Ghost_Rider Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εγώ σε ρετιρέ νομίζω είμαι χειρότερα... Ζέστη, κρύο και όλα τα ζωύφια συν όλα τα πουλιά που κάνουν βόλτες για χεσιμο στο μπαλκόνι μας.. Μαρτύριο Δηλαδή. Μόλις κοντεύει καλοκαίρι με πιάνει τρέλα!!! το ιδιο βασανο περναμε... 1
kitharas Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 το ιδιο βασανο περναμε... Περιεργο να έχει ζωύφια ψηλά πάντως. Νόμιζα ότι τα ρετιρέ είναι καλύτερα από τα ισόγεια
Zugzwang Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Εγώ σε ρετιρέ νομίζω είμαι χειρότερα... Ζέστη, κρύο και όλα τα ζωύφια συν όλα τα πουλιά που κάνουν βόλτες για χεσιμο στο μπαλκόνι μας.. Μαρτύριο Δηλαδή. Μόλις κοντεύει καλοκαίρι με πιάνει τρέλα!!! το ιδιο βασανο περναμε... Είναι αυτό που είπε ο yourtruelegend. Σπίτι από σπίτι, ισόγειο από ισόγειο και ρετιρέ από ρετιρέ διαφέρουν. Κι εγώ σε ρετιρέ μένω ένα χρόνο τώρα και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. 0 ζωύφια, 0 υγρασία και η ζέστη/ κρύο το χειμώνα και το καλοκαίρι σε νορμάλ επίπεδα. Πιθανότατα έχει να κάνει που είναι πολυκατοικία 10ετίας και είναι σε άριστη κατάσταση. Σε ισόγειο πάντως δε θα έμενα για κανέναν $%#@^ λόγο... 2
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Σε ισόγειο πάντως δε θα έμενα για κανέναν $%#@^ λόγο... Παρομοίως. Οk μπορεί να έκανα καμιά εξαίρεση για καμιά μεζονέτα.. Εγώ σε ρετιρέ νομίζω είμαι χειρότερα... Ζέστη, κρύο και όλα τα ζωύφια συν όλα τα πουλιά που κάνουν βόλτες για χεσιμο στο μπαλκόνι μας.. Μαρτύριο Δηλαδή. Μόλις κοντεύει καλοκαίρι με πιάνει τρέλα!!! Dafuq, τα ζωύφια πώς σε βρήκαν εκεί ψηλά; Tυχερός
vairass Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Παρομοίως. Οk μπορεί να έκανα καμιά εξαίρεση για καμιά μεζονέτα.. Dafuq, τα ζωύφια πώς σε βρήκαν εκεί ψηλά; Tυχερός Από την ταράτσα κατεβαίνει πολύ πράγμα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Παρομοίως. Οk μπορεί να έκανα καμιά εξαίρεση για καμιά μεζονέτα.. Καλά αν έχεις μονοκατοικία/μεζονέτα το ισόγειο δεν αποφεύγεται, είναι μέρος του σπιτιού...
hayabusagr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Παίζει ρόλο περιοχή η που μένεις... Πολύ σημαντικό Παλιοτητα Καθαριότητα Απολύμανση Έχω μείνει στο 1ο 2ο 4ο Και τώρα σε ισόγειο αλλά μεζονέτα φάση 😉
FireKiller Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, hayabusagr είπε Παίζει ρόλο περιοχή η που μένεις... Πολύ σημαντικό Παλιοτητα Καθαριότητα Απολύμανση Έχω μείνει στο 1ο 2ο 4ο Και τώρα σε ισόγειο αλλά μεζονέτα φάση 😉 Παίζει να χουν αποπληρώσει μισό στεγαστικό από τότε που είναι το ποστ 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις