Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα που με προβληματιζει αρκετα αυτον τον καιρο.

Εχω εναν παλιο υπολογιστη,και θελω να τον αναβαθμισω.

Προς το παρον του λειπει καρτα γραφικων(εχω βρει μια πολυ καλη 1,5GB στα 200€) και επεξεργαστη.

Αλλα η μητρικη που εχει ειναι παλια και δεχεται Intel Core 2 duo e6600.και η ΡΑΜ παει μεχρι 4GB ddr2 που την εχω τερματισει(1x2GB DDR2 Crossair,2x1GB Kingston DDR2)

Σκεφτομαι να αλλαξω και μητρικη πια μου προτεινεται?(θελω να μπορω να βαλω τουλαχιστον 12-16GB Ram,και να περνει ολους τους συγχρονους επεξεργαστες Intel i3,i5,i7) σε τιμη γυρω στα 100€.

Δημοσ.

Φίλε μου σε 5 γραμμές έχεις κάνει αρκετά λάθη... Δεν σε μαλώνω, απλά θα τα επισημάνω για να μαθαίνουμε.

- Δεν μετράμε ποτέ την VGA με την RAM που έχει. Μέγα λάθος. Εννοείται πως θα πεις μοντέλο, αλλά τα 200 ευρώ για κάρτα που είχε/έχει 1.5GB RAM είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ και κακή αγορά (όσο έψαξα στο ΝΕΤ για να δω ποιες κάρτες έχουν 1.5 GB).

- Ποια CPU βρήκες? Μήπως είναι 775? Αν ναι ξέχνα τις καινούριες. Ανάλογα με αυτήν θα σου προτείνουμε και MB.

- 12/16 RΑΜ GB γιατί? Αν το λες για gaming εντελώς άσχετο. Μέχρι 4 βλέπουν. Απλά σε όλα τα νέα συστήματα προτείνουμε 8 γιατί είναι φθηνή. Τα πολλά dimms κουράζουν υπερβολικά τον IMC. Max 2 (2x4) κανονικά, εκτός αν πρόκειται να ασχοληθείς με video/photo editing (ή άλλα απαιτητικά προγράμματα) και θες όντως πολύ μνήμη

Δημοσ.

Δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστες,ασχολουμε με σχεδιασμο ιστοσελιδων,η καρτα γραφικων ειναι αυτη εδω msi gtx 480 1,5 gb memory full 384bit μου την προτεινε ενας φιλος.

Δημοσ.

-Θα παίξεις κανα game? γιατί την 480 δεν την χρειάζεσαι αλλιώς...Θέλει και ανάλογο τροφοδοτικό μια τέτοια κάρτα.

- CPU δεν μας είπες ποιον βρήκες και πόσο?

- Για σχεδίαση ιστοσελίδων δεν χρειάζεσαι τόση RAM

Δημοσ.

Δεν εχω βρει ακομα CPU ,σκεφτομαι για εναν i7 , ναι θα παιζω και Games,οι στοχοι μου τωρα ειναι να παρω ενα τροφοδοτικο για την ξαρτα γραφικων και μια motherboard,γενικος τον υπολογιστη θελω να τον κανω πολυ καλο,θα ηθελα μια motherboard που να σηκωνει πολυ RAM 32 εκει,φυσικα στην αρχη θα βαλω 4 και οποτε εχω λεφτα θα την ανεβαζω,δηλαδη θελω ν μπορω να κανω ανετα αναβαθμισεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...