στον amd. Δυο ερωτησουλες ακομα: 1.Για τροφοδοτικο δεν θα χρειαστει ενα μεγαλυτερο στα 450-500W?? 2.Οσον αφορα τον δισκο εγω δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει hitachi. Γενικα τι αξιολογησεις και αξιοπιστια εχουν?? (Σκεφτομουνα εναν WD)
ninos30 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 - OXI. To Munich είναι επώνυμο PSU και δίνει 34Α στην +12V. To 530W (Hambourg) δεν το έχει στην λίστα πια. Αν νοιώθεις πιο άνετα, για καλύτερα το http://visionstudio....&step=undefined με 8 ευρώ πάνω. - Hitachi = IBM. Λες να μην είναι καλοί? Έχουν και 3 χρόνια εγγύηση. Oi Blue της WD έχουν 2 και οι Black έχουν 5 άλλα είναι πιο ακριβοί.
Caiden Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Nino ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου. Απο οτι φενεται τελικα θα καταληξει στην συνθεση με τον 965.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα