thanos75x Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 http://www.bebmart.com εχει ipad, laptops κτλ σε τρελες τιμες και εκανα και livechat και μου λεει οτι μπορει να μου το στειλει free shipping. Το κακο ειναι οτι δεν υποστηριζει Paypal. Το ξερει κανεις το site ειναι αξιοπιστο ? Ευχαριστω για τον χρονο σας! Φιλικα Thanos
antonl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Κινέζικο με payment methods western union ή κατάθεση. Μακρυά.
default Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Φιλε ο κανονας συνηθως ειναι no paypal no play...
gbras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 http://www.webutation.net/go/review/bebmart.com#
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Και τρελες τιμες. Και free shipping απο Κινα στην Ελλαδα. Και ερασιτεχνικο site. Και δεν δεχεται πληρωμες paypal. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια...Αναρωτιεμαι ποσα ακομα στοιχεια πρεπει να δινει ο ιδιος ο απατεωνας ωστε να μην δημιουργειται καν η απορια περι τινος προκειται...
Baggelis21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αμα θες κατι σε China κ αξιόπιστη σελιδα ειναι αυτη Τουλαχιστον εχω κανει 5 φορες αγορα με paypal κ δεν ειχα ουτε καποιο παραπονο αλλα ουτε κ καποιο προβλημα με τα αντικειμενα που εχω παρει κ απο τιμες εχει καλες κ φθηνες. Η Αποψη μου... τωρα αμα ειναι κ καποιος αλλος που ειχε προβλημα με την συγκεκριμενη σελιδα παω πασο!
stratigos24 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια... Η αναξιοπιστια...
thanos75x Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Βασικα εχω κανει πολλες αγορες απο chinavasion.com και ειναι πολυ εμπιστο. Απλα αυτο το πετυχα και ειδα τις τιμες και σκαλωσα. Αλλα οταν ρωτησα για paypal και μου ειπε δεν υποστηριζει μετα λεω κατι παει στραβα ας ρωτησω και κανεναν αλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα