Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως αποτέλεσμα του έντονου ανταγωνισμού, η Sony σύμφωνα με αναφορές θα σταματήσει εν μέρει την παραγωγή οδηγών οπτικών μέσων για προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω της θυγατρικής εταιρείας Optiarc Inc.Σύμφωνα με στελέχη της Sony, ο έντονος ανταγωνισμός έσπρωξε τις τιμές προς τα κάτω οδηγώντας την εταιρεία σε ζημιογόνα οικονομικά αποτελέσματα παρότι διαθέτει αυτή την στιγμή μερίδιο 15% της αγοράς. Η λειτουργία της εταιρείας αναμένεται να ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2013 κάτι που θα οδηγήσει σε μετακινήσεις εργαζομένων σε άλλα τμήματα της εταιρείας και σε προγράμματα εθελούσιας εξόδου.

Η κατασκευή αυτόνομων DVD και Blu-ray οδηγών δεν επηρεάζεται από τη συγκεκριμένη εξέλιξη αφού η Sony θα συνεχίσει την κατασκευή τους από το τμήμα Device Solutions.

Link.png Site: engadget.com

Δημοσ.

"..θα σταματήσει εν μέρει την παραγωγή οδηγών οπτικών μέσων.."

"..Η κατασκευή DVD και Blu-ray οδηγών δεν επηρεάζεται από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.."

αν δεν θα ειναι τα DVD και τα BLU-RAY, τι αλλο μενει δηλαδη να σταματησει να φτιαχνει ???

• Like 1
Δημοσ.

"..Η κατασκευή DVD και Blu-ray οδηγών δεν επηρεάζεται από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.."

αν δεν θα ειναι τα DVD και τα BLU-RAY, τι αλλο μενει δηλαδη να σταματησει να φτιαχνει ???

DVD και Blu-Ray οδηγών λέει ...... Drivers για τα προϊόντα της ..... όχι κενά δισκάκια.

Έτσι καταλαβαίνω ..... διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε

Δημοσ.

εγώ κατάλαβα ότι δεν θα κάνει cd players hifi με cd κτλ

διαβάζοντας την πηγή όμως κατάλαβα ότι δεν θα κάνει drives (όχι DRIVER) για PC.. δηλαδή αυτά που βάζουμε μπροστά στο κουτί.

Δημοσ.

Με την Optiarc .... έφτιαχναν Drive's ..... όχι δισκάκια (κενά ή όχι).

Οπότε καλά λέει παραπάνω ο φίλος ..... αν δεν σταματήσουν την παραγωγή DVD και Blu-Ray .... τότε τί σταμάτησαν ;

Μπέρδεμα η είδηση .......

.

Δημοσ.

εγώ κατάλαβα ότι δεν θα κάνει cd players hifi με cd κτλ

διαβάζοντας την πηγή όμως κατάλαβα ότι δεν θα κάνει drives (όχι DRIVER) για PC.. δηλαδή αυτά που βάζουμε μπροστά στο κουτί.

Κι εγώ πάντως έχω μπερδευτεί με την συγκεκριμένη είδηση!

Με την Optiarc .... έφτιαχναν Drive's ..... όχι δισκάκια (κενά ή όχι).

Οπότε καλά λέει παραπάνω ο φίλος ..... αν δεν σταματήσουν την παραγωγή DVD και Blu-Ray .... τότε τί σταμάτησαν ;

Μπέρδεμα η είδηση .......

.

Πρόσθεσα και στο κείμενο γιατί όντως μπέρδευε ότι το κλείσιμο της θυγατρικής της Sony αφορά την παραγωγή οδηγών (drives) μόνο για προσωπικούς υπολογιστές.

Άλλη μια πηγή

http://www.japantimes.co.jp/text/nb20120826a2.html

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω να λείψει σε κανέναν. Και χειρότερα από τον ανταγωνισμό ήταν, και καθόλου φθηνότερα.

υπερβολή, έχω περάσει από 2 optiarc dvd-rw και ήταν μια χαρά...

• Like 3
Δημοσ.

υπερβολή, έχω περάσει από 2 optiarc dvd-rw και ήταν μια χαρά...

Κι εγω μονο που και τα δυο μου εμειναν στο χερι

• Moderators
Δημοσ.

Τα Sony optiarc ήταν τα καλύτερα και τα πλέον αξιόπιστα και "σκυλια".

Για τους νέους να πούμε ότι στην ουσία πρόκειται για τα παλιά NEC την οποία πριν κάποια χρόνια εξαγόρασε - απορρόφησε η Sony.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγω μονο που και τα δυο μου εμειναν στο χερι

και θα βγει άλλος που θα λέει ότι του έμειναν στο χέρι plextor, LG, Pioneer, etc etc...

τι συμπέρασμα βγάζουμε? όλοι είναι τα ίδια "χάλια"...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...